Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וכשאני עובד בוקר אני צריך להחנות את הרכב בשמש, אני מחפש לקנות לו כיסוי.

ראיתי בהום סנטר כיסוי לרכב, אבל אבא שלי אומר שזה ממש דק יחסית לכיסוי שיש לו (משהו ממש ישן).

האם יש מקום שמוכר כיסוי לרכב שעשוי מחומר יותר איכותי ממה שניתן למצוא בהום סנטר?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ציינת את איזור מקום מגוריך.

ברחוב סלמה בת"א יש מספר מתפרות של כיסויים, דיי קל להבחין בהם בנסיעה ברחוב. ניתן להזמין אצלהם כיסוי מבד איכותי ועבה שיחזיק לך מספר שנים רב ( אצלי כיסוי כזה החזיק בשימוש יום יומי כעשר שנים).

מחיר כיסוי כזה שמותאם בדיוק לרכב שלך ושזה גם יתרון עולה כ 200 ש"ח (קצת יותר) מחיר שדומה למחירי כיסוי ברשתות השיווק.

אך לדעתי כדאי לקנות את הכיסוי שהזכרת בשאלתך, מהסיבות הבאות:

1. תופס פחות נפח בתא המטען.

2. קל משקל.

3. מגן גם מפני רטיבות (גשם) ולא סופג את המיים.

פורסם

ברחוב המסגר וסביבתו אפשר לקנות כיסוי 4 עונות של אחת מהחברות האיכותיות במחירים של 200-250. (ימכר פי 2 באוטודיפו)

קח בחשבון שכיסויי ה4 עונות הם יותר לכיוון ה3.5 עונות, כי בגשם שוטף הם לא עומדים טוב.

לעומת זאת בשמש, כיסוי כזה שגם יש לו 2 פתחי איוורור יספק הגנה מצויינת וישמור את הרכב קר מבפנים יחסית לסביבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קיצר - כנאמר - זה שהוא עבה או דק לא אומר כלום.

יש דקים שמתוכננים טוב ומחומרים איכותיים מאוד שעדיפים על השמיכות של פעם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ברחוב המסגר וסביבתו אפשר לקנות כיסוי 4 עונות של אחת מהחברות האיכותיות במחירים של 200-250. (ימכר פי 2 באוטודיפו)

החברות ה איכותיות זה HR \ HUMMER, או משהו יותר מזה?

יואב :arrow:

פורסם

לא ידעתי כי ניתן לרכוש כיסוי איכותי ברחוב סאלמה. זה מידע מאוד חשוב בשבילי. תוך שנה החלפתי 2 כיסויים זולים מאוטו-דיפו. אחד התפרק בעצמו. השני נקרע ע"י בתאונונת חנה-וברח. השלישי כבר נמצא בשלבי פירוק מתקדמים. שאלתי היא האים במשך הזמן הכיסוי לא נהיה קשיח ולא פוגע עקב כך ברכב?

פורסם

הכיסוי האפור עם 2 הפסים הזוהרים עליו שנמכר באיזה 150 ש"ח באוטו דיפו, נמכר ב 100 ש"ח אצל הפרסי. אפשר להוריד אותו יותר במחיר.

פורסם

טוב, היו כאן שתי דעות:

1. כיסוי עבה שמגן מפני שמש, אבל ייספג במים.

2. כיסוי דק- מגן פחות מפני שמש, אבל נגד מים.

האם יש פשרה בין לבין ? כיסוי קצת יותר יקר שעונה על כל הציפיות?

אני גר בת"א.

פורסם

בישראל כדאי לרכוש כיסוי עבה ככל שניתן.

השמש בישראל עושה שמות בבד הסינטטי של הכיסויים האלו ועם הזמן הם מאבדים את הגמישות שלהם ונקרעים בקלות בהלבשה על הרכב. לי יש כיסוי של פוגל ואני מאוד מרוצה ממנו (החליף כיסוי דק שנקרע תוך מספר חודשים). הכיסוי עלה מעל 300 ש"ח בדרום ת"א, לא זול אבל בנתיים שומר על האוטו היטב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

2. כיסוי דק- מגן פחות מפני שמש, אבל נגד מים.

לפני ניסיון שלי עם כיסויים דקים, הם לא ממש עוזרים נגד גשם וכדי שאוטו לא ירקב בחורף בזמן גשמים אני נאלץ להוריד אותו.

מדובר על בד פלסטי דק כמו נייר, יש אליו כיסוי של צבע אלומיניום. כל עוד צבע הזה טוב והכיסוי מבריק, הוא יעיל מאוד נגד השמן, כאשר מבריק פחות, הוא יעיל פחות.

מים עוברים דרך כיסוי הום סנטר/אייס כאילו לא היה כיסוי. רק הבעייה שהם מפרעים לאוטו להתייבש מהר ונישארים מי גשם עומדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבעיה בכיסוי בד,מעבר לזה שהוא לא עמיד במים וסופח אותם,שהוא כבד,מסורבל ותופס הרבה מקום.

הכיסוי של פוגל הוא גם 4 עונות כן? כמה זמן הוא מחזיק אצלך כבר?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

1. אין צורך בכיסוי לחורף, אם הרכב עומד חשוף לגשם והכיסוי עצר את המים, עדיין לא נראה לי שאתם תהנו לקפל כיסוי רטוב בטח ובטח שלא להכניס אותו לתא מטען רטוב עם בוץ שהצטבר על הרכב בנסיעה האחרונה. אם אתם במקום עם גג אז מראש לא צריך כיסוי.

2. לבחור כיסוי עם פתחי אויר, ככה שגם האויר החם שנכלא בין הכיסוי לרכב יזוז ולא ימשיך לחמם את הפח (והפח יחמם את פנים הרכב).

3. לבחור משהו יחסית קליל ואטום לשמש, ככה זה יאטום מפני קרינה וגם לא יהיה לכם כבד כל פעם לפתוח ולקפל את הכיסוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...