Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סימנים לבנים יכולים להיות מ-2 סוגים:

1) החומר הלבן מעל הצבע. זה יכול להיות הצבע של הרכב הפוגע במידה והינו לבן או חלקיקי הווקס

2) קילוף של השכבה העליונה הצבעונית כך שנתגלת השיכבה הלבנה הפנימית.

הסוג הראשון קל מאוד לטיפול. זה יכול להיות ניקוי פשוט. הסוג השני קשה יותר לטיפול. אומנם ניתן לצבוע בזהירות את נקודת הקילוף, אך בכל אופן זה לא נעלם לגמרי ובד"כ נראה גם מאוד מכוער. ע"מ להעלים את זה לגמרי יש לבצע צביע של כל הקטע מסביב. כמובן שצביע זו תתגלה בבדיקה כתקוני פח עם הפגיע בערך הרכב בהתאם. לכן עדיף שלא לגעת בקילופי צבע הנ"ל כלל, כל שכן הם לא ישתהו להופיע שוב עם הדפיקות הנישנות.

ווקס יכול לטפל בשריטות קטנות מאוד אבל לצערינו לא בקילופי הצבע. לכן הנושא של זריקות הדלת כ"כ מרגיז.

סתם ע"מ לסדר את האוזן... במעמד הקבלה של רכבי נתגלה קילוף מיקרוסקופי של הצבע בחלק שאיננו בולט לעין, אשר צובע והועלם במידת האפשר והדבר זיכה אותי באיבזור מעל 1000 ש"ח. מאז עברו שנה וחצי ולמראות הנסיונות הכבירים לשמור על הרכב נוספו עוד 5 קילופים כאלה. 2 בוודאות מזריקות הדלתות ו-3 ללא סיבה ברורה.

• תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי שבוע פוליש קל כדי להוריד את ה"מדרגה" של לקה בין האלמנט הצבוע:

88123168.jpg

בקיצור, זה לפני:

88123165.jpg

ואחריי:

88123169.jpg

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

למה אתה מתכוון "עמוקה"? לחדור החוצה מהצד השני? (או שלא קראת את דף מס' 10 בשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=277033&page=10).

היא הייתה עמוקה מספיק כדי שלא ניתן לתקנה ע''י פוליש או כל שיטה אחרת חוץ מהתערבות של צבע חדש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
בירושלים, אבל הרבה מאוד ז**נתי לפחח את השכל מה בדיוק אני רוצה. למזלי הוא השקיע מאמץ, כי כל פחח אחר היה צובע את האלמנטים בצ'יק צ'אק וזהו (אני לא צבעתי, רק נגעתי עם צבע ושמתי לקה חדשה). השיטה הכי מהירה והכי גרועה זה סתם לצבוע.

אפשר לקבל את פרטי הפחח? רק למקרה ח"ח שנידרש לו.

ניתן גם בפרטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר קריאת הכתבה אני תוהה למה רועי חסם את רכבם של הבחורות הוונדליסטיות. הרי בכך הוא חפר בור לעצמו. אומרים "על תהיה צודק, תהיה חכם". חוכמת חיים כנראה לא הייתה פה.

ובל זאת... כל חהוכמה שבעולם לא עוזרת נגד הטמבל המזדמן שדופק ושורט כביכול ללא הכוונה.

פורסם
לאחר קריאת הכתבה אני תוהה למה רועי חסם את רכבם של הבחורות הוונדליסטיות.

התשובה בגוף הכתבה:

כעסתי עליה מאוד, גם כי חנתה במגרש החנייה הפרטי שלנו, וגם כי העירה אותי באמצע הלילה", הוא מספר

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מה שהייתי עושה - הייתי אולי חוסם אם אין ברירה ומשאיר פתק מאוד מנומס עם מספר הטלפון. במועד הזזת הרכב הייתי גם מסביר (שוב בנימוס) לגבי אופי החנייה במקום. ואילו התופעה של תפיסת החנייה הייתה חוזרת, אז הייתי מערב רשויות. רצוי בעילום שם, בלי וויקוחים והחלפת הקללות המיותרים. כי הרי במדינתינו כל עימות מסביב לרכב עלול להיסתיים כפי שתועד בכתבה ואת הנ"ל יש תמיד לזכור.

פורסם

אצלי שיפשפו את הפגוש האחורי של האוטו בזמן שהוא עמד בחניה בבניין שלי בלילה(!)

כמובן שמחרת כשראיתי את זה אז חשכו עיני, אבל לא שווה לי לתקן את זה,

אלא אם כן מישהו יכנס בי מאחורה וממש יפגע בכל הפגוש והוא יתעקם לגמרי/יפול.

כמו כן, פעם אחת אבא שלי לקח את האוטו לאן שהוא וכשהוא חזר אז ראיתי שהשאירו לו איזו "מתנה קטנה" -

שריטה די קטנה באורך, אולי 15 ס"מ, לא אחידה, יש מקומות שהיא יותר עמוקה ויש שפחות, בקיצור רואים קצת את השכבה

השחורה שמתחת לצבע (האוטו בצבע לבן)..

מעצבן.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם
לאחר קריאת הכתבה אני תוהה למה רועי חסם את רכבם של הבחורות הוונדליסטיות.

זה בסה"כ חוסר תושייה מצידו של רועי, הוא היה צריך לשלוח לבחורה סמס בזו הלשון "ערה?" ומכאן לצפות לטוב... :wink:

פורסם
...רועי דיי הביא את זה על עצמו.

מישהו חנה לך בחניה ואחרי שלא היה לך מקום אחר לחנות חסמתה אותו, זה לא שאי אפשר לאתר אותך היות וזו החניה הפרטית שלך.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אם תקראו את הכתבה תראו שהוא לא באמת חסם אותה, פשוט היה לה קצת יותר קשה לצאת.

הרי אם הוא היה חוסם אותן הן לא היו יכולות לצאת עם הרכב שלהן ולנסוע הביתה אחרי שהן שרטו לו את הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...