Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו כבר פעם שניה ש-ynet מפרסמים כתבה על רייסים בין נהגי אגד. לפני כחודש היה סיפור על אותו דבר, רק בדרך לאילת. שהם עקפו אחד את השני כל הזמן בלילה.

מוזר משהו, האוטובוסים האלה לא מוגבלים אלקטרונית לאיזה 107 קמ"ש או משהו כזה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ומה שמכעיס יותר זו העובדה שנהגי אגד לא מקבלים דוחות מהמשטרה , הם רק עומדים בפני ועדת מישמעת פנימית אשר יעלותה ומהימנותה מוטלים בספק.

פורסם

גם אני הייתי שמח ל"הישפט" בפני קצין הרכב בארגון שלי...

גם אם האוטובוסים מוגבלים למהירות מסויימת, זה עדיין לא מונע מהם להשתולל.

alfa 156 2.5.

פורסם

צר לי להגיד, אבל התגובות פה נעות בין טמטום לטפשות.

איני מכיר את המקרה ואף לא מתיימר לחשוב שהנהגים הללו הם טלית שכולה תכלת.

נהגי אגד לא מקבלים דו"חות מהמשטרה?! מאיפה הבאת את השטות הדבילית הזאת? אני באופן אישי מכיר מקרה, ולא בודד, שנהג אגד קיבל דו"ח בשעה שהוא נהג באוטובוס.

חולגני, אני לא מכיר את קצין הרכב שלך, אבל אני כן יכול לומר לך שלעמוד בפני קצין הבטיחות של אגד ולתת הסברים זה לא תענוג גדול, בלשון המעטה. ברוב המקרים זה מסתיים בקנסות כואבים, ולא אחת זה אף מוביל לפיטורים, במידה ומדובר בנהג שהוא עבריין סידרתי.

אגד מעסיקה נהגים שמה לעשות - הם ישראלים כמו כולנו. לרוב, ההכשרה שניתנת בביה"ס לנהיגה של אגד נחשבת לטובה מאוד, אולם אופי חרא של נהג לא ישתנה רק אחרי כמה שיעורים. בדיוק לשם כך מחלקת הבטיחות קיימת.

בהנחה שכל מה שנכתב בכתבה הזאת נכון (וביננו, אנחנו יודעים עד כמה לעתים עלול להיות פער בין מה שנכתב בתקשורת לבין מה שהיה בפועל), נראה שגם במקרה הזה מדובר בשני נהגים עם אופי חרא שהתגלגלו בדרך כלשהי למקום הלא נכון ואשר יצטרכו לתת הסברים למה שהם עוללו שם.

גילוי נאות: אבא שלי גמלאי של אגד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

פעם נסעתי באוטובוס בין עירוני של אגד עצרה אותו משטרה והביאה לו 1000 ש"ח קנס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם אם הוא משתולל ב60 קמ"ש, אין שום סיבה שיעשה זאת.

הוא מסכן חיי ציבור רבים, בנוסף אם אוטובוס נכנס במכונית פרטית זה קצת יותר מסוכן משתי מכוניות פרטיות.

צריך להוריד אותם מהכביש לצמיתות.

פורסם

לא רק שנהגי אגד מקבלים דו"חות מהמשטרה.

יש גם ניידות בטיחות סמויות של אגד, שעוקבות אחרי אוטובוסים,

מצלמות אותם וכמובן שנהגים שנתפסים מבצעים עבירות נענשים.

פורסם
מעניין שאף פעם לא ראיתי נהג אוטובוס נותן זכות קדימה.

להזכירכם, זו עבירת זימון למשפט!

עזוב זכות קדימה.

הפסקתי לספור את הפעמים שאני הייתי צריך לבלום את הרכב, כי האוטובוס היה יוצא מהתחנה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דווקא בזה קשה לי להאשים אותם. אם הם היו בכל תחנה מחכים לצדיק שיתן להם לצאת הם לא היו מגיעים רחוק.

מה שבאמת מעצבן אותי אם כבר העלית את הנושא, המון נהגי אוטובוס עוצרים בתחנה ומיד מדליקים וינקר שמאלה. אחרי יותר מדי פעמים שעצרתי כי ראיתי אוטובוס שרוצה להשתלב ורציתי להקל עליו, חיכיתי ולא הבנתי למה הוא לא יוצא ואז ראיתי שיש עוד 10 אנשים שעולים לאוטובוס, הפסקתי להתייחס לאיתותים שלהם. שלא יתפלאו שלא נותנים להם לצאת אחרי זה. ואני מצטער שאני מכליל אבל באמת יותר מדי נהגים עושים את זה, אולי אפילו רובם.

פורסם

ואם כבר הוזכר אגד אז גם למטרופלין לא חסר, הם נוהגים לרוב מעל המהירות המותרת בעיר וזה מוביל לתאונות רבות בינהם , בחודשיים האחרונים הייתי עד ל2 תאונות שהתבצעו בין 2 אוטוביסים של מטרופולין , הראשונה בתחנה המרכזית שאחד הקווים יצא מן המפרץ של ההעלאת נוסעים ומאחוריו הגיע אוטובוס יחסית מהר וניפץ לו את כל השימשה, והשניה כשאוטובוס יצא מהתחנה ללא מתן זכות קדימה ואוטובוס שהגיע במהירות מהנתיב הימני נכנס בחברו בקידמת האוטובוס. פשוט ביזיון מה שהולך איתם.

בקשר לכתבה: ככה זה בארץ, לא לומדים לקחים מהתאונה הקשה בדרך לאילת שבו התהפך אוטובוס לתהום כתוצאה מנהיגה בקלות ראש.:|

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

הייתי נוסע בקביעות בקו עירוני מסויים בנתניה

אני חותם שהסטיג על אנזו לא עושה את המסלול תחנות הזה ללא עצירות יותר מהר ממה שהאוטובוס היה עושה כולל עצירות

זה היה אותו נהג קבוע, אחד שאחרי ויכוח מיותר איתו כבר החלטתי לוותר על הבריאות שלי

יודעים כמה פעמים התלוננתי עליו כולל צילום של הסקאלה שלו על 100 בכביש ליד בית ספר וכולי

והוא עדיין אותו הנהג באותו הקו ולדעתי הוא רק שיפר את הזמנים שלו

קו 21 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...