Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

doge dart 74

74 doge dart
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי היום קנה doge dart 74 שצריכה שיפוץ רציני שלחנו אותה ישר לפחחות וצבע ועכשיו קצת פרטים ושאלות!

היא משנת 2005 לא עשתה טסט ואנחנו רוצים לעשות לה מה צריך לעשות?

ואני רוצה לשנות צבע הצבע המקורי זהב ואני רוצה כחול או ירוק או שחור אני רוצה לעשות אותה ספורטיבית קצת כמו כמה מכוניות שראיתי בחול איך משנים צבע זה אפשרי בככל למכונית אספפנות אני מדבר ברישיונות אל תגידו לי לך ליצבוע אותה?

חלקים מאיפה אני יכול להביא לה בכללי אני מדבר יש איזה מקום אתר מחול משו?

וקצת המלצות משו כל דבר יעזור

שימו לב שאני רק בן 15 ואבא שלי קנה לי את זה במתנה כי הוא יודע שאני אוהב את זה. הוא ינהג והכל אבל בעיקרון זה שלי שיהיה לי רישין כמובן בע"ה אבל אני רוצה מעכשיו להתחיל להיכנס לתחום ובעזרתכם לשפץ אותה כימעט לגמרי לבד חוץ מפחחות צבע ושהמנוע יתניע אחרי זה שיפורים למנוע תופספות קונסי אוויר גאנטים הכל אני רוצה לעשות לבד אני ישמח אם תעזרו לי ותשתפו איתי פעולה למרות הגיל שלי לפני מה שהבנתי כולכם מבוגרים אבל לדעתי אני יצליח להישתלב פה יפה בפורום!

פורסם

ברוך הבא לעולם האספנות. זה מאד יפה שיש עוד מצטרפים ועוד צעירים, כאלה שיגדלו לתוך הענינים. אני לצערי לא יכול לעזור לך עם השאלות, אבל תרשה לי לייעץ לך 2 דברים: לתקן את שם הרכב מבחינת הכתיב (כלומר, צריך להיות Dodge ולא כפי שרשמת), ולטפל בשגיאות הכתיב. הפורום כאן קצת קצר רוח לגביהן.

בהצלחה!

פורסם

ברוך הבא לעולם רכבי האספנות. כאן לא אמורים להיות חברים, שימליצו לך לשנות את האורגינל. להיפך. כאן אמורים לנסות להשפיע עליך להשאיר אותה אורגינלית או להחזיר את מה ששינו, לאורגינל.

נראה לי שאתה קודם עושה ואחר כך חושב..... "שצריכה שיפוץ רציני שלחנו אותה ישר לפחחות וצבע "

מאחר ואין לי/נו מידע על מצב הרכב,הנחת היסוד שלי שהרכב לא במצב נסיעה תקין. הבנתי שהוא לא מניע "ושהמנוע יתניע ." לדעתי, נכון יהיה לטפל ברכב מבחינה מכנית ולעשות לו טסט. כך תוכל לשנע אותו בין בעלי המקצוע השונים, בקלות.

דודג' דארט, היה רכב די נפוץ בארצינו ובודאי בארצות הברית. בשביל לקנות/להזמין חלקים, תוודא את הדגם המדויק של המנוע והרכב, כדי שלא תקנה חלקים לא מתאימים. לגבי שיפורים ספורטיביים "שיפורים למנוע תופספות קונסי אוויר גאנטים הכל אני רוצה לעשות לבד", אתה צריך ידע נרחב, ידים טובות, מיומנות בעבודה ונסיון. רצון טוב, לא כל כך מספיק. מאחר ומדובר ברכב אמיתי, העבודה צריכה להיות מאה אחוז בטיחותית.

והעיקר, תמונות....אנחנו בלי תמונות, בשביתה....:wink::lol::lol:

בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה רבה לכולם תמונות עוד שבוע יגיעו רק לגבי הצבע מה את ממליצים?

באיזה צבע תירצו ליראות תאוטו בתמונה חח

זה כדאי לשנות צבע או לצבוע כמו הצבע ש הרישיונות שבמקרה הזה הוא זהב

פורסם
תודה רבה לכולם תמונות עוד שבוע יגיעו רק לגבי הצבע מה את ממליצים?

באיזה צבע תירצו ליראות תאוטו בתמונה חח

זה כדאי לשנות צבע או לצבוע כמו הצבע ש הרישיונות שבמקרה הזה הוא זהב

לגבי התמונות: צלם את הרכב לפני השיפוץ, במהלך השיפוץ, וכמובן, בסיום השיפוץ על מנת שנוכל להתרשם מהתהליך.

נשמח באם תלווה במלל את תהליך השיפוץ כך, במידה ותזדקק לעזרה, נוכל להבין בדיוק מה עשית וכיצד לעזור.

לגבי הצבע, זה דבר מאוד אישי ותלוי בך. אני באופן אישי מעדיף תמיד להשאיר את מקוריות הרכב (ואת הצבע המקורי שלו).

המון בהצלחה. מחכים לתמונות:-D

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

אני ישתדל לצלם כמה שיותר אבל הפחחות והצבע בעל מקצוע עושה ככה שאין לי גישה לכל התהליך אבל אני ישתדל לצלם כמה שיותר אחרי זה דברים שאני יעשה לבד אני יצלם כל שלב

ואם יש פה מישו אם אוטו כזה אני ישמח אם הוא יעלה תמונה ויסביר באיזה מצב הוא קיבל אותו ומה הוא עשה לו

פורסם

קודם כל צלם לפני שהרכב מפורק לפחחות וצבע.

אם בעל המקצוע באמת מקצועי, עליו לפרק את הרכב לגורמים ואז כדאי שאתה או אביך תתארגנו להשלים חלקים חסרים או לתקן דברים שזקוקים לשיפוץ, וכך אתה מלווה בתמונות את התהליך, ולאחר הצבע, אתם מתקינים את החלקים הללו ואז אתה שוב מצלם כך שכל ההליך מצולם ומלווה במלל (מה עשיתם ואיך) ואנחנו משתתפים בכל ההליך.

לאחר שהרכב גמור ומוכן לטסט, במידה והרכב רשום כאספנות, עליך פשוט לשלם את האגרה ולהעביר טסט. במידה ואינו רשום כאספנות, במידה והרשיונות מוקפאים, יש להפוך את הרכב לאספנות ולהעבירו טסט. במידה והרשיונות לא מוקפאים, יש לשלם את כל האגרות שהצטברו ואז להעביר טסט.

ב ה צ ל ח ה :-D

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

זה הבאסה שהם לא מוקפאים צריך לשלם את כל האגרות ואני יצלם את כל מה שאמרת ויש סיכוי שניתן לו לעשות רק פחחות נחזיר את האוטו כמה שאפשר למצב המקורי ומבחינה מכנית שהאוטו ייסע והכל ואז ניצבע

פורסם

ואם יש פה מישו אם אוטו כזה אני ישמח אם הוא יעלה תמונה ויסביר באיזה מצב הוא קיבל אותו ומה הוא עשה לו.

זה הבאסה שהם לא מוקפאים צריך לשלם את כל האגרות ואני יצלם את כל מה שאמרת ויש סיכוי שניתן לו לעשות רק פחחות נחזיר את האוטו כמה שאפשר למצב המקורי ומבחינה מכנית שהאוטו ייסע והכל ואז ניצבע

מישו לא הגיע היום. אולי מחר. אם אוטו כזה? אולי...

אבל אין באסה.

גם אם הרשיונות אינם מוקפאים, צריך לשנות סטטוס ל"אספנות", ואז אתה פטור מתשלום האגרות הקודמות.

ותעשה לנו טובה: תתחיל לכתוב DODGE כמו שאנחנו רגילים (אנחנו מפונקים, מה לעשות...), ולא יזיק לעבור שנית על הטקסט לפני ששולחים אותו עם כל השגיאות.

עודד

פורסם

חח טוב אני ישתדל בדרך כלל אין לי שגיאות כתיב רק שאני כותב מהר או באנגלית חח סורי ויש פה אפשרות לערוך שאני ישנה לא מצאתי

• תוכן חדש...