Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה באוטו של האישה, שמתי לב לדפיקות/נקישות בזמן פניות ימינה.

הונדה סיוויק אמריקאית, 2008.

החשד שלי הוא ציריה או בולם/תושבת בולםץ

איך אני יכול לאבחן ביעילות טרם הגעה למוסך? ניענוע של הגלגל? לחיצת הרכב כלפי מטה לדחיסת הבולם?

תודה, ותבורכו בבנות זכרים,

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום, האם הדפיקות הן קצביות או לא ?, אם הנקישות קצביות בהתאם למהירות (כלומר בלחיצה על הדוושה בזמן פניה קצב הדפיקות עולה גם) אזי זהו חופש בפעמון הציריה..

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ראשית - לא סביר שבהונדה סיויק 2008 הלכה ציריים או בולמים אם לא השתמשתם בו כרכב שטח :roll:

בפנייה ימינה בכביש ללא מהמורות סביר להניח שנקישות נובעות מצירייה לא תקינה

הצירייה תפקידה להעביר את ההנעה מהגיר או מהדיפרנציאל לגלגל וכאשר נוצר חופש בין הגולות לסלסלה שמחזיקה את הגולות הדבר גורם לנקישות ובמיוחד בסיבוב כשהעומס על הצירייה גדול במיוחד. לפעמים החופש נוצר מחסר גריז בצירייה ו/או מגומייה קרועה

אפשר לבדוק זאת ללא עלות במוסך

צירייה משופצת כולל התקנה צריכה לעלות כ 500 ש"ח

החלפת קיט גומייה לצירייה כ - 150 ש"ח

דרור

-------------------

שנה טובה - סעו בזהירות

• תוכן חדש...