Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מה לעסות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני כמו שרואים חדש בו :-(ביקשתי עזרה ואמרו לי תפנה לפורם המומחים הם יעזרו לך והנה אני בו

בקיצור הבעיה היא:

יש לי פאסאט 2000 אוטומט

בתחילה היה לי בעיות עם הטורק האוטו היה ממש רועד בעליות אז החלפתי אותו

הפעיה המשיכה גם אחרי תיקון ואתמול נסיתי לנסוע עם האוטו פתאום לא נוסע

אם אני נוסע קדימה הוא יסע כמה מטרים ויכבה

בריוורס נהיה לו ריוורם חזק בקושי אני יכול לעצור את האוטו

הזמנתי גרר ועכשיו מתקשרים אלי והמוסכניק אומר

תשמע "הלך לך מוח גיר " וזה יעלה 2000 ש"ח כולל שמן ועבודה

עכשיו האם להאמין לו ואם זה כן מוח גיר האם כדי למכור האוטו אחרי תיקון.....

מבקש עזרה תודה.....

הנוסחאה פולקסוואגן=אמינות תשכחו ממנה

פורסם

שלום עטף , היו צריכים לשפץ לך את כל הגיר עוד עם הופעת התקלה המכאנית בטורק. גם תיקון המוח לא יעזור לך , אל תעשה שוב טעות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

עטיף שלום רב וברוך בואך לפורום !

רואים שאתה חדש, ואני למד מכך שעדיין לא קראת את כללי הפורום, ואישרת שקראת אותם.

קרא אותם עכשו, ושם תלמד לכתוב כותרת , ותלמד לכתוב עם סימני פיסוק, ורצוי אם כי לא חובה, ללא שגיאות כתיב.

כתוב את אזור מגורייך, אני מניח שבצפון, ונמליץ לך על מוסכים נוספים, לשם קבלת חוות דעת נוספת, בכל מקרה אני בספק אם ניתן לאבחן, במדוייק את בעייתך מבלי לבדוק את תיבת ההלוכים, ולאשר באם המח של תיבת ההלוכים, אכן זקוק להחלפה.

אם יש לך ספק באבחנת המוסך, דרוש לקבל חוות דעת נוספת, אם כי אתה מוגבל, כי את ה קשור לגרר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שאלתי מוסכניק מנצרת עילית ,וסיברתי לו מה קורה בדיוק גם הוא אמר שזה "מוח גיר"

השאלה אם כדי למכור את האוטו אחרי תיקון???????

הנוסחאה פולקסוואגן=אמינות תשכחו ממנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...