Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום הייתי במקום. זה לא 66 אלה 77. לא התרשמתי בהבד. הוא נראה דק מדי ולערכתי חדיר לשמש. מי שיש לו ג'יף או כל רכב קצת לא סטנדרטי - כנראה זה הפתרון היחיד. אגב' date=' ראיתי שם בסביבה וגם צילמתי את אודי R8. אם זה מעניין - אוכל לעלות את הצילומים. בסוף המשכתי לתחילת סאלמה וקניתי שם כיסוי DF (דוד פוגל ובניו) ב-130 ש"ח. הוא נראה קצת יותר איכותי מהכיסוי של אוטו-דיפו. אותו מציעים שם ב-80 ש"ח וזה במקום 160 באוטו-דיפו (פעם היה 120). כך או כך, בסאלמה הקנייה יותר משתלמת.[/quote']

אתה זוכר במקרה באיזה חנות קנית את הכיסוי/מספר?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין סיבה לקנות שום מוצר ב"אוטו דיפו".

מחירים יקרים ולרוב גם מוצרים באיכות נחותה.

אני כבר שני כיסויים רצוף (בטווח של 4 שנים) עם דיויד פוגל,

עושים עבודה טובה בינתיים, והרכב שלי מכוסה 99% מהזמן כשהוא לא במצב נסיעה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לאחר שנתתי לך את הכיסוי עם הרכב שרכשת ממני, ניגשתי וקניתי אחד זהה רק במידה גדולה יותר שתתאים לגולף. (הם קצת שיפרו את איכות התפרים בדגם החדש) .

אגב הכיסוי שאצלך היה בערך 4 שנים בשימוש אינטנסיבי.

הוא נקרע לך בכמה מקומות כי בטח הלבשת אותו על רכב לא מתאים,יש בזה גדלים (גולף ופולו זה לא אותו גודל למשל) קנה אחד כזה חדש וסע לשלום :)

אז סה"כ הוא שירת אותנו 7 שנים, כבוד :wink:

הוא ניקרע כי הבד כבר מתחיל להתפורר אחרי כל כך הרבה זמן.

היכן ניתן לרכוש כזה ידוע לך?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מעיר את השרשור,

קראתי את התגובות אך עדיין אני צריך את עצתכם:

בעקבות מעבר לדירה שנמצאת מרחק הליכה מהמוסד האקדמי בו אני לומד, הרכב שלי הולך לעמוד בחניה פרטית כשמעליה משתרע עץ גדול, במשך 5-4 ימים רצופים בכל שבוע.

הרעיון לדאוג לכיסוי לרכב נובע מהעובדה שהסביבה מלאה בחתולים ושהעץ יכול לפזר לי שרף או כל דבר מזיק אחר כמו גם כמות מאסיבית של עלים וחרקים.

אשמח לעמידות בשמש למרות שהחניה מוצלת..ויהיה נחמד גם שזה יהיה עמיד לגשם רק שהבד ינשום ולא יצור ריח של עובש מספיגת המים.

כיוון שיש לי חצר, אין לי בעיה להשתמש אפילו ביריעת ברזנט כיוון שלא נדרשת ממני הכנסת הכיסוי לתא המטען.

האם כדאי לי ללכת על הרעיון של יריעה בסגנון הברזנט (או כל החומרים שדיברו עליהם), אפילו לפי המידה (יאריס TS) ולנצל את העובדה שהיא לא צריכה להיות ניידת?

אולי בכלל כדאי לי לפרוס יריעה כזו שלא ממש עוטפת את הרכב אלא רק שומרת על המבנה העליון?

האם לפי הדרישות האלה עדיף לי לקנות משהו זול ופשוט (כמו שרכשו כאן ב-100 ש"ח) שימנע את הימצאות החתולים והגנה מהעץ? (כי השמש כאמור פחות רלוונטית בגלל הצל)

תודה.

פורסם

אומנם החתולים יכולים לגרום לנזקים מינוריים לצבע, אך לרוב אלה מעולמים עם ווקס. כמובן שהכיסוי עוזר גם מפני נזקי השמש. אבל הנזקים החמורים ביותר נגרמים ע"י בני אדם והגנה מפנהם הינה היעוד העיקרי של הכיסוי החיצוני. כך שהייתי ממליץ על כיסוי מלא. אגב, אני ממליץ על הכיסוי של "פוגל ובניו". למרות שאצלי הוא נפגע בכמה מקומות מדפיקות הדלתות, הוא לא נקרה כמו הכיסויים של אוטו-דיפו והגן יפה על הרכב - הנזקים לא נראים עליו כלל וכלל. ועוד משהו - בגשם מומלץ להוריד את הכיסוי בגלל 2 סיבות:

א. בגשם שוטף פוחתת תופעת הוונדליזם

ב. שום כיסוי לא מגן מפני הרטיבות הרכב הלא מכוסה מתייבש מהר יותר.

פורסם

אז לקנות כיסוי פשוט ורגיל? (אין לי בעיה של קריעה מרכבים אחרים, זו חניה פרטית).

ברחוב סאלמה הם עושים כיסוי לפי מידה?

הכיסוי הזה של פוגל זה הדויד פוגל ? (DF)

פורסם

כן, מדובר בכיסוי DF. אני בחנתי בזמנו גם את הכיסוי בהזמנה אישית, אך פסלתי אותו ממספר סיבות.

אילו רכבך היה נעמד בחנייה הפרטית כמוצג המוזאוני והמקום הזה בטוח לגמרי מוונדליזם, אז יתכן ואין צורך בכיסוי כלל. אבל אם הרכב נע ונעמד בכל מיני מקומות, הסיכוי שיפגעו בו גדל. הוונדליזם בארץ יכול לקחת צורות שונות ומשונות ולקרות במקומות בלתי צפויים. כך למשל לפני שנים מספר מצאתי את רכבי הקודם אשר חנה בתוך השטח של מוסד האקדמי פגוע באינספור שריטות קטנות מסביב לכנף האחורי והדלת. הסתבר שהסטודנטים נשענו עליו וכך נגרמה הפגיעה. אילו הרכב היה מכוסה - א. לא היו נשענים ב. ואם אפילו כן - הנזק היה נחסך ממנו.

פורסם

קצת מהרתי לשבח את המזג האוויר החורפי. היה צריך להסיר את הכיסוי ולו רק שלשום ע"ם להספיק לקבל תזכורת שמנה למנהגי העם היושב בציון על הדלת האחורית מצד שמאל. אני מאוד מקווה כי אצליח להעלים אותה עם ווקס-פוליש טוב. משמחת אותי רק המחשבה כמה טיפולי ווקס כבר חסכתי עם הכיסוי הפשוט.

• תוכן חדש...