Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחשב נייד כדי להכניס בו מתכונים של מסעדה עם מחירים ובגדול ניהול עסק (אני אשמח לתוכנה מומלצת חינמית).

מה המחשב הנייד הכי זול חדש שאפשרי לקנות ושיתאים לעניין? זכור לי על נייד עד אלף ש"ח חדש של אסוס אם אני לא טועה או משהו בסגנון ואני מניח שהוא יתאים לי לעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הנייד של אסוס שאתה מדבר עליו הוא כנראה הEEE.

אני לא יודע מה דרוש מתוכנות ניהול עסק, אבל מדובר במחשב חלש יחסית מבחינה חומרתית עם מסך ומקלדת קטנים מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהתאם לתקציבך,כשאתה מחפש מחשב נייד שים דגש על מספר דברים

1) אחריות - כמה שיותר (אל תקנה רק עם שנה אחריות כי שנה נוספת עולה סכום לא מבוטל,היום הרבה באים עם שנתיים)

2) מערכת הפעלה - עדיף שיבוא בלי,יוזיל את המחיר הכללי,אך אם אין ברירה תתמקח על XP,ואם גם זה לא עולה בידך,אז ויסטה (בכוונה עדיפות אחרונה).

3) זכרון - כמה שיותר #2 - מבחר גדול מהמחשבים היום באים עם 2גיגה,עדיף לך להוסיף אי-אילו שקלים כעת וללכת על 3 ואפילו 4גיגה מאשר לעבוד על מחשב זחלן

4) מכיוון שזה יהיה עסק,אין חשיבות לHD והיום המינימום גם ככה 160גיגה שהוא די והותר.

בהצלחה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

זאת אומרת שבתקציב נמוך (אלף ש"ח) עדיף לי כבר משומש?

חשבתי שהמסך של האסוס הוא 10, מסתבר שהוא עוד יותר קטן מזה מה שיקשה על קריאה ממרחק של מטר מהמחשב.

in the face

with a chair

פורסם

מכיוון שהיום אפשר למצוא ניידים "אמיתיים" (לא נטבוקים כמו האסוס EEE) בפחות מ3000 ש"ח, אני חושב שלא כדאי לרכוש מחשב משומש ועדיף לחפש אחד חדש.

מכיוון שניידות וביצועים שמאפשרים להרים חללית של נאס"א לירח אינם חשובים עבורכם, חפש מחשב שני דורות אחורה עם מסך גדול. לדעתי הם נותנים יופי של תמורה לכסף.

פורסם

גודל האותיות נקבע לא רק אם גודל המסך...

ניהול עסק - אם אקסל רגיל מתאים אז אפשר לנסות אופן אופיס חינם.

בכול מקרא לצרכים שלך אתה לא זקוק למחשב חזק במיוחד , כמו שנאמר כמה שיותר זכרון יותר טוב.

אכן יש אסוס אם מסך של 10" , אך מחירו לא אלף שקל.

אודי A4

דימה.

פורסם
מכיוון שהיום אפשר למצוא ניידים "אמיתיים" (לא נטבוקים כמו האסוס EEE) בפחות מ3000 ש"ח, אני חושב שלא כדאי לרכוש מחשב משומש ועדיף לחפש אחד חדש.

מכיוון שניידות וביצועים שמאפשרים להרים חללית של נאס"א לירח אינם חשובים עבורכם, חפש מחשב שני דורות אחורה עם מסך גדול. לדעתי הם נותנים יופי של תמורה לכסף.

יש המלצות לדגמים ספציפים? אני לא מתמצא בכלל בניידים

in the face

with a chair

פורסם

התכנון היה 1000 ש"ח, לכן אין לי מושג איזה תקציב צריך מינימלי בשביל מחשב נורמלי.

in the face

with a chair

פורסם

נייד חדש בגודל רגיל (לא צעצוע זעיר עם מסך 10 אינץ') - 2400-2700 לדגמים הבסיסיים.

אין שום בעיה עם ויסטה, אל תשבור על זה את הראש, המערכת הזאת רצה חלק על כל מחשב מודרני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחרי בדיקה של נושא הנטבוקים , לדידי מדובר בצעצוע לא ממש שימושי, מסך קטן , מקלדת קטנה ולוחית מגע קטנה.

מחשב נייד בגודל אידאלי נמצא בטווח ה 13"- 14" ובמשקל ק"ג 2~ ומטה.

המחירים בארץ מוגזמים ובמילא המחשבים האלו נדירים יחסית.

אבל בארה"ב יש מספר דגמים טובים בטווח המחירים 600-750 $

אחד מהם הוא הלנובו Y450

המפרט בלנובו עשיר יחסית למחיר הוא מספק תמורה גבוהה:

• Price as Tested: $659.00 Direct
  • Type: General Purpose, Media, Value
  • Operating System: Microsoft Windows Vista Home Premium
  • Processor Name: Intel Core 2 Duo T6400
  • Processor Speed: 2 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Weight: 5.4 lb
  • Screen Size: 14 inches
  • Screen Size Type: widescreen
  • Graphics Card: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD
  • Storage Capacity: 320 GB
  • Networking Options: 802.11n
  • Primary Optical Drive: DVD+R DL

0,1425,sz=1&i=208292,00.jpg

פורסם

4GB זיכרון, 320GB בכונן, וכרטיס גרפי -

כל הדברים האלה מיותרים לחלוטין בשביל מחשב לצרכים בסיסיים.

לא צריך כרטיס גרפי, אפשר גם 2GB זיכרון (אבל לא פחות)

ועסק יסתדר באופן תיאורטי גם עם 40GB בכונן - או בקיצור, 160 זה מספיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פוג'יטסו נכנסו חזק לשוק עם מחירים מאוד אטרקטיביים, באזור ה2400-2500 ש"ח למחשב בסיסי. אני לא יודע לגבי איכות המוצרים (לא ניסיתי), אבל המחיר מאוד מפתה.

אפשר למצוא גם מחשבים מהדורות הקודמים של HP-compaq בטווח מחירים דומה.

פורסם
4GB זיכרון, 320GB בכונן, וכרטיס גרפי -

כל הדברים האלה מיותרים לחלוטין בשביל מחשב לצרכים בסיסיים.

לא צריך כרטיס גרפי, אפשר גם 2GB זיכרון (אבל לא פחות)

ועסק יסתדר באופן תיאורטי גם עם 40GB בכונן - או בקיצור, 160 זה מספיק.

זה לא משנה, לא תמצא מחשב גם במפרט עני יותר ובמימדים האלו במחיר נמוך יותר משמעותית אם בכלל.

למה להסתפק בפחות באותו סכום ?

פורסם

זאת טעות בסיסית בצרכנות - לקנות את מה שיש בו "הכי הרבה לשקל"

ולא את המוצר הכי זול שמתאים לצרכים שלך. יש מחשבים בהרבה פחות מ-650 דולר,

בדיוק עם ה"הפחתות" שציינתי, ואפילו של לנובו. גרסאות הבסיס של ה-N-500, למשל.

כרטיס מסך זה בזבוז כסף, נקודה.

• תוכן חדש...