Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במסגרת שיפוץ הוולוו החדשה שלי (244 שנת 83) הגעתי לתיקון יחידת המאור הפנימי שלא עבד בכלל.

הצלחתי לסדר את הכול (והיו כמה וכמה תקלות), אבל בתוך כל זה הבקלית של הנורה נשברה לחצי במהלך הפירוק.

בגלל שטח פנים דק בנקודת השבר, אני לא מאמין שדבק יוכל להחזיק את זה כמו שצריך.

מה שחשבתי לעשות, הוא לקדוח שני חורים בכל אחד מהחלקים השבורים ולחבר ביניהם באמצעות 2 פסים של מתכת שיוברגו ויחברו את שני השברים בשני מקומות שונים. אני מקווה שאני מצליח להסביר את עצמי, אבל בכל אופן אני צריך לעשות בשביל זה חורים בבקליט כדי שהבורגים יעברו דרכם. הברגים לא יוברגו לבקלית, אלא ייסגרו עם אום.

איך אני יכול לעשות את החורים האלה. אני מפחד לקדוח כדי לא לגרום לשבר או סדקים. חשבתי לעשות את החורים באמצעות מלחם. מה דעתכם?

(אל תשלחו אותי, בשלב זה, לפירוקיות. אני מכיר את האופציה, אבל ממש אין לי זמן לזה ואני מעדיף לסדר את זה אפילו אם יצא לא כ"כ יפה).

תודה לעונים!

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

מקדח ברזל, מברגה בטורים נמוכים וקצת עדינות. לא בטוח אבל שזה יעבור טסט. אני הייתי מנסה להלחים בצורה יותר אסטתית בדבק אפוקסי.

פורסם
חתוך שני פלסטיקים באורך 1x4 ובעזרת דבק מגע חבר את שתי החלקים השבורים

לחזוק נוסף השתמש בדבק חם - פתרון יצירתי להרבה מקרים .

צרפתי איור להדגמה .

בהצלחה

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות, אבל בגלל שהבלקיט נכנס למקום שלו בלחץ, אני מפחד שחיזוק של רצועות הפלסטיק בדבק בלבד לא יחזיק מעמד זמן רב, ולכן אני רוצה להדק את את הרצועות האלה לבקליט עם בורג ואום בכל צד.

אני מפחד שקדיחת חורים לבורג תגרום לשבר או סדק נוסף כי הבקליט ישן ומעורער.

מה דעתכם על חירור החורים לברגים באמצעות מלחם?

אגב, דבק חם לא יימס מהחום מתחת לגג + החום של הנורה?

תודה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

קדח עגול שאינו קרוב לקצה החלק (2D) לא אמור לפתח סדקים. השתמש במקדח לעץ במהירות נמוכה

אפשרות נוספת לחיבור היא על ידי מלחם עדין.

כמובן שהחלק עליו אתה מדבר אינו עשוי "בקליט" אלא ככל הנראה פוליקרבונט.

• תוכן חדש...