Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור אני ממליץ לכל מי שחושב לאמץ כלב שירד מזה-רק צרות באות מכלבים כולל תביעות אם הכלב שלכם נשך מישהו.

בקיצור אני ממליץ לכל מי שחושב לאמץ רכב שירד מזה-רק צרות באות מרכבים כולל תביעות אם הרכב שלכם דרס מישהו.

אותו הדבר לא?

אודי A4

דימה.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאדון רוטנברג היקר!

תרשה לי להגיד לך שאתה והאישה שלך יכולים לשמור את הדעות שלכם לעצמכם, וואו דרכתה בחרא!

מה הקשר בין זה ללאמץ כלב!? הכלב אשם? תתלונן לעיריה יש קנס על דברים כאלה.

אם אתה לא אוהב כלבים זו בעיה שלך! לא צריך לערב אחרים.

פורסם
א. כן , פעם בגיל 14 תקף אותי כלב מסוכן והייתה תקופה ארוכה מאוד שהייתי מפחד מכלבים עקב כך.

הוא היה חופשי ומשוחרר ברחוב.

האם החוויה היתה אחרת אם כלב זאב היה תוקף אותי? לא ממש.

ב. לפחות תדייק - כל הכלבים (ללא קשר) הם חיות מתורבתות על ידי אנשים שלא נוצרו דרך הטבע.

כלב הוא חיה שתלויה בבן אדם כדי להתקיים - חייה מתורבתת.

להבדיל מזאב לדוגמא.

ג. כלבים שגודלו לשמירה ולוויה - זאב גרמני , זאב בלגי , זאב צ'כוסלובקי. במיוחד האחרון זה גזע של כלבים עם יכולות פיזיות מאוד מאוד מסוכנות (מבוסס על הכלאה של כלבי זאב עם זאבים קרפטים) - ועדיין = אף אחד מהם לא מוגדר בחוק כמסוכן.

כל כלבי הרועים הקווקזים , הרוסיים הגדולים והאנגלים העתיקים - היו כלבים ששמרו על הצאן והאחוזות - אלו כלבים ששניים מסוגם מסוגלים להבריח דובים (ואני בכלל לא מגזים) - הם עדיין לא מוגדרים בחוק ככלבים מסוכנים.

הלאה - כלבי קרבות כלבים (שזה גם לא מדויק - אף אחד מהגזעים האלו לא גודל למטרה זאת , אלא שומש במאה הזאתי והקודמת לזה) - מחונכים ליהיות נאמנים לבני אדם ותוקפניים לכלבים , ככה שגם פה - אין לך קייס עדיין.

ובתוכנית שהיתה בNET GEO WILD , היה חוקר שעשה דווקא מחקר שלם על חוזק הנשיכה של חיות בטבע.

מבין הכלבים - דווקא סוג של כלב זאב היה בעל הנשיכה הכי חזקה, וההפרשים בין הסוגים היו די קטנים דווקא.

אני אשמח לראות כן צידוק של בעל מקצוע שטוען ש"זה בגנים שלהם הרצחנות הזאת", במיוחד מצד מאלף.

אני גם אספר לך עוד משהו.

אני מטייל הרבה עם הכלבים שלי (3 כלבים קטנים שאני מוציא אותם אחד אחד לטיול) ובאיזורי יש כלבים משוחררים מדי פעם.

א. כל הכלבים עד היום שתקפו אותי ואת הכלבים שלי - לא היו מגזע מסוכן.

ב. כל בעלי ה"גזעים המסוכנים" בשכונה שלי - הם בעלים אחראים ורובם הכמעט מוחלטמחזיקים את הכלב שלהם, לעומת זאת בעלי הכלבים המעורבים ה"לא מסוכנים" מרשים לעצמם לשחרר אותם חופשי - כי הוא "מאוד חברותי" - גם כשהוא שוקל 50 קילו ורץ ונוהם ונובח עלי ועל הכלבה שלי.

ג. בהתנהגות נכונה מצידי (שלמדתי עם השנים , אין מה לעשות - ואין ספק שזה לא תקין ולא צריך להגיע למצב הזה) - ניתן למנוע 99% מהבעיות, כולל הפעם שכלב תקף אותי (פעמיים למעשה , אבל בשבילך ספרתי רק את ה"מסוכנים") בתקופה שלא היו לי כלבים.

ליביו

ברגע שאמסטף רצחני יתקוף אותך אתה לא תדבר הרבה(ברור שזה נגמר בסלע בראש של האמסטף ומח על המדרכה אבל זה כבר סיפור אחר)

קרא קצת על היסטוריה של גזעים של כלבים ותבין אני לא יעשה בשבילך תעבודה.

אם אתה חושב שכלב כמו אמסטף שהאדם הכליא והמציא למטרות אלימות הוא סתם כלב תמים וטוב לב אז אין לי מה להגיד לך.

פורסם

סתם שתדע בין השנים 1948 להיום לא הותקף אף בן אדם עלידי אמסטף.

יש לזכור שכול כלב ללא תעודות יוחסין לא יכול להחשב לגזע מסויים ויחשב ככול כלב רחוב אחר.

נכון שהוא נראה כמו אמסטף אבל זה לא, אלא אם כן אתה שופט מטעם FCI אין לך שום זכות לטעון שזה היה אמסטף.

שאלה למחשה הגזע נוצר משילוב של בולדוג אנגלי ו טריירים למיניהם , למה הגזעים האלו מותרים בחוק?

בשנים 2004-2006 דווחו 2,185 נשיכות של כלבים, מתוכם 82 נשיכות של כלבים מזן מסוכן.

אני חייב לציין מדינתינו מעוד חכמה , אנחנו נלחמים על 41 נשיכות של כלבים "מסוכנים" ומעלימים עין על עוד 1000+

מגזעים אחרים.

אני חייב להסכים אנשים 41 נשיכות בשנה זה מטורף , אנחנו חייבים לשנות את זה , קודם את זה אחר-כך נעבור ל1K הנותרים.

ואם כבר נצליך בעוד כ100 שנה לשנות תמותה עקב נשיכת כלב מעשרות בשנה ל1 , ניגש לטפל ב1K מתים עקב תאונות דרכים.

מדובר פה על 6 נשיכות בשנה מגזע מסוכן , סתם שתדע מצד "ההתאחדות הישראלית לכלבנות" הנתונים נמוכים הרבה יותר , שכן

התקשורת לא מצליחה להבדיל בין גזעים של כלבים.

הסיכוי שלך להפגע מנשיכה של כלב מסוכן בערך 0.00006%

אודי A4

דימה.

פורסם
הכלב שהפריע לנו לישון-כתבתי מכתב לבעל הכלב והוא באמת התחשב בזה והכלב נהיה שקט בלילה -תודה לאל.

אבל מפה של הנאום של אני מאשים ...הוא משווה את זה לאני מאשים במשפט אייכמן שנרצחו 6 מיליון יהודים-

קצת פרופורציה - הוטרינרים עושים מלאכת קודש .

חוץ מזה לפני שנתיים דרכתי על חרא של כלב עם נעליים חדשות - ואשתי זרקה לי את הנעליים בלי לחשוב .

בקיצור אני ממליץ לכל מי שחושב לאמץ כלב שירד מזה-רק צרות באות מכלבים כולל תביעות אם הכלב שלכם נשך מישהו.

תשמע הרבה זמן לא צחקתי ככה :roflmao:

אישתך זרקה לך לפני שנתיים נעליים בגלל חרא של כלב וזה נחשב אצלך טיעון לטובת רצח של אלפי כלבים תמימים?

זה כמו שתגיד (וזה בתיאוריה כן? שלא תחשוב שהיתכוונתי להעליב אותך או לדבר ברצינות!אל תיפגע, לא מתכוון לאישתך ספציפית) "אישתי מכוערת ולא בא לי לשכב איתה, צריך לרצוח את כל הכוסיות בעולם!" :loco:

מי ייתן ויום אחרי שתקנה ספה חדשה בעשרות אלפי שקלים חתול יבוא ויגרד את צפורניו עליה, ככה גם יהיה לך טיעון לרצח כל החתולים בישראל.

יוגב היקר, אותי חתך מישהו עם 306 קבריולט וכמעט ריסק אותי על גדר הפרדה, אולי צריך לאמץ את החוק על כל בעלי ה306 קבריולט? כי אם הבנתי נכון את דבריך זה על אותו משקל.

אני טוען שרק צרות באות מילדים, כדוגמא אתם יכולים לספור את כל השיערות הלבנות על הראש של אבי שאני אחראי לכל אחת ואחת מהן.

אולי לא נביא ילדים?

אם הילד שלי יפגע בטעות עם אופניו ברכב של מישהו ויתבעו אותי? שמע לי עדיף לא להביא ילדים בכלל!

פורסם
לאדון רוטנברג היקר!

תרשה לי להגיד לך שאתה והאישה שלך יכולים לשמור את הדעות שלכם לעצמכם, וואו דרכתה בחרא!

מה הקשר בין זה ללאמץ כלב!? הכלב אשם? תתלונן לעיריה יש קנס על דברים כאלה.

אם אתה לא אוהב כלבים זו בעיה שלך! לא צריך לערב אחרים.

אנחנו פורום פתוח, זכותו לרשום את דעתו בדיוק כמו זכותנו! (לא בציניות)

במקום להישתתף בצערו ולנסות להבין אותו על מר גורלם של הנעליים החדשות שלו מלפני שנתיים אתה מתקיף אותו? :roll: (כן כן, הנה הגיעה הציניות)

פורסם
ברגע שאמסטף רצחני יתקוף אותך אתה לא תדבר הרבה(ברור שזה נגמר בסלע בראש של האמסטף ומח על המדרכה אבל זה כבר סיפור אחר)

כמו שאמרתי לך יוגב - תעיף מבט בהודעה שציטטת - אמסטף (או פיטבול , לא עסקתי בהבדלים בגזעים באותם רגעים) כן תקף אותי כשהייתי יותר צעיר.

בניגוד אלייך רק הלמתי בו במטריה מחוסר ברירה (תוך כדי נסיגה לאיזור עם אנשים) עד שהוא ברח ולא הרגתי אותו (וגם זה בדיעבד היה יכול להמנע - אבל אין מה לעשות).

לגבי ההיסטוריה - היא מוכרת לי.

גם אם חלק מהכלבים שומשו לקרבות כלבים כאלו ואחרים - לא לכך הירביעו אותם.

חבל שאתה מדלג גם על החלקים שמסבירים שהם היו כלבי הגנה ושמירה על החוות ובחלק מהגזעים גם כלבי ציד.

אולי זה פשוט פחות נוח , כי אין לזה את האופי האלים כמו שאתה רוצה לשוות להם.

חבל שאתה מצטט הודעה , לא קורא אותה לעומק ומתייחס לשורה וחצי שנוח לך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם אותי תקפו מספר כלבים כשהייתי ילד, ביניהם רוטוויילר שהיה כמעט בגודל שלי (באותה התקופה).

לא מבין את הקשר בין זה לבין טיעונים המצודדים בהמתת חיות, על אותו משקל שציינו כבוד הדג וכבוד הרומני שמעליי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
הכלב שהפריע לנו לישון-כתבתי מכתב לבעל הכלב והוא באמת התחשב בזה והכלב נהיה שקט בלילה -תודה לאל.

אבל מפה של הנאום של אני מאשים ...הוא משווה את זה לאני מאשים במשפט אייכמן שנרצחו 6 מיליון יהודים-

קצת פרופורציה - הוטרינרים עושים מלאכת קודש .

חוץ מזה לפני שנתיים דרכתי על חרא של כלב עם נעליים חדשות - ואשתי זרקה לי את הנעליים בלי לחשוב .

אני רוצה לצטט לך שיר:

"הוא אמר לה, תהיי בשקט והחליף את האישה".

מה יקרה כשהילד שלך ישתין בלילה במיטה? תזרקו את כל המיטה לפח?

אותי נשך גולדן רטריבר כשהייתי ילד. הבעיה עם כלבים זה הבעלים שלהם. הרבה פעמים הבעלים שלהם לא מספיק דומיננטי והכלב לוקח פיקוד ואחריות, ואם זה מלווה גם בלחץ וחרדה אז הכלב הופך להיות תוקפן.

אני חושב שאם כלב של מישהו נשך מישהו - אז הבעלים צריכים ללכת להסגר ביחד עם הכלב שלהם. וחוץ מפיצוי גם קורס אילוף ואימון בסיסי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני לא תוקף אף אחד אבל צריכה להיות פרופורציה בין מה שאנשים אומרים למציאות.

אמרו את זה פה לפני אבל את המקרה של הנעליים אפשר להשוות עם זה שאני אוכל ספגטי מקולקל ואגיד שצריך לעשות חרם על האיטלקים.

פורסם

תחליף את האישה כי היא עוד תזרוק אותך ותיקח את כל הרכוש והילדים.

וחתול לא יותר טוב מכלב, גם לחתולים יש בעיות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ליביו,

לנו היתה בולדוגית צרפתית (לפני שנים) ואני יכול להגיד לך שהמחסום היחיד שהתאים לה היה "כלוב", אבל גם הוא לא עזר והיא השתחררה ממנו בקלות. אני מבין למצבך, אם תמצא פתרון אשמח אם תעדכן אותי- יש חברים שיש להם כיום בולדוג.

לגבי פיטבולים ואמסטפים- אלו כלבים שממש בהתחלה שימשו כבע"ח שנלחמו אחד כנגד השני (כלבים נגד כלבים) אבל אז החלו לקחת אותם גם לשמירה והגנה. כיום, בגלל בני ז***ת, הם שוב צריכים להילחם אחד נגד השני.

אם פיטבול תוקף בן-אדם אז זה רק בגלל הבעלים, לפי ההיסטוריה היו אנשים שפשוט ירו בכלב בגלל שהוא ניסה לתקוף בן אדם. לא היו צריכים כאלו כלבים.

בכלל אני שונא שאנשים נותנים לכלביהם להסתובב חופשי ברחוב, גם אם הוא הכלב הכי נחמד שבעולם אולי הכלבה שלי תגיב בצורה חריפה?

חבל שלא עושים פה מה שעשו בעבר בגרמניה (לא יודע אם נהוג כיום) וגם בברית המועצות לשעבר- כל אחד שרוצה לגדל כלב גדול וכזה שיש לו פוטנציאל להסב נזק (ולא רק "גזעים מסוכנים") הבעלים היה צריך לעבור מבחן בכתב וגם מבחן מעשי (בדומה להחזקת נשק). אם זה מה שהיו עושים בארץ גם המדינה היתה מרוויחה (כסף לשלם על המבחנים+ לא היו בעיות נשיכה) וגם אנחנו כציבור.

פורסם

שכחתי לכתוב לגבי סיפור אמיתי מהשכונה שבה אני מתגורר,

בשכונה שלי יש מס' אנשים שמגדלים כלבים ויש אדם מבוגר שמגדל נקבת רוטווילר.

היא והכלבה שלי לא מסתדרות בכלל (מרחוק בכל אופן). כאשר הן רואות אחת את השניה הן ישר מתחילות לנבוח ולגרגר ולנסות להגיע זו לזו וכל מי שרואה זאת חושב שאלו הכלבים הכי מסוכנים ברחוב ובאותו רגע בפרט.

עד כה נשמע כמו כלבים שלא כדאי להתקרב אליהם, אממה כאשר הוא רואה אותי מטייל עם הכלבה שלי (והוא בלי שלו) אין לו בעיה לגשת, לדבר ללטף את הכלבה שלי. הכל בסדר. כך גם הפוך, אין לי בעיה לגשת אליו ולכלבה שלו וללטף אותה. העובדה שהן בינן לבין עצמן לא מסתדרות זו בעיה שלהן, ואנחנו מחזיקים אותן קרוב, אבל איתנו (בני אדם) אין להן בעיה.

נ.ב כאשר הן מתקרבות אחת לשניה הן לא עושות כלום. הן לא אוהבות את זה ורואים שהן מתוחות (ובגלל זה עשינו את זה רק פעם או פעמיים) אבל מפסיקות להשתולל ולא נושכות.

פורסם

אני רק ישאל שאלה אחת וזה ישתיק הרבה פיות למי שחושב אחרת.

אם יש לכם ילדה בת 2-3 והיא רוצה כלב הייתם מסכימים שהיא תגדל לצד אמסטף פיטבול ( או כל החרא הזה) ?

לא הייתם מביאים לה את הפודל או הלברדור החמוד.

פורסם

לילדה בת 2-3 לא היתי מביא שום כלב , לילדה בת 14-15 אין סיבה שלא אם היא מספיק אחראית.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...