Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי בחוף לא מוכרז אז זה בעיה שלהם, זה לא שלחוף מוכרז מותר לך ללכת איתה.

אין לך חוף אחר ללכת איתה בניגוד אליו שהיה יכול ללכת לכל חוף מוכרז שבו אין כלבים בדר"כ.

זה בדיוק כמו עם מעשנים, אי אפשר לעשן בפנים אז יוצאים החוצה ומידי פעם איזה יפה נפש שעומד בחוץ מתלונן שמעשנים לידו.

היה לי את אותו מקרה בדיוק בחוף לא מוכרז על אבא שהיתלונן שהכלב שלי מפחיד ומגעיל אותו, כתשובה הוא קיבל שהילדה שלו מגעילה אותי לא פחות אבל הוא לא שומע מתלונן ואני הייתי פה לפניו ככה שאם לא מתאים לו שיילך למקום אחר.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(בסדר מה שתגיד, גולדן רטריבר מאיים.)

ואם אני אגיד לך שיש גולדן בשכונה שלי, שאני שמח שחוצצת בינינו גדר - מה תגיד אז ?

אבל עזבו סטיגמות, לטוב ולרע.

פעם יצא לי לראות פיטבול עם אוזנים חתוכות, אשר שוקל בסביבות 50 קילו משוחרר (בלי מחסום, כמובן) ליד הבעלים, אשר הלכו בשקט ברחוב - אני אשמח לשמוע את כל אותם "גיבורי המקלדת" אשר יטענו שאין מה לפחד והם אף היו ניגשים ללטף את הכלב לשלום.

אני מאמין שאמסטף/פיטבול וכדומה יכולים להיות כלבי נשמה טובים, אבל באותה נשימה, אני גם מאמין שאסור לילדים/נוער לגדל אותם - בשום פנים ואופן!

פורסם

fish,

לא משנה אם החוף מוכרז או לא, כלב ברשות הרבים צריך להיות קשור ברצועה. בת"א בנו מכלאות מיוחדות שבעליהם יכולים לשחרר כלבים בתוכן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ובמדינת ישראל גם צריך לנסוע רק בימני שלא לצורך עקיפה נו אז מה?

אתה באמת מאמין שהאבא השמן שהעיר לי נוסע בימני בדייהו לאנוס שלו?

הכלב שלי משוחרר רק במקומות שמתאימים לכך, לא תראה אותו משוחרר בכל מקום.

חוף ים לא מוכרז שאין בו עוד אנשים חוץ ממני והראות טובה למרחק גדול מבחינתי זה מקום שמתאים לכך.

זה בדיוק על אותו עיקרון שהוא יגיד לי לא לעשן במקום פתוח וציבורי שאין אף אחד לידי ופתאום הוא מתיישב לידי ומבקש לכבות את הסיגריה.

ניראה לך שאני ייכבה? :lol:

פורסם

מבחינת החוק הכלב חייב להיות קשור ברצוע תמיד , כלבים אסוריים חייבים להיות מסורסים ומחסום פה תמיד עליהם.

הקנס הוא בסביבות ה500 שקל , אם זה גזע אסור הזמנה למשפט.

סאונדמן - כול כלב יכול להזיק אין סיבה לשחרר אותו במקום ציבורי , סע ליער ותשחרר אותו כמה שבא לך.

אודי A4

דימה.

פורסם

פעם יצא לי לראות פיטבול עם אוזנים חתוכות, אשר שוקל בסביבות 50 קילו משוחרר (בלי מחסום, כמובן) ליד הבעלים, אשר הלכו בשקט ברחוב - אני אשמח לשמוע את כל אותם "גיבורי המקלדת" אשר יטענו שאין מה לפחד והם אף היו ניגשים ללטף את הכלב לשלום.

!

אני לא רואה סיבה שלא לגשת לכלב שכזה, זה שהוא נראה מאיים לא מעיד באמת על האופי שלו.

היתי במצב דומה ותאמין לי שאני לא מתחרט עד היום שניגשתי לכלב הזה כי הוא הפיטבול הכי פודל שיצא לי להכיר והיום כל פעם שאני נכנס לבית של חבר שלי הכלב הזה פשוט עוזב הכל ובא להגיד שלום. וכן הוא שוקל הרבה ועם אוזניים קצוצות, אבל נשמה כזאת אפילו לכלב שלי אין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ולבחור שכתב שלשחרר ביער זה בסדר.

מה ההבדל בין יער? ובין חוף?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הכוונה למקום שאין בוא אנשים בכלל.

אני אישית לא מוצא סיבה למה לשחרר את הכלב חופשי בחוף שיש בו אנשים , רצועה 5 מטר בהחלט נותנת לכלב מספיק חופש.

השאלה פה למה אתה מרשה לעצמך להפריע לאנשים אחרים? ומספיק אם השטויות של אני היתי קודם אז זכותי.

זכותם של כולם להשתמש בחוף , ובמקרה הזה אתה הוא זה שעובר אל החוק.

אודי A4

דימה.

פורסם
ת

אני ממש לא מגזים, לי יש בולדוג צרפתי מקסים שבחיים לא תקף וכשאני הולך ברחוב אני מקבל תגובות מזעזעות שגורמות לי לצביטה בלב במקרה הטוב או לרצון לשבור להם את הראש במקרה הרע בגלל בורותם שנובעת אך ורק בגלל התקשורת.

א. כמו תומר - לי לא היתה שום בעיה לגשת לכלב וללטף אותו , ההפך בד"כ אפילו.

זה הכל תלוי בבעלים ובשפת הגוף של הכלב.

ב. לגבי הציטוט של פיש - כ"כ מוכר...

יש לי גם אחת , שוקלת 17 קילו וקצת מגודלת לגזע (נו הרבה...) ואיזה תגובות אני מקבל - זה מיני אמסטף , למה אין לה מחסום , מסבירים לי שהיא מסוכנת ומשוגעת ומה לא.

לאשתי בכלל היו כבר תקריות - לא הכניסו אותה למקומות כי אין לה מחסום (לך תסביר להם שזה א. לא כלב "מסוכן" וב. אין מחסומים ממש לבולדוגים צרפתיים) ואף לא העלו אותה לאוטובוס יותר מפעם אחת.

שורה תחתונה - החוק לדעתי לא צריך להבדיל לפי גזעים אלא לפי בעלים.

וצריך מבחן בעלות לכלב והתייחסות רצינית מאוד מצד הרשויות לבעיות עם כלבים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תראו אני באמת מבין לליבכם, אבל תסכימו איתי שלכל כלב מהגזעים הללו יש את הפוטנציאל להיות מכונת הרג, אתם בעצמכם אומרים שזה תלוי בבעלים, וזה נכון, לכן האם הייתם רוצים שכלל עם ישראל יוכל בקלות לאמץ כזה גזע ולגדל אותו להיות מכונת הרג?!

אני מכיר כל מיני "ערסים" שמאמצים כאלו גזעים בידיעה שהם הופכים אותם למכונות הרג, לא הייתי רוצה שלכל ערס כזה תהיה את האפשרות הזאת, לכן גזעים מסויימים צריכים אישורים.

תחשבו בהיגיון, האם כדאי שכל אחד יוכל לאמץ כלב כזה?

פורסם

לכלב כזה אין יותר פוטנציאל ליהיות "מכונת הרג" מכל כלב גדול אחר.

אם אתה חושב שגולדן רטריבר , זאב גרמני, דלמטי או כל סוג אחר של כלב גדול לא יכול לעשות אותו נזק או אין לו את אותו פוטנציאל בייתי בהתנהגות (ובחלק מהכלבים אפילו יותר) - אתה משלה את עצמך.

אם הערסים האלו היו מאמצים כל סוג כלב אחר ומנסים להפוך אותו ל"מכונת הרג" - הם היו מצליחים באותה מידה.

זה יותר ערסים בוחרים את הכלבים האלו מאשר הכלבים האלו בעייתיים.

לגבי החלק של היכול לאמץ - לדעתי - לא כל אחד יכול לאמץ כלב נקודה.

ובטח שלא כלב גדול.

אבל להפריד לפי סוג הכלב - זו כבר שטות.

Then dying is forgetting

פורסם

כמו בערך להגיד שלמרוקאים יש יותר סיכוי להפוך לעבריינים ו"מכונות הרג" ?

האמת אנלוגיה טובה.

ד"א , רק שלא יובהר אחרת - אני מאוד נגד לשחרר כלב בכל מקום שיש בו אנשים אחרים.

אלא אם זה אנשים שאתה מכיר אישית ורוצים בכך.

אסור לבעל כלב לכפות את הכלב שלו על אחרים נקודה.

כמו שאני לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה, אני לא עושה זאת לאחרים.

בטח ובטח שלא באיזור עירוני.

לכן כל מקרי הנשיכות ברחוב אוטומטית מקושרות אצלי לבעלים לא אחראי.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אולי הפתרון הוא שבמסגרת חיסון הכלבת השנתי הכלב יעבור "טסט" אצל מאלף כלבים מורשה.

המדינה גם תוכל לגבות אגרה כזאת ולהרוויח ממס חדש!

אני חושב שכל בעלים של כל כלב צריך לעבור אילוף והדרכה אצל מאלף מקצועי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא קראתי את כל השירשור, אבל ממה שכן קראתי - זו דעתי:

הבעיה אינה בגזע הכלב.

הבעיה היא עם אנשים שלא קושרים את הכלב שלהם בזמן טיול (בים או ביבשה) וגם כאשר מבקשים מהם לקשור את הכלב הם מתווכחים.

נכון, היה עדיף אילו כולנו יכולנו להיות אוהבי כלבים, ונכון, היה עדיף אילו כל הכלבים היו חביבים ולא תוקפניים, אבל מספיק שלברדור חביב ירוץ לכיוון ילדה קטנה בשביל ללקק לה את הפנים בשמחה, היא תבהל ותיפול אחורה, תדפוק את הראש באבן\מדרכה ותשאר עם פגיעה מוחית לשארית חייה, בשביל שלברדורים יהפכו לגזע מסוכן.

מצטערת אם אני פוגעת במישהו, אבל בזמנו, הגזעים האלו היו חביבים על אנשים שרצו כלב מרתיע ותוקפן וחינכו אותם להיות כאלו.

חלק גדול מהבעלים שלהם היו אהבלים ונתנו להם להסתובב חופשי בלי רצועה ברחובות ו\או לקחו אותם להלחם מול כלבים אחרים בשביל להוסיף עוד ס"מ לאורך הז$%#...

זו אשמתם המלאה שהגזעים הללו הוגדרו כמסוכנים.

אני אישית מעדיפה אמסטפים ופיטבולים כפציינטים מאשר רוע"ג או גולדנים.

בדר"כ הם יותר עדינים, פחות תוקפניים והרבה יותר קל לבדוק אותם או לטפל בהם.

אבל לדעתי הם כן תוקפניים יותר לכלבים אחרים.

אני רואה המון מקרים של כלבים מגזעים אחרים שהותקפו ע"י אמסטף או פיטבול שהסתובבו ללא רצועה וזה לא תורם לדיעה הציבורית על הגזעים האלו.

בקיצור, תקשרו את הכלבים שלכם כאשר הם מחוץ לבית.

היום יש כ"כ הרבה רצועות שמאפשרות חופש תנועה עם שמירה על שליטה מסויימת על הסיטואציה.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תוכן חדש...