Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו מגאן 96 אוטומט

אתמול באמצע הנסיעה נדלקה נורית בצבע כתום שצורתה דומה לדופק

אני לוחץ על הדוושה והאוטו בקושי זז ולא סוחב

בנסיון לאתר את התקלה פניתי למוסך שם חיברו למחשב אך המחשב לא גילה שו דבר!

**אותה נורית נדלקה כמה פעמים לפני כן (פעמיים-שלושה) במהלך השנה וחצי שהאוטו אצלי, אך כשהייתי מכבה את האוטו ואחרי זמן מה מתניע בחזרה היא היתה נעלמת והכל חוזר להיות תקין. הפעם זה לא, הנורית דלוקה מאתמול בבוקר.

מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לקבל עזרה בנושא .. תודה.

פורסם

זה היה מוסך מורשה?

יתכן והסורק תקלות לא עלה על קוד תקלה, אני מציע שתפנה למוסך מורשה אם לא פנית עד עכשיו, שם יש סורק תקלות מקורי שקורא את התקלות טוב יותר.

לא כל סורק תקלות יכול להציג את הקוד הרשום, אלא אם כן זהו הסורק שיש במוסכים המורשים.

פורסם
זה היה מוסך מורשה?

יתכן והסורק תקלות לא עלה על קוד תקלה, אני מציע שתפנה למוסך מורשה אם לא פנית עד עכשיו, שם יש סורק תקלות מקורי שקורא את התקלות טוב יותר.

לא כל סורק תקלות יכול להציג את הקוד הרשום, אלא אם כן זהו הסורק שיש במוסכים המורשים.

אם אני פונה למוסך של רנו.. הם מחייבים אותי על בדיקה כזו?

ואם כן כמה זה יעלה בערך..?

תודה על העזרה

פורסם

מוסך הגון ידרוש 250 ש"ח עבור הפעלת מחשב סורק תקלות.

במידה ותבחר לתקן זאת אצלם יקוזז המחיר מהעלות הכוללת

ככה זה ברוב המוסכים בירושלים

Golf 2008 MK5

פורסם

אתה יכול לפנות למוסך מקצועי אחר לא חייב מורשה, שיש לו סורק אמין ושיתאים לבדיקה זו.

שים לב, כל עוד הסורק לא מקורי, סורק א' יכול להציג תקלה X, וסורק ב' יכול להציג תקלה Y, וזה לא מזמן דובר כאן בפורום.

הסורק האמין ביותר הוא ה"מקורי" שמתאים לרכב בדיוק.

פורסם

הבנתי...

כנראה שהסורק לא היה מתאים..

מישהו מכיר מוסך עם סורק תואם רנו באיזור ראש העין - פתח תקוה ...?

פורסם

אם האוטו מקרטע כאילו חסרה בוכנה - יתכן שמוליך הצתה הלך, וזו תקלה מוכרת ברנו.

נסה לפנות לאמיר ב"המוסך הירוק" ברחוב גיסין. הוא אמין ומקצועי ויש לו מחשב תקלות שמתחבר לרכב.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...