Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כולנו עבדים כאילו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה לי היום מכשיר חדש שיעבוד עשרות שנים ללא תקלות.

.

רדיו דיסק עם טייפ דאבל-קאסט של פיליפס שברשותי 14שנה ועובד חלק ללא תקלה בודדת עד היום - נחשב?

מסך 17" CRT של סמסונג שברשותי 9שנים,ועכשיו מסרתי אותו במתנה לחבר וסביר להניח שימשיך לעבוד שם עוד מספר שנים - נחשב?

פעם בנו מכשירים שתוכננו לעבוד חיים שלמים, היום בונים מכשירים שמתוכננים להתקלקל. מכשיר שנבנה לעבוד חיים שלמים, מלכתחילה יוצר מחומרים איכותיים ויקרים יותר וגם זאת היתה סיבה שעלה יותר.

.

אגב,אפשר לטעון אותו הדבר גם לגבי רכב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זה לא דוגמה לשום דבר, אבל גם אורח חיים חסכוני להפליא לא עוזר במיוחד לחסוך,

במיוחד עם דמי השכירות המופרעים הקיימים בירושלים.

בפריפריה זה אפשרי, אם מצאת עבודה.

ובנוגע להשוואות לארה"ב: אין מה להשוות, אז אל תשוו.

זה נכון שפה נהנים לדפוק אותנו (או שאנחנו נהנים שדופקים אותנו)

אבל לכל אחד יש ביטוח בריאות, נקודה. בכלל, צריך להתחיל להשוות לאירופה,

יש מדינות דומות יותר לישראל מאשר ארה"ב...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באמת שאני לא מבין, אתם נהנים להשתמש ב"רדיו דאבל קאסט בן 14" ו"מסך CRT בן 9" או שרוצים לשפר את איכות החיים?!

בקרוב מאוד תהיה התארגנות. נמאס לשתוק!

פורסם

ezuf,

14 שנה ו-9 שנים זה עדיין לא עשרות שנים :wink:.

אם אתה משתמש בקלטות כבדרך שגרה גם בימנו אלה, אכן 14 שנה ללא תקלה זה בהחלט מכובד, אבל אם אתה נעזר בטייפ פעם בחודשיים לאיזו רבע קלטת, זאת לא בדיוק הדוגמה האידאלית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
איציק נ.

פעם בנו מכשירים שתוכננו לעבוד חיים שלמים, היום בונים מכשירים שמתוכננים להתקלקל. מכשיר שנבנה לעבוד חיים שלמים, מלכתחילה יוצר מחומרים איכותיים ויקרים יותר וגם זאת היתה סיבה שעלה יותר.

לא מזמן ביקרתי קרובים שאצלם עדיין פועל ללא רבב אותו המקרר כבר 53 שנה ללא אף קילקול.

קבלתי מאמא שלי מכונת כביסה שהיא כבר בת 24 ואף תקלה לאורך כל הדרך. ולפני כן היתה לה מכונה שעבדה יותר מ-30 שנה ללא תקלות והוחלפה רק כי לא היה לה את פונקציית הסחיטה.

נכון שאז הרווחנו פחות ועבדנו יותר בכדי להשיג כל מכשיר ומכשיר, אבל כשקנינו משהו, הוא הצדיק כל אגורה.

תראה לי היום מכשיר חדש שיעבוד עשרות שנים ללא תקלות.

.

לומר לך את האמת ? אני לא רוצה מכשירים שיעבדו חיים שלמים. אני רוצה להתחדש (!) ולא להתחתן עם המוצרים שאני קונה הביתה... אני לא רוצה לקנות מקרר שהילדים שלי יעבירו אותו לנכדים :lol:.

איציק

נ.ב.

כיום לא ניתן לקנות מכשירים שיחזיקו נצח כי פעם מכשיר היה מסוגל לבצע פעולה אחת בלבד. היום כולם רוצים שהמקרר יכין להם קוביות קרח, ישאל כמה סוכר אתה אוהב בקפה ויצחצח לך את הנעליים בבוקר. לכל מחיר יש מחיר אבאל'ה :-)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אני רוצה להתחדש (!) ולא להתחתן עם המוצרים שאני קונה הביתה...

יש כאלה שמתחדשים כל פעם עם אשה חדשה :wink:.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא אמרתי ש75% מהאזרחים הם בעלי רכב, אלא 75% בערך מבתי האב.

2.4 מליון רכבים במדינה.

7 מליון אנשים במדינה.

אני יודע לקרוא.

עדיין הנתון מופרך.

פורסם

עכישו פתחתי את הקבוצה. (עקב טעות פתחתי מקודם יוזר ולא קבוצה).

ניתן להכנס כאן.

אני מבקש: העבירו לכל מי שאתם מכירים. לחברים, קרובי משפחה, מכרים, קולגות (אם מותר לנצל את המייל הארגוני לשם כך - השתמשו בו!) ובכל דרך מקורית שנראית לכם.

אביעד

נ.ב - אני אשמחאם נישאר צמודים לתוכן השרשור המקורי. יש לנו כאן פלטפורמה נהדרת בפורום, השינוי בהחלט יכול להתחיל מכאן.

פורסם
לומר לך את האמת ? אני לא רוצה מכשירים שיעבדו חיים שלמים. אני רוצה להתחדש (!) ולא להתחתן עם המוצרים שאני קונה הביתה... אני לא רוצה לקנות מקרר שהילדים שלי יעבירו אותו לנכדים :lol:.

איציק

נ.ב.

כיום לא ניתן לקנות מכשירים שיחזיקו נצח כי פעם מכשיר היה מסוגל לבצע פעולה אחת בלבד. היום כולם רוצים שהמקרר יכין להם קוביות קרח, ישאל כמה סוכר אתה אוהב בקפה ויצחצח לך את הנעליים בבוקר. לכל מחיר יש מחיר אבאל'ה :-)

שכחת לציין את סוגיית המחיר.

פעם מחיר מקרר היה מתחיל מ20K ש"ח (שבמושגים של היום זה הרבה יותר מ20K ש"ח)

כיום אתה קונה משהו איכותי ב3-4K עם 3 עד 8 שנות אחריות, אז מה רע בזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
באמת שאני לא מבין, אתם נהנים להשתמש ב"רדיו דאבל קאסט בן 14" ו"מסך CRT בן 9" או שרוצים לשפר את איכות החיים?!

אביעד,יש פתגם באנגלית שאומר - IF IT WORKS > LEAVE IT

מכשיר תקין שלא עושה בעיות כרגע,לא עשה בעבר,וסביר להניח שלא יעשה בעתיד - למה למהר להחליף? עודף כסף?

זה נקרא מותרות הדברים שציינתי וצר לי לבעס אותך ידידי,אך יש דברים אחרים שאני מעדיף להוציא עליהם כסף מאשר "להתחדש" כל הזמן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שמע, באמת שאני מסכים איתך. גם לי יש מסך CRT בן 10, LG FLATRON 774 עם עיצוב עתידני לזמנו (?!) שקניתי ב-2000 שקל מאחת המשכורות הראשונות שלי. אין לי תוכניות להחליף אותו בקרוב.

אבל בואו נחזור לנושא השרשור. נראה לי שלשלומי יש מקרר בבית, ואולי גם טייפ דאבל-קאסט. :)

סקר: כמה מכם יהיו מוכנים לצאת מהעבודה טיפה מוקדם כדי לעשות נסיעה מת"א לי-ם? אנחנו רוצים שינוי? למה נהגי המשאיות והמוניות יוצאים על כל דבר קטן ואנחנו לא?

מי שמוכן - שיגיב.

אגב - גם סטודנטים שלא מרוצים מהעובדה שבשנים היפות של חייהם (גיל 18 עד 24, כולל התואר) נגזר עליהם להיות תפרנים - מוזמנים להצטרף!

פורסם
שכחת לציין את סוגיית המחיר.

פעם מחיר מקרר היה מתחיל מ20K ש"ח (שבמושגים של היום זה הרבה יותר מ20K ש"ח)

כיום אתה קונה משהו איכותי ב3-4K עם 3 עד 8 שנות אחריות, אז מה רע בזה.

אייל, דיברנו על המחיר (עשינו השוואה של משכורת מינימום מול המוצרים שניתן לרכוש בכל משכורת כזו - ואף פחות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פעם לא היו את המותרות של היום שגוזלות מאיתנו כסף רב; כבלים (YES או HOT), פלאפונים, מטהרי מים למיניהם,

איציק

מצד אחד המוצרים האלקטרונים הפכו לזולים,

אבל הוצאות התקשורת המשפחתית גדלו:

למשפחה ממוצעת:

2 הורים=2 סלולרים (גם אם זה מסלול עסקי, זו עדיין הוצאה מסויימת).

קו טלפון בדירה (לא מחויב המציאות- אבל מיועד לאנשים שמעדיפים לדבר כמה שפחות בסלולרי)

אנטרנט+ספק אינרטנט.

חבילת כבלים/ לווין.

-

• תוכן חדש...