Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני לא מתבייש להודות בזה, לטעמי התקשורת אשמה בצורה ישירה לחוק הכלבים המסוכנים שבעיקבותיו אלפי אם לא עשרות אלפי כלבים תמימים נרצחו לחינם ועוד אלפי כלבים שחיים במכלאה ללא אפשרות למצוא בית והכל בגלל התקשורת.

כתבות דמגוגיות, מטעות ושכל מטרתן היא להוציא שם רע לגזעים אלו ומתוך כוונה להשמיד גזעים מסויימים עקב הרצון למכור יותר עיתונים וכתבות בשילוב עם דעות קדומות מפגרות, אינפנטיליות וגיזעניות דחפו ביודעין את "לגיטימיות" החוק בשיטטיות במשך שנים.

בישראל מתקיימים אלפי מקרי נשיכה בשנה, מתוכם אחוז המקרים ע"י גזעים מסוכנים הוא אפסי.

למרות זאת מדווחים בעיתונות בכל פעם שקורה מקרה תקיפה ע"י "גזע מסוכן" ולעומת זאת כאשר גזע אחר תוקף לא מפרסמים זאת אלא עם התקיפה חמורה ואז כמובן לא רשום איזה סוג. רק כאשר "גזע מסוכן" תוקף פתאום יוצאת כותרת באותיות קידוש "אמסטף תקף ילדה בת 3" לעומת מקרה שכל זאב או לברדור יתקוף בדר"כ לא יפרסמו את זה ואם כבר יפרסמו זה יהיה "כלב תקף ילדה".

כן כתבים ועורכים יקרים, מי ייתן ותשלמו על החלמאות,הניבזות והיצר הרג שלכם!

אולי אתכם צריך לשים במכלאה מטר על מטר לכל ימי חייכם ולא חיות תמימות שלא עשו רע בחייהם.

כמו כן אני מאשים בזאת את כל הבעלים של הכלבים הנ"ל שעקב דפיקות שלהם גידלו את כלבם שיהיה תוקפן ולא מחונך ובכך הוציאו וממשיכים להוציא שם רע לגזעים אלו.

לצערי אתם לא מבינים שהאחריות על מוות הכלבים והמשך חייהם האומללים של אותם כלבים במכלאות נופלת בראש ובראשונה עליכם וכל הקללות שבעולם לא יספיקו לבטא את מה שאני חש ומאחל לכם!

מאוד קל לשים תמונה מאיימת בעיתון של אמסטף במלתעות פתוחות ובמחי יד לזרוע דעות קדומות ולא נכונות על גזע מסויים, הרבה יותר קשה לצערי להוציא אתכם מחוץ לחוק ולזרוק אתכם לים ביחד עם הדעות ההרסניות והמטומטמות שלכם.

לכל אותם בעלי דעות קדומות מהתקשורת, אני לא כועס עליכם אלא רק מרחם.

119607_29.jpg

485506_1184378895.gif

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים איתך ב 100%

הכל מתחיל וגם נגמר בבעלים, ולא בכלבים, אם חינכו את הכלב להיות תוקפן, אז הוא יהיה תוקפן, ואם לא אז לא.

אני מכיר המון האמסטפים ורוטווילרים שלא חולמים אפילו על לנשוך מישהו או אפילו רדוף אחרי חתול, אבל שוב, הכל תלוי בחינוך שלהם מגיל קטן.

באמת חבל שיש דעות קדומות על הכלבים האלו, ועוד יותר חבל שהתקשורת מחזקת דעות אלו.

joei small.JPG

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

fish,

יכול להיות שאתה צודק, אבל כרגע אנשים מוטרדים ממחיר הדלק שאוטוטו יעלה 10 שקלים, מנטל המס שחונק, ומתח"צ לא יעילה.

עכשיו עלה לי רעיון - להמליץ לרשות המיסים על מס מיוחד לבעלי כלבים. אם יש מיסים על מכוניות שהן מותרות, למה שלא יהיו מיסים על כלבים שהם מותרות?

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה לא חושב ש"קצת" הגזמת? להאשים כמה כתבות מסכנות בתקשורת ב"רצח של אלפי כלבים"? נו באמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מתישהו ראית כתבות טלוויזיוניות שאינן דמגוגיות, שטחיות, או מוטות בצורה כלשהי ?

מאחורי כל כתבה כזו עומד אינטרס מסויים, ומאחורי האינטרס הזה, עומד מישהו שמוכן לשלם תמורתו בדרך כלל...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מוות של אלפי כלבים לא ניראה לי, אבל לגבי אנשים חסרי אחריות של לוקחים כלבים(לא משנה מאיזה גזע) ונותנים להם לגדול כמו צמחי בר, גורמים להם להיות תוקפניים או סתם זורקים אותם לרחוב כשנמאס להם מהכלב זו באמת בעייה קשה!

פורסם
אתה לא חושב ש"קצת" הגזמת? להאשים כמה כתבות מסכנות בתקשורת ב"רצח של אלפי כלבים"? נו באמת...

ת'שמע, אתה צריך לשמוע אנשים מדברים. אנשים שלא הלכו עם כלב ברצועה בחייהם מספרים לך איך אמסטפים "פתאום משתחרר להם בורג... זה ידוע". אני מסתובב עם הבוקסרית של אחותי ומקבל הערות על "למה אין לה מחסום". הדעות הקדומות והמוטעות נגד אמסטפים השתרשו באופן מאוד נרחב וזה ניכר בשיח הציבורי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בוקסר... כלב כל כך חביב.

לאחותי היה כזה עד שהיא ובעלה ירדו מהארץ. הוא היה כל כך נחמד, עד שאפילו אמא שלי הסכימה לגלות אליו חיבה, שזה דבר מאוד נדיר מצדה כלפי כלבים.

התקשורת היום מחפשת את הכותרות ולא ממש נותנת לפרטים הקטנים לבלבל אותה. ע"ע הכתבות המפוארות שעושים על המשטרה ו"מלחמת הקודש" שלה בעברייני התנועה :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מאמין לך. אבל נראה לי מופרך שרק התקשורת אשמה בכך - ולהאשים אותה ב"סיוע לרצח" של אלפי כלבים זה באמת מוגזם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תיתפלא אבל אני לא מגזים בכלל, כבר אלפי כלבים שנחשבו או אפילו רק נחשדו שהם משתייכים לגזעים מסוכנים נרצחו ומעל 10K עדיין חיים במכלאה ללא יכולת אימוץ ורק מחכים שירדימו אותם.

כל מה שהיה צריך כדי להוציא את החוק המטומטם הזה לפועל זה שיח ציבורי שכמובן (ומי כמוך צריך לדעת את זה) התחיל ולובה ע"י התקשורת לצורך רווח כלכלי.

אחרת איך אתה מסביר את זה שמתוך מאות תקיפות בשנה אתה שומע רק על בודדות בתקשורת ובאופן מפתיע רובן ע"י גזע מסוכן?

גם מאוד קל לשים תמונה של פיטבול עם פה פתוח ומבט של רצח בעיניים כי זה מצטלם טוב על גבי העיתון.

בנוסף בחוק כלול גזע בשם בול טרייר שמאז הוקמה מדינת ישראל ישנו רק דיווח אחד (!) על תקיפה שלו כלפי בני אדם. כמו כן גזע זה בכלל שימש את האצולה האנגלית לשעשועים ובתור כלב בית ולא לצורך ציד\תקיפה ככה שלא הייתה שום סיבה להכניס אותו לחוק האווילי הזה.

אולי יום אחד התקשורת תחליט שמה שיגרום לה למכור יותר זה דיון ציבורי על כך שצריך לסרס את כל בעלי המיאטות בהווה ובעבר כי הם יכולים\יכלו להיתפרע עם הרכב (ובעלי מאזדה 3 לא כמובן) ואחרי כמה כתבות פופוליסטיות בעיתון בעל מיאטה יפגוש שוטרים בבית עם מספריים וחיוך גדול על הפרצוף כי "הנה אנחנו נילחמים בתאונות הדרכים" :evil:

נשמע אינפנטילי נכון? בדיוק כמו החוק המטומטם בארץ על הגזעים הנ"ל.

אני ממש לא מגזים, לי יש בולדוג צרפתי מקסים שבחיים לא תקף וכשאני הולך ברחוב אני מקבל תגובות מזעזעות שגורמות לי לצביטה בלב במקרה הטוב או לרצון לשבור להם את הראש במקרה הרע בגלל בורותם שנובעת אך ורק בגלל התקשורת.

פורסם

הייתי אתמול בים.

עם הכלבה שלי וחברים.

אנחנו על החוף כ4 שעות. הגיע משפחה עם מספר ילדים. וילדה אחת קטנה. הקטנה מפחדת מכלבים.

והתחיל לבכות ולצעוק.

האימא מגיעה ובצעקות תקשרו את הכלב. הוא מאיים. ומפחיד וכו. ותוקפני... (בסדר מה שתגיד, גולדן רטריבר מאיים.)

והילדים האחרים שלה יושבים ומשחקים עם הכלבה, ומלטפים אותה.

הסבר זריז, לאימא. שהסיכוי שאני יקשור את הכלבה. הוא הסיכוי שלה לזכות בלוטו. ועם יש לה בעיה. שתלך למקום אחר.

האבא ועוד חבר משפחה שלה. מגיעים וצועקים. אתם בלגניסטים ועוד. ועושים בעיות.ומלכלכים.

ולי הפיוזים קפצו. הינו במסיבת חוף לחברה שלי. עם חברים ומוזיקה. אנחנו השארנו את החוף הכי נקי באזור אחרנו!

שיחה קצרה בין החברים. והוחלט. לא מגיבים. ולא עונים. מתעלמים.!

את הרמקולים כיוונו אליהם. מוזיקה אלקטרונית קודחת במיוחד. ווליום גבוה. ו2 דקות הם כבר לא שם.

אחרת היה שם מכות באופן וודאי.

היינו אמורים להיות עד 17. בערב. ובסוף היינו עד 2 בלילה.!

והצטרפו אלינו אנשים מסביב. ועשינו מדורה. והיה כיף.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני אפילו לא הייתי פונה אליך. במקום זה הייתי מתקשר לפיקוח העירוני ומתלונן תוך ציון שאני ממתין במקום. אתה אפילו לא היית יודע מי המתלונן.

אין לי בעיה עם כלבים ואף גידלתי בעבר, יש לי בעיה עם אלה שלא מכבדים את החוק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה שניפנפת אותם לא אומר שזה תקין, למעשה אם היו רוצים היו יכולים להזמין פיקוח עירוני שיקנוס אותך על כך שאתה משחרר את הכלבה ללא רצועה (ואולי גם ללא מחסום פה).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה יודע מה. אולי. אבל עם הייתי היחידי שם עם כלב מטייל. אז נגיד.

אגב אני על חוף לא מוכרז!

אבל על החוף טיילו לא פחות מ10 כלבים נוספים, לפעמים לבד . ולפעמים עם בעלייהם. ללא רציעה

ובגלל אחת פחדנית! שאגב רק הילדה הזו. והיו שם בערב ובמהלך היום לפחות 200 איש וילדים.

וכולם כולל כולם (וחברי הפורום מכירים את הכלבה שלי). הסתדרו איתה!

אגב איזה מחסום פה מחוייב כלב נחייה, גולדן רטריבר?

אגב אני מכבד את החוק.

בים של תל אביב. רצועה.

הנמל תל אביב עם רצועה.

הירושלים עם רצועה.

אני הולך לחוף רחוק יחסית שהכלבה תוכל להיות ללא רצועה!

למרות שגם במרכז העיר לא הייתה לי בעיה איתה ללא רצועה. ויצא לי להיות איתה. במידרחוב יהודה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...