Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, אני מוכן לשלם כמה שצריך בשביל כיסוי שיגן בצורה הטובה ביותר משמש, ואם אפשר אז שיגן טוב גם מפני מים.

מה יש לכם להציע לי ?

(מצטער שאני חוזר על עצמי, פשוט עד עכשיו אף אחד לא מצא פשרה)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתובת אחת היא: סלמה 66 ת"א - ברוך, מוצרי ברזנט ושמשונית.

אין כאן המלצה לרכוש דווקא אצלו, טיב הכיסויים אצל כל החנויות שיש שם איכותי וטוב אצל כולם.

דרך אגב: אני חושב שכיסוי כזה שמותאם אישית לרכב יש פחות סיכוי שייגנב, בגלל שהתאמתו לרכב אחר תהיה קשה (הכיסוי כאמור אישי ולא אוניוורסלי).

פורסם

נגד גניבת כיסוי אפשר עם ספריי לצבוע מספר על הרכב. עם כיסוי HR בד"כ בא מיסוך לצביעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכיסוי לא הולך להיות מונח על הרכב 24\7. רק כשאני חונה בחוץ, בשמש.

אני לא צריך כיסוי לחורף- אני גר בת"א והסיכוי שיירד כאן ברד בפעמיים בשבוע שאני מחנה בחוץ הוא דיי נמוך.

הכתובות שנתתם בדרום ת"א אלה הכתובות של המקומות שמתאימים לצרכים שלי?

פורסם

היום הייתי במקום. זה לא 66 אלה 77. לא התרשמתי בהבד. הוא נראה דק מדי ולערכתי חדיר לשמש. מי שיש לו ג'יף או כל רכב קצת לא סטנדרטי - כנראה זה הפתרון היחיד. אגב, ראיתי שם בסביבה וגם צילמתי את אודי R8. אם זה מעניין - אוכל לעלות את הצילומים. בסוף המשכתי לתחילת סאלמה וקניתי שם כיסוי DF (דוד פוגל ובניו) ב-130 ש"ח. הוא נראה קצת יותר איכותי מהכיסוי של אוטו-דיפו. אותו מציעים שם ב-80 ש"ח וזה במקום 160 באוטו-דיפו (פעם היה 120). כך או כך, בסאלמה הקנייה יותר משתלמת.

פורסם

אייל כמה זה הכיסוי של פוגל שהעברת אלי בירושה היה אצלך? כי אותי הוא עדיין משרת!! ורק אצלי הוא 3 שנים.

האמת שבחצי שנה האחרונה הוא כבר נקרע בכמה מקומות ואני גם מחפש עכשיו כיסוי להחליף אותו.

פורסם

היום שמתי את הכיסוי החדש של DF. אכן יש לו יתרונות רבים מול הכיסוי של אוטו-דיפו. ראשית כל יש לו פתחי אוורור. האוויר החם יוצא דרך הפתחים והכיסוי לא מתרומם. יש לו גם חגורות חיזוק ופתח לאנטנה (אין צורך לפרק אותה). הבד נראה איכותי יותר וכולי תקווה שלא יתפורר לאחר מספר חודשים.

החיסרון שאין חלוניות למספרי הרכב וחלונית לתגי החנייה. לא ניתן להשתמש בכיסוי זה בחניות כחול-לבן וצריך לרסס את מספר הרכב על הכיסוי. כולי תקווה שהכיסוי החדש לא ייגנב ושוב תודה על המידע לגבי הרחוב סאלמה.

פורסם
היום הייתי במקום. זה לא 66 אלה 77. לא התרשמתי בהבד. הוא נראה דק מדי ולערכתי חדיר לשמש. מי שיש לו ג'יף או כל רכב קצת לא סטנדרטי - כנראה זה הפתרון היחיד...

זה בכל בזאת 66, ב 77 יש עסק אחר.

אך כאמור יש ברכב מספר חנויות שעוסקות באותו תחום, בהחלט חכם לעשות סבב אצל כמה מהם.

פורסם

אתמול בקרתי בשני העסקים, שניהם עוסקים במוצרי הברזנט. אך 66 לא עושה כיסויים לרכב, אלה ה-77 ממש ממול.

אגב, גם זה שתופר בהזמנה משום מה לא עושה חלונית לתגי חנייה וזו יכולה להיות בעייה לא קטנה. למי שחונה בכחול-לבן הכיסוי של אוטו-דיפו כנראה הפתרון היחידי.

פורסם
היום שמתי את הכיסוי החדש של DF. אכן יש לו יתרונות רבים מול הכיסוי של אוטו-דיפו. ראשית כל יש לו פתחי אוורור. האוויר החם יוצא דרך הפתחים והכיסוי לא מתרומם. יש לו גם חגורות חיזוק

חגורות החיזוק - זה רצועות עם קליפסים מקדימה ומאחורה, שמונעים מהכיסוי לעוף ברוח?

יואב :arrow:

פורסם

יש לו גם האפשרות לחיזוק עם חבל בצדדים שכרגע נראת לי מיותרת כי הכיסוי מחזיק יפה ולא מתרומם גם כך. הפתח לאנטנה פשוט מצויין. אני הייתי מפרק אותה וחששתי שעם הזמן יגרם נזק להברגה בגלל הלכלוך ויום אחד לא אוכל להחזירה למקום.

והנה האודי מאתמול בדרום ת"א - חשוב לשים לב - ללא שום כיסוי.

Picture 033.pdf

פורסם
החברות ה איכותיות זה HR \ HUMMER, או משהו יותר מזה?

כמו שנאמר כאן, גם הכיסויים של פוגל איכותיים. זה מה שאני משתמש בו.(או יותר נכון השתמשתי בו, כיום אין לי צורך יותר בכיסוי)

שילמתי לפני שנתיים, 200 ש"ח בדרום ת"א אחרי מיקוח נמרץ מאוד (ירדו מאיזה 350 ש"ח).

אייל כמה זה הכיסוי של פוגל שהעברת אלי בירושה היה אצלך? כי אותי הוא עדיין משרת!! ורק אצלי הוא 3 שנים.

האמת שבחצי שנה האחרונה הוא כבר נקרע בכמה מקומות ואני גם מחפש עכשיו כיסוי להחליף אותו.

לאחר שנתתי לך את הכיסוי עם הרכב שרכשת ממני, ניגשתי וקניתי אחד זהה רק במידה גדולה יותר שתתאים לגולף. (הם קצת שיפרו את איכות התפרים בדגם החדש) .

אגב הכיסוי שאצלך היה בערך 4 שנים בשימוש אינטנסיבי.

הוא נקרע לך בכמה מקומות כי בטח הלבשת אותו על רכב לא מתאים,יש בזה גדלים (גולף ופולו זה לא אותו גודל למשל) קנה אחד כזה חדש וסע לשלום :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...