Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגורם לבעיה ידוע וברור. לימוד הנהיגה בארץ בקושי מתרגל נסיעה בכבישים בין עירוניים. אז איך נהג שלא למד על כביש בין עירוני, ידע לנהוג כחוק שם?

(נכון שתמיד צריך לנהוג בימני, גם בעיר, אבל זה פחות מפריע, ובעיר זה פחות משנה כי כולם בערך נוסעים באותה המהירות)

זה היה ברור שאצבע מאשימה תופנה ללימוד הנהיגה. הרי המורים לא מלמדים את הכללים הללו...

זה שאתה או את לא חוזרים לנתיב הימני, לא עוצרים בתמרור עצור, לא מאותתים, זה לא בגלל שמורה הנהיגה שלכם התרשל בתפקידו. הוא לימד את זה, גם אתה למדת את זה כששיננת את כללי הנהיגה לקראת מבחן התיאוריה.

בשיעורי הנהיגה הקפדתם על זה מאוד, אבל כשקיבלתם את הרישיון...

אז הפך אותו תלמיד ממושמע, שמאוד מאוד רוצה לקבל את הרישיון, לבעל רישיון.

ואז...אפשר לצפצף על הכללים. כי עכשיו אנחנו נהגים ומי עוד ילמד אותנו מה נכון?

מה שצריך זה להזהר ולבלום לפני מצלמת מהירות, והשאר - כל אחד יעשה מה שבראש שלו (כי כמה משטרה כבר רואים בכבישים? וגם אם רואים, אז מתי לאחרונה קיבלתם דו"ח על אי מתן איתות, אי שמירה על נתיב ימני? )

וכך אנחנו נוהגים, כל אחד מפרש את הדברים כפי שנוח לו, כפי שמסתדר לו, מעגלים פינות, חותכים קווים, מזלזלים.

אבל אנחנו אלופים בביקורת. תמיד האחרים הם אלה שנוהגים כך, לא אנחנו. והאשמה? האשמה היא ש"לא מלמדים לנהוג" כי אם היו מלמדים אותנו, היינו מאוד מקפידים...מאוד...:mm_tongue

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי מותר, השאלה אם זה בטוח, השאלה אם זה ידידותי לסביבה, השאלה אם זה סביר. בבית אתה לבד, על הכביש לא.

אם הייתי עושה כל מה שמותר לי לעשות, מצבי היה לא טוב.

אם כבר לדבר על מושגי מותר או אסור, אפילו בשעתו שלמדתי לנהוג למדתי להגיע עד קצה המהירות המותרת, אחרת אתה נהג חסר בטחון, בעייתי ומטרד בלשון המעטה.

שלא תבין לא נכון אני מסכים איתך, רק ציינתי את הסיבה למה זה קורה. ברגע שתהיה הגבלת מהירות מינימום גבוהה יותר נהגים כאלו יחזקו את תשומת הלב לשמור על מהירות גבוהה יותר.

יחד עם זאת אי אפשר לדעת מה קורה לנהג שנוסע במהירות נמוכה משמעותית ע"פ חוק ותנאי הדרך. עייפות/הרגשה רע/וכו'... אבל זה לפוסט אחר ויש הרבה מה לומר על נושא זה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני כבר שנה בדיוק אומר לאישתי שאין צורך לעבור לחול כי אנחנו באנגליה כרגע. נוסע 90 על פי חוק ובנתיב השמאלי נוסע אדם "מכובד" אני מהבהב לו בלי צפירה ורק פעמיים מהר ובלי לשגע ומחכה ושני נתיבים מימין פנויים והוא בשלו. אני מהבהב עוד פעם עם צפירה קלה וכלום. עוקף מימין ועובר על החוק ורואה אותו מדבר בטלפון ועושה לי פרצוף של מה אתה רוצה ממני ולמה אתה מהבהב עם תנועת יד של "סע, סע".

החיים הם כמו....

פורסם

רק בישראל הנתיב המהיר הוא ימני וזה בדוק. עשיתי ניסוי ובפקק תסעו בנתיב הימני ותראו איך אתם מתקדמים מהר. :-)

החיים הם כמו....

פורסם

זה מצחיק ליראות נהגים מנתיב שמאלי חותכים 3 נתיבים ימינה כדי להכנס באיזו השתלבות.

פעם ראיתי איזו אלטו שרק השתלבה לכביש בין עירוני וישר עברה לשמאלי ונהג נסע לאט לאט.

לאנשים יש פסיכולוגיה מוזרה: הם חושבים שבנתיב שמאלי הם יגיעו מהר יותר וגם לא יצטרכו לתמרן כדי לעקוף משאיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקטע עם המסלול הימני זה באמת נכון,

לפעמים אני רואה שיירה תקועה בנתיב השמאלי בזמן שאני עוקף את כולם מהימני. :shock:

• תוכן חדש...