Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כולנו עבדים כאילו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפרסמה היום כתבה ב CALCALIST שאישרה את מה שאני מרגיש כבר דיי הרבה זמן.

האזרח הישראלי עובד 200 ימים בשנה או 7 משכורות חודשיות בשביל לשלם מיסים (ישירים ועקיפים כמובן) ו165 ימים בלבד בשביל עצמו.

לארגון הפשע שנקרא ממשלת ישראל כבר לא ממש איכפת שהוא מחרבן לנו על הראש ועוד עושה את זה בגלוי, בלי בושה.

עם כל הכבוד לאידאולוגיה ולכמה שאני אוהב את המדינה הזו, לשמוע כל שני וחמישי על מס חדש ואז לראות בחדשות ששר הביטחון נסע עם 40 "מנציגיו" לסלון האווירי בפאריז וישן בסוויטות של 2500 $ ללילה זה כבר מטורף.

מקווה מאוד שבקרוב יהיו פה כמה אזרחים שיחליטו שנמאס מהם ויצאו לרחובות, אני אהיה הראשון שיצטרף אליהם, לי אישית מתחיל להימאס.

נ.ב.

נא לא להיכנס למריבות פוליטיות, זה לא רק הממשלה הנוכחית, זה שיטה.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת שיטה כבר הרבה מאוד זמן. מה שעצוב הוא שאנחנו משלים את עצמנו בבחירות שהנה יבחר מישהו חדש ויהיה שינוי ולא כך הדבר. 95% מהנבחרים בכנסת נמצאים שם בגלל מניעים לא נכונים (לדעתם נכונים) ועל חשבוננו מקדמים את עצמם.

Veni Vidi Vici

פורסם

זה מה שקורה שכולם מתעסקים במצב הבטחוני. מספיק שראש ממשלה/פוליטיקאי אומר שהוא יעשה

סדר/שלום עם הערבים

וכל העם שוכח את כל החקירות והקומבינות.

תמיר.

פורסם

אני איתך, אגב הנושא הזה כבר נטחן לצערי אצלנו בחבר'ה כ"כ הרבה שנים וכולם מרגישים את העול שהולך וגדל עם השנים

אגב אותו עול שרובץ על מעמד הביניים, זה שגורם לשחיקה,להרגשה שיורקים לך בפרצוף (במקרה הטוב) במקרה הפחות טוב -משתי... עליך בקשת מלמעלה, מה שמדאיג אותי באמת זה שלדבר על זה כבר נשמע נדוש ופאתטי , כי מה תעשה..

לצאת לרחובות? אני בעד, מכירים את המשל על החתול והעכברים? (זה שבו חיפשו מתנדב שיתלה פעמון על צוואר החתול), מי מתנדב במקרה הזה לתלות את הפעמון ?, למי שלא הבין , מי מארגן את היציאה לרחובות? מי מרים את הכפפה?

וזה בלי להכנס לפוליטקה -זה באמת לא משנה מי בשלטון.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

לפי הכתבה 34% מתקציב המדינה מוקדש לתשלום חובות וריביות, זאת אומרת שהמדינה נוהגת כמו חלק גדול מהאזרחים שלה. חיה בהקפה ברמת חיים שהיא לא יכולה להרשות לעצמה באמת.

אוברדראפט כנראה באמת הפך למכת מדינה. (זה כמו שאדם שמרוויח את המשכורת הממוצעת יחיה במינוס של 30,000 ש"ח).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
זה מה שקורה שכולם מתעסקים במצב הבטחוני

מה לעשות ששלום לא ישתלם כלכלית לא לישראל ולא לערבים ולא לאמריקאים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשמוטי אשכנזי יצא להפגין נגד ממשלה קלוקלת ומחדלי מלחמת יום הכיפרים, אף אחד לא חשב שסופו של מהלך יביא את הליכוד לשלטון לאחר 29 שנות מערך.

לא כל מלון יכול לאחסן את שר הביטחון שהינו אישיות מאובטחת, על אחת כמה וכמה בניכר. לפעמים סידורי הביטחון הנדרשים, הם אלה המכתיבים איזה מלון לקחת.

מלונות שמכבדים עצמם, מלכתחילה מתחרים על אירוח אחמ"ים ומראש מתכננים חלק מן המלון כאזור המתאים גם לאישיות מאובטחת. מלון שכזה יודע שחוץ מהאר"מ, יתארחו במלון גם אנשי הביטחון ועוזרים ולכן מנצל את יתרונו וגובה מחיר מופקע כיוון שהאלטרנטיבות לתחרות הן מצומצמות.

אם היו צריכים לטוס 40 איש או רק 14, זאת השאלה היותר פרקטית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

שלומי, נכון שאנחנו עובדים הרבה בשביל לשלם מיסים אבל המיסים הנ"ל משלמים הרבה דברים שבמקומות אחרים היית משלם עליהם בנפרד (חינוך, בריאות, דמי אבטלה, קצבאות נכות, קצבאות ילדים וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
שלומי, נכון שאנחנו עובדים הרבה בשביל לשלם מיסים אבל המיסים הנ"ל משלמים הרבה דברים שבמקומות אחרים היית משלם עליהם בנפרד (חינוך, בריאות, דמי אבטלה, קצבאות נכות, קצבאות ילדים וכו').

חוץ מארצות הברית ומדינות עולם שלישי באירופה וקנדה המיסים שהאנשים משלמים חוזרים אליהם:

חינוך: חינם כולל תואר ראשון בהרבה מדינות אפילו אנחנו הישראלים יכולים ללמוד בחלקם בחינם התנאי שנדע את השפה

בריאות: בארץ מזמן הפך לעשירים מתי פעם אחרונה ניסיתה לקבוע תור לרופא מומחה או בדיקה זמני המתנה של חודשים , תרופות הפשוטות באמת זולות אך ברגע שזה תרופה יקרה המחיר עולה פלאים למרות הסיבסוד הממשלתי.

ואם חס וחלילה תהיה חולה (סרטן למשל) ולא תוכל להתפרנס אז תחיה ברחוב במדינות מתוקנות הממשלה לא מקציבה לבן אדם כמה הוא יהיה חולה אלה נותנתן זמן להחלים כמה שצריך ע"י מתן קיצבה.

דמי אבטלה קצרים וגם בשביל לקבלם עושים את המוות.

קצבאות ילדים ממנים לרוב אוכלסיות שלא תורמות בכלום למשק (מגזר ערבי וחרדי) לדעתי צריך להפסיק את הביזבוז כסף הזה מי רוצה להוליד ילדים שקודם ידאג לפרנסה ולא יסמוך שמעמד הביינים של המדינה יפרנס אותו.

וכך הלאה . לדעתי גם הבעיה העיקרית בארץ היא בשיטת הממשל שבה פרזיטים קטנים סוחטים כסף כאילו הם חצי מהעם והממשלה נאלצת להסכים כדי לצוף וזה לא רק כסף זה גם האנשים שנדחפים פנימה , איך מישהו יכול להיות שר כאשר אין לו שום השכלה חוץ מאיזה ישיבה וכל החלטה שהוא מקבל זה הנחיה של הרכב עובדיה (זה היה לדוגמא.

פורסם

2000 שנה התגלגלו יהודים בכל העולם , עברו קצת יותר משישים שנה מאז שהוקמה המדינה שלנו .

נכון יש המון חרא , אבל מכאן ועד להחליט שזה לא בשבילי כי לא הכל מושלם הדרך ארוכה.

שלומי , נשבר לך ? אתה חושב שאתה יכול לנהל את המדינה נכון יותר ? אתה חושב שיש לך את הפתרון ?

רוץ לכנסת , מבטיח לך שלפחות בפעם הראשונה אני נותן לך את הקול שלי .

עונשם של חכמים שמתרחקים מפוליטיקה הוא להישלט ע"י אנשים טיפשים מהם .

שיהיה ברור אני לא טוען שהדרך שהדברים מתנהלים היום הגיונית , אני כן טוען שמי שבטוח שיש תשובה שילך ויעשה עם זה משהו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
יש פתרון - הגירה

מדינות שמועדדות הגירה מאפשרות לצעירים בעלי מקצועות להגר בין השאר על מנת שאותם מהגרים

ישלמו מס במקומם של אוכלוסיית הבייבי-בומרס המקומית שהולכת ומזדקנת ויוצאת משוק העבודה.

בנוסף, הדרך בין תושבות לאזרחות היא לא מאוד קצרה (לדוגמא 4 שנים באוסטרליה).

ואצלנו?

No worries 8)

פורסם

תגיד לי, מה זה 4 שנים מול חיים מלאים?

חוץ מזה, שעד לקבלת אזרחות אתה חי על סטטוס של "תושב" המקנה לך כמעט את כל הזכויות, כולל בריאות.

אז אני לא אוכל להצביע ב-4 שנים הללו (או 5 שנים, תלוי במדינת היעד), לא ביג דיל מבחינתי

ובהערת אגב: אין לי שום בעיה עם תשלום מיסים גבוהים (נניח שיעור המיסים בארץ)

הבעיה היא, שאין תמורה למיסים הללו.

כשאהיה מובטל, אקבל פרומיל מביטוח הלאומי (לאחר ששילמתי במשך שנים עשרות אלפי שקלים)

כשאהיה חולה, אאלץ לממן תרופות שאינן בסל הבריאות

כשאזדקן, אצטרך לממן בית אבות או עזרה סיעודית

אז לא, אין תמורה בעד האגרה במדינה המסריחה הזו!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

העניין הוא שנטל המיסים בארץ הופך את החיים ללא הגיוניים.

יש לי הרבה מאוד זוגות חברים ששני הצדדים עובדים בעבודות טובות יחסית ומעבר למחייה נורמלית לחלוטין הם לא מצליחים לחסוך שקל. חישובים שעשיתי לאחרונה מראים שבשביל לגדל ילד אחד במדינה הזו ברמת חיים בסיסית (ללא מסעדות, טיולים וכיו"ב) אתה צריך הכנסה חודשית של 16000 שקלים נקי.

שלא לדבר על מי שרוצה לקנות דירה ואם אין לו עזרה מההורים הוא פשוט לא מסוגל.

כתוצאה מזה אנשים עובדים פה כמו חמורים, חוזרים ב 21:00 בערב הביתה, מבטלים לחלוטין את חיי המשפחה שלהם וכל זה בשביל שיהיו מסוגלים ללכת למסעדה פעם בחודש ולסוע לחו"ל פעם בשנה.

ומה אם אתה לא רוצה לעבוד כמו משוגע ? מה אם אתה רוצה לחיות חיים נורמלים ?

במקומות נורמלים אתה יכול לעבוד עבודות בסיסיות ועדיין לחיות באיכות סבירה.

עכשיו אם הכול היה הולך למטרות קיומיות ולא היתה ברירה אחרת, דיינו. אבל לחיות במצב הזה ובמקביל לראות ממשלה של 30 שרים של-15 מהם אין מה לעשות ביום יום חוץ מלגרד אחד לשני את האשכים עושה לי רע מאוד ומביא את הדם שלי לטמפרטורת רתיכה.

פורסם

אותי מעניין לדעת כמה ימים עובד אזרח בשנה בשביל לממן פרזיטים, כלומר דתיים, מובטלים כרוניים (שרוצים לעבור רק במקצוע , "6 בבוקר מה 6 בבוקר) וכאלה שחיים על ביטוח לאומי מסיבות מוצדקות יותר או פחות.

שלומי, אני מסכים איתך, אבל לתלות את הכל בממשלה של כך וכך שרים זה לא לעניין.

אני לא אכנס לעניינים פוליטיים אבל אם קדימה היתה נכנסת לממשלה אז היתה ממשלה הרבה יותר מנופחת...

כנ"ל גם אם המצב היה הפוך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...