Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב

הרכב שלי היה מעורב בתאונת דרכים

השמאי אמר לי שאין פגיעה בשאסי

אך הפגיעה הייתה בסף השמאלי,מתחת לדלת הנהג

אחרי התיקון לא רואים כלום,תיקנו את הסף והחליפו דלת נהג

האם ירידה של שני אחוז היא ירידה רצינית?,האם תיהיה לי בעייה למכור את הרכב בעתיד?

תודה רבה

פורסם

אף אחד לא יכול לעזור?

אני באמת לא יודע לכן אני שואל

לא בשביל זה נוצר הפורום?,כדי לעזור לאנשים?

תודה רבה

פורסם

אם האוטו עולה 2000 ש"ח, 2% הם 40 ש"ח. אם האוטו עולה 60K ש"ח 2% הם 1200 ש"ח. הכל תלוי בכמה עולה הרכב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בסדר,עניין החישוב אין בעייה

מה שמטריד אותי זה עניין המכירה בעתיד

האם אוכל למכור את הרכב בלי בעייה?

האם בעת המכירה אגיד שהרכב עבר תאונה וישנה ירידת ערך של שני אחוז

המוכר לא יברח או משהו

תודה רבה

פורסם

תמורת המחיר הנכון תמיד יהיה מי שיקנה, אם הרכב שלך מבוקש כגון יאריס אז הוא ימכר מעל המחירון בכל מקרה , אם לעומת זה יש לך רכב פחות מבוקש כגון וולו או רובר אז תצתרך להוריד .

פורסם

"אם יש לך רכב כזה אז ככה ואם רכב כזה אז ככה."

חברי הפורום מנסים לרמוז לך שתציין כבר באיזה רכב מדובר.

Nothin really matters to me

פורסם

ואני מוסיף- התאונה כבר קרתה ואת הנעשה אין להשיב.

במקום להדאיג את עצמך סתם מה יקרה ביום המכירה, תשכח מזה, וכשיגיע מועד המכירה תחזור "לדאוג" לצרה הזו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לרוב ירידת ערך אמיתית (בשוק) היא גדולה משמעותית מירידת הערך שהשמאי נותן לך (שאתה אמור לקבל, אגב, מהביטוח). ממליץ מאוד להשיג מהשמאי צילומים של הפגיעה לפני התיקון בשביל שתוכל להראות לקונה הבא של הרכב, אשר בוודאי ירצה לדעת מה מהות התאונה. בנוסף - בקש אישור חתום מהשמאי שאין פגיעה בשלדת הרכב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אחרי התיקון לא רואים כלום

דבר ראשון לא קיים דבר כזה. אולי לך לא נראה כלום, אך לא ניתן לשחזר את הרכב כפי שיצא מהמפעל.

תיקנו את הסף והחליפו דלת נהג

האם ירידה של שני אחוז היא ירידה רצינית?,האם תיהיה לי בעייה למכור את הרכב בעתיד?

תודה רבה

אני משאר כי הקונה יתענין למה החליפו את הדלת והאם היו פגיעות נוספות. כפי שציינת הייתה פגיע בסף, וזה פגיעה במרכב הרכב משמעות בינונית או נמוכה. אם לא הייתה פגיעה בקורה או שלדה תצטרך להגיע לעמק השווה עם הקונה אם הוא יהיה מעונין ברכב. אם זה מודל מבוקש אז אפשר לדרוש מחיר מחירון. אם זה רכב "כבד" אז אולי יהיה קושי מסוים והקונה סביר להניח יבחר ברכב "נקי יותר".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לכל רכב יש קונה, השאלה היא באיזה מחיר!

2% ירידת ערך זה כולה קביעה של מחיר המחירון, וכמו שאתה יודע מחירון חשוב רק כדי לתת הסכום שפחות או יותר מתאים לרכב והוא בגדר המלצה בלבד.

המפעמים היחידות שהמחירון חשוב ואף קובע את מחיר האוטו זה במקרה והאוטו עבר תאונה רצינית עד כדי טוטל אוסט ואז חברת הביטוח מתיחסת למחירון וזה הסכום שתקבל.

פורסם

תודה לכולם על התגובות

הרכב הוא סובארו אימפרזה שנת 2004 1600

האם באמת כדאי להחתים את השמאי שאין פגיעת שאסי?

הרי בבדיקה יעלה שאין שאסי,הירידת ערך היא באמת קטנה,לא?

פורסם

לאיזה סרט בדיוק אתה נכנס?

כ"כ מעניין ומדאיג אותך?

קח את הרכב למכון בדיקה מומלץ, לבדיקת שאינה כוללת בדיקת המרכיבים המכניים של הרכב, אלא תאונות בלבד, ותראה מה רושמים, ומה מסבירים לך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...