Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

vw קורדו

nimnim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראתי g60 למכירה,חיפשתי רכב קופה סולידי,שעדיין לא עבר התעללות של שיפורים ומערכות אודיו שלא מביישות את הסינמה סיטי

משהו פשוט אלגנטי וכח זמין למקרה הצורך הקורדו נראה לי תעשה את העבודה,

הדגם הוא כמו שאמרתי G60 אדומה 220 אלף קילומטר עבור 35 אלף שח מקורית.

איני ממוחה גדול בתחום הקורדו,

האם זה מחיר סביר?,האם רוב החלקים של הרכב משותפים לגולף של אותן שנים? האם מישהו מכיר את הרכב ספציפית?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?

AreaID=&ModelID=34&SubModelID=310&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

Porsche 944 turbo

פורסם

מנוע הG60 לא יובא מעולם באופן סדיר לארץ ולכן אל תצפה לעזרה מצ'מפיון מוטורס. הקורדו גם היא יובאה רק בייבוא אישי, מה שאומר שחלקים מיוחדים לרכב תצטרך לחפש או אצל חברה שמחזיקים בארץ חלקים (בד"כ בעלים של רכב כזה), או בEBAY.

פורסם

תבדוק את הרכב כמו שצריך, בזמנו כשחיפשתי קוראדו לחבר (לפני מעל ל-5 שנים) בדקנו אחת מאזור השרון (גם אדומה) שכל הרצפה הייתה מלאה זפת כנראה כדי להסתיר תאונה רצינית שהייתה לרכב.

חלקי פח ופלסטיקה לא תמצא בארץ, יש חלקים מכאניים משותפים לגולף מאותם שנים אבל הרוב צריך להזמין מחו"ל (ניתן להזמין כל חלק מצ'מפיון אבל כשתראה את המחירים אתה תברח מהר מאוד).

מנוע ה-G60 הוא בבסיסו מנוע KR שהוסיפו לו מגדש על, המגדשים האלה מאוד בעיתיים ולכן ברוב הרכבים משדרגים ל-1.8T.

אם אתה מחפש רכב יומיומי אז רד מזה, לפעמים יש תקלות וצריך להשבית את הרכב. אם קוראדו זה החלום שלך ואתה מחזיק אותה כתור רכב שני אז לך על זה. הרכב בגדול נשמע טוב, המחיר שהוא דורש מפתה מאוד (קוראדו שמורה/משופרת תמכר בסכום כמעט כפול ממה שהוא דורש, למרות שלאחרונה נמכרה אחת משופרת אבל מוזנחת מאוד בערך באותו סכום שהוא דורש).

ממליץ לקחת את הרכב לבדיקה במוסך קלדס בראשל"צ, יש שם 2 מכונאים שמכירים את הרכב יותר טוב מהמהנדסים שתכננו אותו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לי אישית הקוראדו מרגיש קצת מיושן מידי בעיצוב הפנים שלו ובחוויה הכוללת, שווה לעשות סיבוב ולוודא שזה מה שאתה מחפש.

ה"לוק נחמד" אבל חלקי מרכב וחלפים נראים לי כמו הצקה מתמשכת.

במחיר הזה אני חושב שאתנ יכול להשיג מכוניות עם גוון ספורטיבי יותר נעימות לתחזוקה.

פורסם

יצא לי לראות קוראדו עם טסות(!) למכירה באיזור נס-הרים, בתוך אחד המושבים באיזור.

(אחרי שמסיימים את הכביש של אשתאול עד הסוף).

לצערי לא לקחתי טלפון (לא יכלתי).

פורסם

פומפה, זה מכיוון שהרכב תוכנן בסוף שנות השמונים, מה אתה מצפה מרכב בן למעלה מ-20 שנה? דווקא יחסית למה שהיה בשנות השמונים והתשעים הרכב בנוי למופת. ממליץ לך לשבת בקוראדו עם ריפודי עור ולא בד פשוט כמו שיש ברוב הקוראדו בארץ.

מי שקונה קוראדו לא מחפש תמורה לכסף כי לא מדובר בעיסקה כלכלית, רכב כזה קונים מהלב.

aa123, לא קיימת קוראדו עם טאסות, כנראה מדובר בקוראדו שהחליפו לה את ארבעת הגאנטים בגלגלי פח רגילים.

פורסם

אלעד, מהמפעל דווקא כן יצאו קוראדו עם טאסות.

ואכן הקשר בין מנוע הג'י60 ל KR הוא מקרי בהחלט

G60 הוא מנוע מוגדש סופרצ'ארג'ר ו-8 שסתומים

מנוע ה KR הוא מנוע אטמוספרי עם 16 שסתומים

פורסם
פומפה, זה מכיוון שהרכב תוכנן בסוף שנות השמונים, מה אתה מצפה מרכב בן למעלה מ-20 שנה? דווקא יחסית למה שהיה בשנות השמונים והתשעים הרכב בנוי למופת. ממליץ לך לשבת בקוראדו עם ריפודי עור ולא בד פשוט כמו שיש ברוב הקוראדו בארץ.

מי שקונה קוראדו לא מחפש תמורה לכסף כי לא מדובר בעיסקה כלכלית, רכב כזה קונים מהלב.

aa123, לא קיימת קוראדו עם טאסות, כנראה מדובר בקוראדו שהחליפו לה את ארבעת הגאנטים בגלגלי פח רגילים.

אלעד,

אין לי תלונות עקרוניות לגבי הקוראדו בשעת תכנונה וכנער היא אכן היתה מושא הערצה - יחד עם 205GTI.

אם העיניין נובע מהלב אז ברור שאתה צודק (יש לאנשים שונים פינה בלב לכל מיני רכבים) אבל הכותב רשם שהוא מחפש רכב קופה סולידי ולאו דווקא קוראדו.

כמי שמקבל מידע מעולה מחברי הפורום ומנסה גם לייעץ לאחרים בפורום אני מנסה להאיר את עיניו בדיוק לעובדה שאתה מציין, הרכב תוכנן מזמן, אם זה מה שהוא מחפש, מעולה.

גם אני משתעשע מידי פעם ברעיון של 205GTI 1.9 ,GTV משנות ה 70 או 325i משנות ה 80 למרות שברור לי שקנה המידה להשוואה עם רכב מודרני אינו קיים פרט ל "פינה בלב". בסופו של יום אני מודע לעובדה שאין לי את הזמן לטפח אחת כזאת ואולי גם לא את התקציב ובשורה התחתונה אני מאד נהנה מנסיעה ברכב מודרני יחסית.

לך תדע, אולי יום אחד אוכל להרשות לעצמי DS פתוחת גג לטיולי סוף שבוע :-) אבל בינתיים אני קצת יותר פרקטי.

ב 35 אלף ש"ח אפשר למצא עוד אופציות לא רעות, וככלל אני לא מאמין שיש אופציה אחת נכונה, תמיד יש חלופות, שיבחר.

נתן.

פורסם

אוטו מגניב. G60 זה מנוע מאוד מיוחד, יש לו מגדש על ובסביבות 160 סוסים עם 1.8.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני בזמנו מאוד נהניתי עם MX3, רק שיותר קשה למצוא אחת שמורה מאשר בתולה בבומבלה.

אהבתי, :lol:.

עם MX3 שמורה יכול להיות כיף, עם בתולה בבומבלה נראה לי פחות כיף :wink:

פורסם

אני בספק אם תמצא בארץ קוראדו ג'י60 שעדיין יש לה את הסופרצ'ארג'ר המקורי.

לאחר כל כך הרבה שנים הסופרצ'ארג'ר דורש שיפוץ כללי, לאור עלויות השיפוץ, 90% מהאנשים עוברים למנוע אחר, או לסופרצ'ארג'ר אחר, (Compressor) של מרצדס לדוגמא.

ובהנחה ומצאת אחת כזו, תתכונן לעשות את אחד מהשניים הנ"ל או לנסוע אטמוספרי :lol:

פורסם

סורי חברים, אכן התבלבלתי בין KR ל-PG. כבר הרבה זמן לא דיברתי פולקסווגנית אז אני קצת חלוד.

• תוכן חדש...