Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הא ???? :shock:

תיכף תגיד שגם ABS מאריך מרחק בלימה,

ו- ESP - זו מערכת שמעודדת נהגים להשתולל,

ומי יודע מה עוד ...

דני G.

תתפלא אבל ABS כן מאריך מרחק בלימה

פורסם
תתפלא אבל ABS כן מאריך מרחק בלימה

ABS מודרני כמעט ולא מאריך את מרחק הבלימה. האמרה שלך נכונה לשנים רבות אחורה. מה גם שלא היה מזיק לך לדעת למי לכתוב ומה הידע המקצועי של אותו אדם אשר להודעתו אתה מגיב ולנוסח אותו אתה בוחר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קסנון מאיר יותר, אין על זה ויכוח.

אבל בגלל שאין שום דבר מושלם בעולם, תוספת העוצמה הזאת מתבאטת בסינוור גבוה משמעותי מאשר נורת הלוגן. אני לא אכנס לצד הטכני של העניין, אבל כל אחד שראה פעם קסנון בחושך מולו או במראה יודע שההבזק של הקסנון ממשיך לסנוור זמן רב יותר מאשר הבזק של הלוגן, וכאן אולי לבעל הרכב יש יתרון, אך שותפיו לכביש סובלים מזה.

חוץ מזה יש תקן בעולם, ועד שנורות הלוגן לא יעמדו בתקן אני לא רואה שום סיבה בעולם להשתמש בנורות קסנון. כמה כבישים חשוכים יש בישראל שחייבים בהם פרוז'קטורים? סעו 5 קמ"ש פחות, יעיל פי כמה מאשר הסינוור והתאונה שעלולה להיגרם עם \ לרכב ממול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם כבר מדברים על הסינוור,

איפה אני יכול לבדוק ובמידת הצורך לכוון את האלומה?

אני פשוט שם לב שבשל הפירוק וההרכבה האלומה השתנת מעט וכמובן שאני לא רוצה לסנוור.

את הקיט התקינו ברדיו מילאנו, השאלה אם יש מקום רציני בגם אזור השרון?

אברה קדברה

פורסם

איתמר סע לאירופה תראה שם כל רכב 2 מצוייד בקסנון ואף אחד לא מתלונן .

קסנון זאת המצאה מאוד יעילה ובטיחותית והיתרונות עולים על החסרונות.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

קסנון שמכוון כמו שצריך עם העדשה / רפלקטור / וכל הסיפור - כן.

קסנון שמולבש על הנורה המקורית, בד"כ לא עושה את העבודה,

בטח ובטח אלו שנרכשים במאה שקל מאיזה יבואן סיני לחלקי צעצועים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם הרכב שלך כשיצא מהחברה, הוזמן עם קסנון מקורי אז לא אמורים בכלל לעשות לך בעיות.

אם הרכב יצא מהחברה בלי קיט קסנון והחלטת לשים רק לאחר מכן אז אין הרבה מה לעשות

ופה הבעיה המתסכלת, אני גם חושב בדיוק כמוך ואני בצד שלך אבל את בוחני התנועה והטסטים

זה ממש לא מעניין שהקיט בטיחותי ולא מסנוור, אם הקיט לא יצא עם הרכב בחברה הם ימשיכו

להיות אטומים ולא ידברו איתך בכלל. גם לי היו בעבר בעיות עם קיט קסנון והחלטתי לרדת מהעניין.

אלעד

הקופרות בארץ שנמכרו מהחברה עם קסנון זאת התקנה מקומית ו"ערסית" כמו שהרבה אוהבים להגיד ולא התקנה מיקצועית מהחברה

אין שם אופטיקה טובה בכלל,אין פרוג'קטור והקסנון מפזר אור והוא לא אמור לעבוד טסט גם אם היבואן של צ'מפיון יבוא למכון טסטים ויגיד שהאוטו הגיע ככה מהחברה

פורסם

מערכת קסנון בלי פרוג'קטור או רפלקטור יעודי עם נורת D2R היא מערכת מסנוורת! לא יעזור שום דבר!

לפני טסט מורידים את הקסנון זה הכל!

בדר"כ שוטרים לא מבינים בזה כל כך ורואים רכב חדש עם קסנון אז הם פחות מתייחסים , מכוניות ישנות עם קסנון ישר מדליק אצלם נורה אדומה.

הקסנונים שמכר היבואן באיביזות הוא קיט קסנון זול מאוד שמותקן ברדיו מילאנו.. קיט מאוד זול שהבאלאסטים עשויים פלסטיק עלוב.

פורסם
דווקא במקרה הזה העקשנות מוצדקת.

קסנון זאת המצאה גרועה. גם רכבים עם קסנון מקורי מהיצרן מסנוורים בכל באמפר או גבשושית בכביש. טוב מאוד שמשרד התחבורה והמשטרה אוכפים את זה, במיוחד בקיטים זולים וערסים שמעולם לא שמעו על כיוון אורות.

איתמר.

תודה רבה! איך שרו פעם תיסלם- "אני לא מבין מה נשתנה, אם אני האדיוט היחיד במדינה"

קסנון, כל קסנון, גם אם הוא מורכב על ב.מ.וו X5, מסנוור, ולא משנה מה תגידו.

ברור שזה מאיר יותר טוב וברור שזה בטיחותי, אבל בינינו, 99% ממי שמרכיב קסנון עושה זאת בשביל הפוזה נטו.

אם פתאום חשובה לכל הערסים צעצוע הבטיחות והיעילות- אני צנצנת. וכל מרכיבי הקסנון שפסלו להם/ הורידו אותם מהכביש/ הכשילו אותם בטסט- מגיע לכם. לכו תרכיבו קסנון בצורה חוקית ואל תבואו לבכות ששוטר חיפש אתכם.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...