Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מתטלבת ברכישת רכב וראיתי שהמיני והמשפחתיות בערך , באותו מחיר .

אין הבדל גדול השאלה היא האם יש איזזשהו יתרון ברכב מיני מלבד חניה ?

כי לפי הנתונים שראיתי גם צריכת הדלק גבוהה , והמחירון יורד מהר יחסית .

והכל גבולי ברכבים האילו האם לא שווה להוסיף עוד עשריה ולקנות משפחתית רגילה

אגב התקציב שלי עומד על 100K ואני לא מדבר על רכישה של רכב מהחברה .

פורסם

אי אפשר להתייחס למיני מבלי להתייחס לשוק ההזוי בו היא נמכרת (ישראל).

מצד אחד, מיוצרת ע"י BMW (לא להתבלבל ולחשוב שהיא איכותית. היא לא) היבואן תמחר אותה באופן יקר להחריד עבור מה שהיא נותנת.

מצד שני, מי שרוצה פוזה או סתם להנות מרכב מיוחד, בעל אופי, ייתכן ויסכים לשלם את המחיר.

מה האוטו נותן תכלס? לא הרבה. הוא קטן וחמוד וכיפי לנהיגה, ובעיקר מיוחד. מעבר לכך אין יתרונות, אלא אם מחשיבים חניה.

אם ההתלבטות שלך היא בין משפחתומטית 1.6 מהעדר, או המיני, אני בטוח שבסוף תלך על המשפחתית.

זו לא השוואה שמי שמעוניין לקנות מיני יעשה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, נראה לי שהוא התכוון למיני הקטגוריה, לא מיני הרכב ואם כבר אז סופרמיני.

ולגבי התמחור של רכבי המיני בארצינו, הוא הזוי, הוא גבוה בצורה מגוכחת לעומת משפחתיות "רגילות".

השאלה היא אם אתה צריך את מה שמשפחתית מציעה, אם אתה צריך את האקסטרא מקום מאחורה, את הבגאז' הגדול.

דבר שבסופו של דבר יעלה לך עוד כסף כי צריכת הדלק תעלה, והביטוח יעלה.

ושוב, השאלה היא אם אתה באמת צריך את זה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עדיין יש הפרשים של כ-10-20% בין קטנות ומשפחתיות, בממוצע.

יתרונות לקטנות - עבורך, בעיקר ממדים (חנייה, התנהלות עירונית) ועלויות (טיפולים, דלק, ביטוחים וכולי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גרשון, נראה לי שהוא התכוון למיני הקטגוריה, לא מיני הרכב ואם כבר אז סופרמיני.

ולגבי התמחור של רכבי המיני בארצינו, הוא הזוי, הוא גבוה בצורה מגוכחת לעומת משפחתיות "רגילות".

השאלה היא אם אתה צריך את מה שמשפחתית מציעה, אם אתה צריך את האקסטרא מקום מאחורה, את הבגאז' הגדול.

דבר שבסופו של דבר יעלה לך עוד כסף כי צריכת הדלק תעלה, והביטוח יעלה.

ושוב, השאלה היא אם אתה באמת צריך את זה

צודק התקוונתי לקטגוריה מיני .

תראה הסתכלתי על נתונים של קצת רכבים וואלה ראיתי גם ממה שאמרו וממה שבדקו

אין הרבה הבדל ביחסי צריכת הדלק בין שתי הקטגוריות.

הביטוח יתכן שיותר יקר איזה אלף לשנה אבל השאלה אם זה לא שווה את כי בסוף

יש הבדל עצום בין קורולה לסוויפט והמחיר של יד שניה מודל 2008 12,000 ק"מ הוא הבדל של 10,000 שח ברכישה

פורסם

שמישהו בבקשה יאיר את עיני. הסופא מיני היום כלכך עצומות שאני לא רואה שום יתרון בלהחנות אותן, חוץ מזה, שכלכך מעטים המקרים שבו אני רואה מקום חנייה ומוצא את עצמי מלמל "אחחח אם רק הייתה לי סופר מיני הייתי נכנס פה בלי בעיה". או שיש מקום או שאין, ואני מתכוון בכלל אין, אפילו לאופניים.

פורסם
שמישהו בבקשה יאיר את עיני. הסופא מיני היום כלכך עצומות שאני לא רואה שום יתרון בלהחנות אותן, חוץ מזה, שכלכך מעטים המקרים שבו אני רואה מקום חנייה ומוצא את עצמי מלמל "אחחח אם רק הייתה לי סופר מיני הייתי נכנס פה בלי בעיה". או שיש מקום או שאין, ואני מתכוון בכלל אין, אפילו לאופניים.

אני מסכים איתך, לכן שאלתי למה לקנות אותם ...

פורסם
עדיין יש הפרשים של כ-10-20% בין קטנות ומשפחתיות, בממוצע.

יתרונות לקטנות - עבורך, בעיקר ממדים (חנייה, התנהלות עירונית) ועלויות (טיפולים, דלק, ביטוחים וכולי).

10 - 20 אחוז בכולל ?

או לשנה או מה כאילו 20 אחוז לשנה ?! באמת עד כדי כך ?

פורסם

היתרון הכי משמעותי שלהן כמו שכבר נאמר פה, הוא חיסכון, סופרמיני היא בעצם רק 80% מכונית, והעלויות שלה בהתאם:lol:

• תוכן חדש...