Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

0 GAIN = רמקול שלא מקבל כח מהמגבר, אז איך ישרף.

או תשובה פשוטה עוד יותר. לא, לא ישרף.

אה! ואצל מי הספר שלי של תהליכי ייצור בפלסטיק ומתכת!

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

0 GAIN לא אומר 0 כוח מהמגבר, אלא, שאתה בוחר שלא להגביר את הסיגנל בכניסה למגבר (מה שבמקור נעשה כדי לפצות על עוצמת סיגנל נמוכה יחסית. אולם בפועל משמש את כולנו לניצול טוב יותר של המגבר בהתחשב במגבלות הזרם שמציב האלטרנטור)

אגב, במרבית המגברים בגלל אופי הפוטנציומטר ומעגל ההגברה במצב "0" ישנה הנחתה מסויימת של הסיגנל כך שבכדי להגיע ל "0" יש צורך בפתיחה מזערית של ה GAIN.

...CASKA for life

פורסם

אני על 0 GAIN מה שאומר שאני מגביל את האות סינגל שיוצאת מהמגבר למה שיוצא ברגיל כאשר אני מגביר את הGAIN אז האות שיוצאת מהמגבר יותר חזקה וככה אתה מקבל יותר חוזק

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

בהחלט אחד המשפטים היותר ברורים שקראתי בזמן האחרון.

:roll:

אין לך מה לדאוג לגבי הרמקולים.

תחבר אותם בראש שקט, רק כשאתה מפעיל את הרדיו דיסק, תתחיל מווליום אפס כדי למנוע הפתעות.

אבל אם כבר:

אם אתה מתכנן לקנות מגבר כזה מפלצת, למה אתה קונה כאלה רמקולים, איך נגדיר את זה, ננסיים?

מתחדשת*

פורסם
0 GAIN = רמקול שלא מקבל כח מהמגבר, אז איך ישרף.

או תשובה פשוטה עוד יותר. לא, לא ישרף.

אה! ואצל מי הספר שלי של תהליכי ייצור בפלסטיק ומתכת!

אם זה היה נכון הרמקול לא היה מנגן כלל.

גם כשאתה שם 0 GAIN אתה פשוט מוריד את הרגישות של הכניסה למינימום ביחס ליציאה של הרדיו-דיסק , אבל המינימום הזה הוא לא אפס אבסולוטי ולכן עדיין יהיה סאונד , ואתה אפילו יכול להגביר את האות .

זהו בורר רגישות שקיים פשוט בשביל להתאים את הרכיבים השונים במערכת שיעבדו עם אותם מתחים פחות או יותר , שלא יתקיים מצב שרכיב X מנחית את רכיב Y ( או מגביר אותו ) באופן שגורם לו להישמע רע למאזין .

מגבר מוציא 100% הספק בכל רגע נתון ללא קשר ל GAIN , זה קשור לווליום . אתה יכול להגביר GAIN ל 100% אבל אם תעבור את ה 2% בווליום ברדיו-דיסק כבר יהיה קיים דיסטורשיין .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רגע. אם הוא בורר רגישות, הוא "שולט" על ה"וואטים" לא? זה לא שהוא ממשיך להוציא נגיד 100 RMS לרמקול. אלא אם זו הטעות שלי, ואז מגבר שמוציא 100 וואט לערוץ יוציא 100 וואט בכל מקרה? לרמקול של 20 וואט לא יגרם נזק, למרות שהוא מקבל פרקטית פי 5 זרם, כל עוד הגיין סגור?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
בהחלט אחד המשפטים היותר ברורים שקראתי בזמן האחרון.

:roll:

אין לך מה לדאוג לגבי הרמקולים.

תחבר אותם בראש שקט, רק כשאתה מפעיל את הרדיו דיסק, תתחיל מווליום אפס כדי למנוע הפתעות.

אבל אם כבר:

אם אתה מתכנן לקנות מגבר כזה מפלצת, למה אתה קונה כאלה רמקולים, איך נגדיר את זה, ננסיים?

קנית את הקומפוננט בהזדמנות ובמחיר טוב,את האמת חשבתי על זה אבל אמרתי עם קניתי אין לי מה לעשות חוץ מלמכור וליקנות אחרים מה שאני לא יעשה

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

• תוכן חדש...