Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן: אגזוז? או משהו אחר?

talal
שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

ברשותי רנו מגאן 1600 אוט משנת 1999 16V

אתמול בבוקר הנעתי את הרכב והרגשתי דפיקות חזקות מכיוון האגזוז, מכיוון שהייתי חייבת לנסוע נסעתי נסיעה קצרה של כשני קילומטרים עם הרכב. האוטו הרגיש משתנק מעט וכאילו עומד להכבות (רכב אוטומטי להזכירכם). ככל שנסעתי יותר התופעה הלכה ופחתה אבל לא נעלמה כליל.

אחר הצהריים חזרתי עם הרכב הביתה התופעה היתה דומה. שוב נסיעה קצרה.

הבוקר שוב נסעתי עם הרכב את אותם שני הקילומטרים התופעה חזרה אבל פחות חמור מאתמול כלומר האגזוז עדיין דופק אבל מעט פחות והרכב נסע יותר טוב ופחות הרגיש כאילו הוא עומד להכבות כל רגע אבל עדיין לא חלק כרגיל.

בדקתי ואין ירידת מים ממיכל מי הקרור, שמן נראה בסדר והרכב לא מראה שום בעיה אחרת.

אשמח לעצות והאם לדעתכם אם זה יעלם עדיין שווה לבדוק מה הבעיה במוסך לקראת נסיעות ארוכות יותר בסופש.

קצת פרטים על הרכב הוא בן כמעט 10 עבר עד כה 84000 קילומטרים מטופל באופן קבוע מאז הוא אצלי לפחות כלומר ב 7 השנים האחרונות.

לא היו איתו שום בעיות מיוחדות עם השנים, לפני 3000 קמ החלפתי רצועת טיימינג ומשאבת מים שנסדקה.

מלבד זה לא נרשמו בעיות מיוחדות עם השנים למרות הדעות השליליות בדרך כלל על המגאן האוטומטי אני אישית טפו טפו טפו מאד שבעת רצון.

תודה על תשומת הלב

יום נעים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או קי מקפיצה ובאותו ענין:

הערב נסעתי עם האוטו שוב נסיעה מאד קצרה

הבעיה כמעט לגמרי לא נשמעת כעת כלומר

האגזוז כמעט שקט

האוטו נסע חלק ללא נטיה לכיבוי מנוע

השאלה שלי האם יכול להיות שזה משהו אחר שנאמר חדר לאגזוז ונעלם

או ללכת למוסך בכל זאת לבדוק מחר ולא להמשיך לנסוע

אני חוששת שאם התקלה לא חזותית או נשמעת כרגע

אז עלולים סתם לתת לי דיאגנוזה לא נכונה

אני אמורה לנסוע עם האוטו בשבת נסיעה של כ 30 ק"מ (כולל הכל 0 הלוך ושוב)

האם עדיף שלא?

תודה על התגובה הקודמת ועל התייחסותכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...