Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן-דאון 100.4C או 100.4D? (כ"ע)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"נותרו מספר של יחידות בודדות מדגם ה SAX-100.4C שזהו הדגם הקודם - ימכרו במחיר של 1600 ש"ח בלבד עד גמר המלאי."

זה מהמודעה של אליקו. ובמודעה למעלה עם ההדפס בתמונה כתוב SAX-100.4D האם יש הבדל בין ההדגמיים

וכן אני מיתכון לסאן-דאון

פורסם

כן מדובר בקרוס יותר משוכלל שנותן יותר אפשרויות כמו סלופ 24 DB .

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

האות בסוף מס' הדגם מציינת את מס' הרוויזיה. A, B, C, ועכשיו D.

ברוויזיה D הקרוס משוכלל יותר, דבר שנותן לך גמישות רבה יותר בחיתוך האלמנטים וכן הספקים מחוזקים יותר.

אם כעת או בעתיד לא יהיה לך צורך ב'תוספות' הללו, קח את הC וחסוך את כמה מאות הש"חים הללו.

בהצלחה.

פורסם

רוני

טוב מבחינתי זה רכיב הכי כל לחיתוך .... לוקחים מספריים גדולות וחותחים :loco::loco::loco:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

ידעתי שאתה תגיד משהו כזה:lol: אני את הסאב שלי חותך עם זה:

2421552098_80b0d4d0b4.jpg?v=0

רק שאליקו לא יראה את זה למה למפגש הבא אני אגיע עם סימנים סגולים.:-)

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

רוני ככה אתה חוגג היום יום הולדת :beerchug::beerchug: דרך אגב מזל טוב

למיפגש הבא אולי אני יביא איזה סט סכינים אני יראה לך איך חותכים בידיוק :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

להב טאנטו יתקבל בברכה? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...