Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמי נוהגת על C5 שנת 2007 מליסינג (רכב מחברה) ב3 השנים האחרונות. כעת הגיע הזמן להחליף אותה וכאן אני מתיעץ כיוון שהנסיון שלי עם רכבים מנהלים לא עשיר במיוחד.

בעבר החלפת הרכב הייתה עניין גדול ונתנו לעובדים אופציות מגוונות ממש כמעט כמו בקניה של רכב חדש (תוספות, צבעים, נסיעת מבחן וכ").

כיום בעקבות השינויים במיסוי על הרכבים והמצב הכללי בשוק, המצב שונה, אמי קיבלה רשימה של רכבים שישנם כרגע במלאי של היבואנים ונתבקשה לבחור מבין הרשימה עוד השבוע. מה שהיא מרוויחה מכך זה שהיא תופסת מספר רכבים קצת לפני שהמחיר שלהם עולה בעקבות הרפורמה במיסוי וכך הם נשארים בדרגת רישוי 4 ולא עולים ל 5.

האופציות הן:

מאזדה 6. (הזולה ביותר)

שברולט מליבו.

פורד מונדאו. (היקרה ביותר)

על המאזדה נהגתי במשך מספר ימים ומלבד רדיוס הפניה המדהים שלה (ביחס לאורך הרכב) לא התרשמתי מכלום.

על המונדאו שמעתי המון מחמאות וכך גם על המליבו החדשה.

בשורה התחתונה: יש פה מישהי מבין ה3 שהיא טובה משמעותית מהאחרות? מישהי עדיפה על האחרת כשמדובר בגרסאות ליסינג (אבזור, בטיחות)? בקיצור, מה בוחרים?

-----

פורסם

שלום רב, הייתי לוקח לעצמי את המונדאו !

-בעלת 7 כריות אוויר כסטנדרט, הכי בטיחותית.

-מכונית מפנקת, שקטה, חזקה, מהירה, עיצוב מדהים ומה לא ..

-והנה על פי סדר עדיפויות: 1.מונדאו 2.מליבו 3.מאזדה 6

כאשר מאזדה 6 היא הכי "סטנדרטית".

עדי :).

פורסם

תודה לכולם על התשובות, לבסוף נבחרה המאליבו, הסיבות היו:

1. המונדאו פשוט יותר יקרה וקצת עברה את תחום הכדאי.

2. המונדאו גדולה מאוד מה שעלול להיות קצת בעייתי לנהגת הצעירה בבית (אחותי הקטנה).

3. כשלוקחים בחשבון שהדלק הוא לא חלק מהמשוואה יש משהו שמושך אותך לקחת את האוטו שבמצב של קניה רגילה לא היית מרשה לעצמך, וזאת המליבו. (והאמת כך גם בחרנו ב C5 בעצם בפעם הקודמת, ידענו שזה לא היצור הכי אמין בעולם, אבל יש לו את המעלות שלו, אז למה לא להנות מהן כשהתחזוקה לא עולה שקל...)

מקווה לא להתאכזב, כי אני יודע שאיפשהו המונדאו טובה יותר.

-----

פורסם

אין מה להצטער. המונדאו מכונית גדולה מדי לכל נסיעה שאינה נסיעת שיוט באוטוסטרדה אירופאית נטושה. בנוסף המונדאו מעט נרפית בדיוק איפה שהמליבו חזקה, היינו גמישות מנוע. מצד שני אין ספק ביתרונה של המונדאו בכל הקשור למרחב פנימי.

פורסם
מצד שני אין ספק ביתרונה של המונדאו בכל הקשור למרחב פנימי.

וגם, התנהגות, שילדה, היגוי,איכות נסיעה,איכות גימור....

המאליבו אמנם מציגה שיפור ניכר יחסית לאחיותיה הבוגרות יותר מאותו בית יוצר אך עדיין פחות טובה לטעמי מהמונדאו כמעט בכל סעיף (פרט להרגשת זמינות כח מסוימת), וגם פה לאחר שיקלול של גיר עדיף, אחיזה טובה יותר ויכולת שליטה טובה יותר ברכב יש סיכוי לא רע שהמונדיאו תגיע ראשונה ליעדה.

פורסם

מבחינתי למאליבו יש יתרון אחד יחיד ומובהק. מנוע V6.

הדחיפה שאתה מקבל בזינוק מהמקום עם דוושה מעוכה ותוספת של פס הקול המלווה את התהליך (לפחות במליבו הקודמת) - פשוט חוויה :-P.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
מבחינתי למאליבו יש יתרון אחד יחיד ומובהק. מנוע V6.

הדחיפה שאתה מקבל בזינוק מהמקום עם דוושה מעוכה ותוספת של פס הקול המלווה את התהליך (לפחות במליבו הקודמת) - פשוט חוויה :-P.

טל.

השאלה היא אם זה באמת מה שהאמא של הכותב (שלמיטב הבנתי נוהגת ברכב) מגדירה כחוויה?

פורסם

אמי מצידה היה לקחת סיוויק, זה אני ואבא שלי שמטילים את הווטו כיוון שגם אני גם הוא וגם אחותי הקטנה, סך הכל 4 נהגים, אז צריך אוטו שהוא פשרה של הכל, והמליבו פגעה בול, הכי יפה, הכי חזקה, לא גדולה מדיי, נכון השלדה וההיגוי בטוח יהיה פחות טובים, אבל לי גם ככה יש רכב ספורטיבי וזה יהיה רכב שישרת אותי לנסיעות ארוכות מטעמי חסכון אישי בדלק.

-----

• תוכן חדש...