Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1998 BMW 750 IL INFO

bender
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HI GUYS

WHAT DO U THINK ABOUT 1998 BMW 750 IL?

BENDER

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש בארץ כאלה חוץ ממשוריינת של ברק?

אמור להיות שיא הטכנולוגיה מלפני 10 שנים.

לנו היה את הבודי הזה. יש לך כמעט מטר בין מושב קדמי לאחורי. הרגשה מאוד מכובדת לנסוע דבר כזה מאחורה.

אין לי מושג איך הV12 של בימר, אבל V8 ממש לא היה מי יודע מה.

לדעתי היא מפסידה בגדול לW140 המקבילה של מרצדס. למרות שב1998 נדמה לי כבר הייתה W220 ושם הפער עוד יותר גדול.

פורסם

לחבר היתה 740 מוארכת. הרכב "אכל" כמויות מסחריות של דלק. המושב האחורי מרווח, אבל לא כמו במרצדס לונג מ-1999 ואילך שעדיפה בכל פרמטר למעשה. הרכב עצמו מיושן מאוד, הנדסת האנוש לוקה בחסר והמפתיע ביותר הוא תא המטען הקטן להדהים. הייתי מחפש מרצדס S320/420/500 לונג ומוותר על הבימר שפשוט לא עמדה בתחרות.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

I saw few 750 E38 and one E32. Comparing to siblings with smaller engines, 750 is rare in Israel, but it is possible to find one in a good condition.

There are few short wheelbase cars and few long.

Usually the 750 equipped by standard much better than siblings with smaller engines.

It includes double windows (which are optional for other versions too), rear hydraulic suspension and etc.

msigal, the trunk isn't that small as you are describing. It is larger than trunk of my E32 and this one is not very small too. You can easily put there two bodies or even four if you cut them by pieces.

I can't compare 7 series BMW with Merc since I don't have an experience with the second one, but E38 even with a short whellbase is a very roomy car, it has more space than E32 which is a very roomy car too.

In many reviews BMW described as car for a driver, while Merc for a passenger.

I like 7 series BMW very much. More than Mercs. Every time when I'm thinking replace it with Merc, I look at the design and can't do that. My favorite model is E32, but I like the look of E38 too.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

HI GUYS

THANKS FOR THE ANSWERS - WOULD LIKE TO GET MORE IF POSSIBLE.

RONI SO MANY YEARS HOW R U DOING?X

I HAVE NOW 1998 MERCEDES S320 LWB - GREAT GREAT CAR , THE BMW IS A MUCH BETTER DRIVER CAR.X

IM ASKING BEACUSE ILL PROBEBLY BUY ONE.

5.4 ENGINE V12

335 HP

SOUNDS GOOD TO ME

HOPFULY WITHIN A WEEK ILL POST SOME PICTURES

פורסם

well - i understand it's english time... look, the bmw is a fine car, probably better than the merc if you're the driving type. nevertheless, mercs usually tend to age much better (perhaps because their former owners are old farts...:) ). as a second-hand car i would choose an A-8 or an s-class. but hey - that's me. i hate the reputation of beemers as "pimp cars". michael ..

p.s. - sorry for not using capital letters. too tired...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

thanks for the answers guys

by the way i can read hebraw

still looking for more specific info about the 750 IL

THANKS

BENDER

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

hi guys

drove the car back from buffalo new york ( around 650 km) , the car drives like a dream

v12 with 340 hourses is amazing , power comes at will

127.JPG

128.JPG

129.JPG

130.JPG

131.JPG

132.JPG

133.JPG

134.JPG

פורסם

תתחדש. אוטו מדהים ונראה שמור.

ואני לא מבין למה כולם רושמים לו כאן באנגלית, הרי הוא יכול לקרוא עברית... זה כמו שמישהו לדוגמא לא רואה טוב או נכה אז מדברים איתו חזק. למה? לא ברור...

פורסם

Wow! Car looks fantastic. I'm looking at my engine and think where has been lost the missing half...

:-)

Enjoy the BMW.

Real BMW shall be painted dark colour - like yours. Your model is before the facelift - it is my favorite look of the E38.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש ! רכב מהמם, שחבל שכמעט לא נראה בכבישי ארצנו. -:)

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

Real BMW shall be painted dark colour - like yours. Your model is before the facelift - it is my favorite look of the E38.

+1 ב.מ.וו לבנה,ובטח סדרה 7 בצבע לבן זה פורנוגרפיה.

לפותח השרשור תהנה מהאוטו המדהים הזה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תתחדש, אחת המכוניות היפות בעולם לדעתי, רכב שאני מאוד אוהב, אפשר לשאול כמה עולה תענוג שכזה בארה"ב ? (אתה יכול לענות גם בהודעה פרטית אם תרצה, מסקרן אותי).

נראה שמור, שמור עליו ותהנה :)

משה

פורסם

בארה"ב E32 750IL עולה 2000$+- בערך שנת 92~94. מדובר כמובן על HIGHLINE.

אוטו מהצורה כמו שיש לי, רק ברמות יותר מפואר עולה שם 8000ש"ח. אצלו כמובן מנוע שלם ואני קניתי את שלי לפני שנה ב-45,000ש"ח עם רק חצי מנוע (עדיין לא מצליח להבין לאן נעלם החצי השני :?) ועל דש בורד אין לי עור, על דלתות גם אין עור, אין מקרר, טלפון מקורי, טלויזיה, מושבים קדמיים מכאניים ולא חשמליים.

טוב, לפחות יש לי סטרטר חשמלי ולא מנואלה :oops:.

בקיצר, עולם אחר. שם אפשר לקנות W140 עם מנוע V12 ב-6K$ שנת 94'. היופי, כל המכוניות כאלה שם ניראות במצב חדש.

• תוכן חדש...