Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2002 - 1.4L - מדיד שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן קניתי מגאן 2002 1.4L גיר ידני.

רכב מצויין. אני ממש מרוצה ממנו.

אני מתבייש לשאול שאלה כזאת בסיסית,

אבל איפה לעזאזל הם דחפו את מדיד שמן המנוע? האם קיים בכלל אחד?

סרקתי במשך דקות ארוכות את איזור המנוע בתקווה למצוא אותו ומאמצי כשלו.

אני לא בוטח במדיד האלקטרוני כ"כ (חייב לראות בעיניים).

בברכה.

רנו מגאן 2002, 1.4L V16 ידני.

פורסם

המדיד נמצא פשוט נמוך יותר מבדר"כ , יש לו ידית קצרה מאוד והוא בצבע צהוב.

הרעיון הוא שלא תגע בו ותסמוך על המד הדיגיטלי ( של רנו ?:shock: )

בכל מקרה מנסיון של המון רכבים כאלה כנראה שהמד הדיגיטלי של השמן הוא החלק הכי אמין ברכב :lol: ואני אישית אף פעם לא שמעתי

על מישהו שהייתה לו בעיה שהמד זייף.

נ.ב - קנית אחלה רכב , לי אישית יש את ה 1.6 ידני

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מניסיון עם 5 מכוניות עם מד גובה שמן בלוח שעונים (3 סיטרואנים ו 2 רנו) המדידה בכולם מדויקת מאוד, ולא היו איתם בעיות, פרט למקרה אחד של בעיית מגעים ליוניט גובה שמן ברנו אחת. ואז כשהיה נתק בחוט הקריאה בלוח שעונים היא OIL LOW, ו 6 קווים במקום 6 ריבועים, כלומר ישר ניתן לראות, שיש בעייה.

בעיה מסויימת של המנגנונים האלו היא בכך, שהם לא יכולים להראות מצב של עודף שמן במנוע.

פורסם

המדיד (בצבע זהוב) נמצאת בקידמת תא המנוע בין המנוע למנוע מאוורר והגישה אליו צפופה מעט.

אפשר לסמוך על המד האלקטרוני בלוח השעונים, רק תוודא להתייחס אליו שאתה חונה במשטח ישר והמנוע קר.

• תוכן חדש...