Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המזגן לא עובד,המדחס איננו נכנס לפעולה,הסתכלתי מתחת לאוטו,נראה כי חסר חלק כלשהו עקב כך כי אני מזהה שייבה מונחת בתוך הגלגל.

מי יכול לעזור בתיאור החלק החסר אם בכלל חסר...

att;הנסיך.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

נראה שבאמת הלך הקלאץ' של המזגן.

[יש לך V BELT ולא רצועת סרפנטיין, ואין שם מותחן - הפולי החיצוני - של הקראנק הוא זה שמניע את מדחס המזגן]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

300 שקל להחלפה של קלאץ' מזגן?

נשמע כמו מחיר מציאה - אם תהיה מרוצה מהעבודה תעלה לפה את השם שלו ומספר טלפון [אני צריך הסבה של הקלאץ' במזגן באוטו שלי מרצועת V לסרפנטיין]

אגב, כדי לצלם את התמונה היית צריך לפרק את מגן הפלסטיק התחתון של המנוע?

אם לא - יכול להיות שזה מה שגרם ללקלאץ' למות בטרם עת - לכלוך שנכנס ממתחת לאוטו למנגנון שלו

ואז בלי קשר -שווה לך לחפש SPLASH GUARD [ככה קוראים למגן] עבור האוטו שלך [או להכין אחד לבד]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
300 שקל להחלפה של קלאץ' מזגן?

נשמע כמו מחיר מציאה - אם תהיה מרוצה מהעבודה תעלה לפה את השם שלו ומספר טלפון [אני צריך הסבה של הקלאץ' במזגן באוטו שלי מרצועת V לסרפנטיין]

אגב, כדי לצלם את התמונה היית צריך לפרק את מגן הפלסטיק התחתון של המנוע?

אם לא - יכול להיות שזה מה שגרם ללקלאץ' למות בטרם עת - לכלוך שנכנס ממתחת לאוטו למנגנון שלו

ואז בלי קשר -שווה לך לחפש SPLASH GUARD [ככה קוראים למגן] עבור האוטו שלך [או להכין אחד לבד]

רון.

לא נראה לי שהוא מבין בזה, הוא נמצא בוואדי גוז בירושלים,אם תיהיה באזור אין לי בעיה לבוא איתך ולהראות לך,הוא עובד ע20:00 בערב,מוסך אך ורק של מזגנים לרכבים....כל הקיר שלו מלא בבלונים של מילוי גז מזגן...

שתראה לו את הרכב,ננסה להסביר לו מה אתה רוצה...אני מאמין שאני יבצע את העבודה אצלו בעוד חודש שיתפנה לי קצת פאפאלימוס.

לגבי המגן,אני יבצע בקרוב,תודה רבה על עזרתך.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...