Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתוני שרייד 1997, ב-12K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייטסו שרייד 1300 שנת 1997 יד שלישית, יד ראשונה היתה השכרה

מחיר 12000 (מחיר המחירון 14500 ואחרי 18% הורדה של השכרה 11800 לפי מחירון לוי יצחק)

כרגע יש לרכב נזילת שמן קטנטנה, החלונות החשמליים לא עובדים וכל מיני שטויות קטנות.

בשביל 12000 אני מקבל את האוטו אחרי טיפול מקיף (אפשר להגיד טיפול 10000) כולל החלונות וכל שאר הדברים הקטנים בנוסף הוא שם לי מצבר חדש ו2 גלגלים חדשים (2 הגלגלים הנותרים במצב סבבה לגמרי) וכן אחריות ל3 חודשים.

הטיפול נעשה במוסך שמאנשים יודעי ענין מדובר במוסך אמין.

אז מה אתם אומרים???

תודה

פורסם

זו שאלה שאתה צריך לברר עם עצמך, ולא בפורום.

אם האוטו מתאים לצרכים שלך (לא ציינת מהם) - ומתאים לתקציב שלך - והוא במצב טוב ובמחיר זול ממכוניות אחרות שבדקת - קנה אותו.

אם האוטו לא מתאים לצרכים שלך, ולא מתאים לתקציב שלך, והוא במצב רע, ובמחיר גבוה ממכוניות אחרות שבדקת - אל תקנה אותו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו שאלה שאתה צריך לברר עם עצמך, ולא בפורום.

אם האוטו מתאים לצרכים שלך (לא ציינת מהם) - ומתאים לתקציב שלך - והוא במצב טוב ובמחיר זול ממכוניות אחרות שבדקת - קנה אותו.

אם האוטו לא מתאים לצרכים שלך, ולא מתאים לתקציב שלך, והוא במצב רע, ובמחיר גבוה ממכוניות אחרות שבדקת - אל תקנה אותו.

האמת שחפרתם לכם לא מעט לגבי הרכב הזה בשבועות האחרונים.

אני סטודנט, והרכב הזה הוא מה שאני מחפש.

אולי אני אנסה לחדד

עד כמה קריטי יכולה להיות נזילת שמן???

מה באמת אומר מחירון לאחר השכרה?? (כמה משפיעה השכרה שהיתה יד ראשונה על רכב יד שלישית)

מה אומרת האחריות הזאת תכל'ס? מה אני יכול לדרוש?

פורסם

הייתי יורד מהעניין יש המון שרייד שמורות יותר ממה שאתה חושב

במשפחה קנו עכשיו דייהטסו שרייד שנת 97 ב 17 אלף שקל, מה שכן האוטו מיד ראשונה עם 48 אלף קילומטר נקננה מזוג מבוגרים שעברו לסיריון, ולא נוסעים באוטו בכלל.

כל האוטו פועל

בכל מקרה תסתכל ביד 2 תוכל למצוא אקזמפלרים שמורים יותר שגם נזילות לא יכללו בעסקה

• תוכן חדש...