Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שומאכר לא חוזר!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל :(

לוקה באדוייר יחליף את מאסה.

אולי אחרי 19 שנה הוא סוף סוף יקח נקודות ראשונות שלו בקריירה - כמו שמיקא סאלו לקח ב-99 (אפילו 2 פודיומים) בזמן ששומאכר היה אחרי תאונה.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אחרי ש-ארטון סנה הברזילאי מת מהתאונה במירוץ , אינני יכול יותר לראות מרוצי פורמולה 1 , אני שייך לדור "קדם- שומאכר".

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא אבידה ולא נעליים.

אלו שהביטו בעיניים מצועפות באפשרות החזרה של הגריאטר הקטלן למסלולים התעלמו מכך שכל הסיפור כולו הוא תרגיל ליחצנ"ים מתחילים.

האם באמת היה שומי מעלה או מוריד ממעמדה של פרארי בעונה זו (הגרועה מזה כ- 30 שנים)? האם היה הדבר נותן מענה לדומיננטיות של הקבוצות הקטנות? האם הייתה השתתפותו תורמת במאום למירוצי הפורמולה 1?

על כל השאלות הללו התשובה היא לא. הצטרפותו היא בבחינת ווזלין יחסי ציבור וכותרות מקיר לקיר להמשך העונה הגרועה של פרארי.

אבל במבחן התוצאה, אם זוכרים שהמטרה הייתה משיכת תשומת לב, הם עשו עבודה מצויינת...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
לא אבידה ולא נעליים.

אלו שהביטו בעיניים מצועפות באפשרות החזרה של הגריאטר הקטלן למסלולים התעלמו מכך שכל הסיפור כולו הוא תרגיל ליחצנ"ים מתחילים.

האם באמת היה שומי מעלה או מוריד ממעמדה של פרארי בעונה זו (הגרועה מזה כ- 30 שנים)? האם היה הדבר נותן מענה לדומיננטיות של הקבוצות הקטנות? האם הייתה השתתפותו תורמת במאום למירוצי הפורמולה 1?

על כל השאלות הללו התשובה היא לא. הצטרפותו היא בבחינת ווזלין יחסי ציבור וכותרות מקיר לקיר להמשך העונה הגרועה של פרארי.

אבל במבחן התוצאה, אם זוכרים שהמטרה הייתה משיכת תשומת לב, הם עשו עבודה מצויינת...

ק. ידידי,

אני חושב שאתה טועה בגדול.

כנראה שאינך מעריך מספיק את ההבדל בין נהג פורמולה אחת רגיל לנהג פורמולה מצוין / אלוף עולם, לבין מייקל שומאכר שהוא ללא ספק היה מעל לכל זה. הוא אמנם לא נודע בפן האנושי, אבל בצד הנהיגה הוא בהחלט שייך לליגת העל של השמות הגדולים ביותר.

את אותם הדברים אפשר היה להגיד על ניקי לאודה לאחר התאונה הנוראית שלו ב-76, והחזרה שלו למסלול ב-77 בעודו מחלים מהפציעה נראתה מעט הזויה. אבל אז נבדוק ונגלה שאחרי כל זה הוא לקח אליפות עולם !

אז תרשה לי גם לענות לשאלות שהעלית:

האם שומי היה מעלה את מעמדה של פרארי - כן, Big Time

האם השתתפותו היתה תורמת לפורמולה 1 - כן, Defently

האם הדבר היה נותן מענה לדומיננטיות של הקבוצות הקטנות, ייתכן, אבל את זה אי אפשר לנבא כי הדבר תלוי בגודל הפער שאולי הושג ואיננו יודעים עליו.

ולגבי הביטוי "הגריאטר הקטלן" - באמת שקטונו, גם אתה וגם אני, מלעשות שימוש במילים כאלו כלפי מי שמחזיק בכמות אליפויות העולם הגדולה ביותר אי פעם.

או בוא נגיד אחרת, אתה לא היית רוצה לשבת לידו באוטו כשהוא נוהג בכביש סדום ערד ... :lol:

דני G.

פורסם
האם באמת היה שומי מעלה או מוריד ממעמדה של פרארי בעונה זו (הגרועה מזה כ- 30 שנים)?

הכי גרועה מאז 1993 אבל מי סופר :-P

אני ממש לא חושב שהמטרה של פרארי היתה יחסי ציבור. אין לי ספק שהם חשבו ששומאכר הוא הנהג הראוי ביותר להחליף את מאסה, והיו להם סיבות טובות לחשוב כך - במיוחד כשמתברר שלוקה באדואר הוא האלטרנטיבה :?

פורסם

אחדד את דברי,

איני מפחית כהוא זה ביכולותיו והישגיו של מייקל שומאכר כנהג. הוא בהחלט הוכיח את עליונותו תחת כל רגולציה שהתרגשה על סדרת הפורמולה 1 בעשור ומחצה האחרון. על כך אין עוררין.

אבל אני כן מלין על העובדה שבהחזרתו של שומאכר למכוניות של פרארי יש המון מאותו חומר דביק וסכריני המתקרא יחסי ציבור. שכבודם במקומם מונח אך בינם לבין ספורטביות אין הרבה.

חסרים נהגים שיכולים להיכנס לקוקפיט האדום ולו בכדי להשיג דריסת רגל בליגת העל של הנהיגה כיום (טוב נו חוץ מהג'ימקאנות של MDC? :wink:)?

איזה ערך מוסף יביא בכנפיו שומאכר לפורמולה 1 מלבד עלייה מטאורית באחוזי הצפייה וקורת רוח נוסטלגית?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
אני בספק אם בכל מירוץ הוא היה מגיע לפודיום,אבל באמת חבל, זה היה יכול להיות מעניין!.

גם אם לא היה לוקח פודיום היה מעניין לראות אותו נוהג חזרה על המסלול במכונית.

תמיד כיף להזכר ולהתרפק על העבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הוא בהחלט הוכיח את עליונותו תחת כל רגולציה שהתרגשה על סדרת הפורמולה 1 בעשור ומחצה האחרון. על כך אין עוררין.

איזה ערך מוסף יביא בכנפיו שומאכר לפורמולה 1 מלבד עלייה מטאורית באחוזי הצפייה וקורת רוח נוסטלגית?

רגע, אז בא נסכם מה שאתה אומר:

שומכר נהג ענק, הכי גדול שהיה לF1 אי פעם וללא ספק בשני העשורים האחרונים.

הוא מניע המון יחסי ציבור מסביב לפרארי.

הוא יביא לעליה מטאורית באחוזי הצפיה.

הוא יביא לקורת רוח נוסטלגית.

אז איזה מטרות נוספות אתה חושב שיש לפרארי ב F1 שלא מופיעות פה? גמילות חסדים? איזה ערך מוסף אתה רוצה?

יש להם מטרה אחת בלבד והיא לנצח במירוצים (עבור כסף אם לא הבנת) תוך כדי משיכת כמה שיותר תשומת לב יחצנית בכדי להעלות את מחירי הפרסום (אה, שוב, עבור כסף), ערך מוסף מעניין את סבתא חיה (שכידוע לך, כבר מתה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התאכזבתי מהידיעה הזאת.. בהחלט היה מעניין לראות אם הוא היה יכול לבצע קאמבק מרשים או שכל הסיפור היה מתברר כפלופ אחד גדול.

אמנם מתחום שונה אבל ארמסטרוג הוכיח שהיכולות הפנומנאליות של הענקים הללו (כל אחד בתחומו) לא נעלמות כ"כ מהר.. אני חושב שהיינו יכולים לראות קאמבק מרשים גם כאן.

נא ליישר קו עם כללי החתימה.

• תוכן חדש...