Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה, VW פולו, או סופר-מיני אחרת עד 70K

doren02
שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

הגיע הזמן למכור את המגאן 2003 האהובה ולעבור למשהו קצת יותר קטן ויותר ידני.

התקציב הוא כ-60-70 אלף ש"ח.

הדרישות: מנוע עד 1.4, ידנית כאמור, ואמינה. כמו כן, שלא תהיה משעממת מדי (לא שפולו זה שיא האקזוטיקה, אבל אני מתכוון שגטס ודומותיה הן מחוץ לתחום).

כרגע המועמדת הראשית היא האיביזה דור קודם, מנוע 1.4 100 כ"ס (ולא ה-75 כ"ס).

ראיתי שהיא מגיעה בכמה רמות אבזור שונות (סטיילנס, ספורט, ריפרנס). מה ההבדלים ביניהן (או לפחות מה הסדר שלהן)?

האם ה"ספורט" היא היחידה שמגיעה עם מנוע ה-100 כ"ס?

חשבתי גם על הפולו, אבל לא הצלחתי להבין אם היא הגיעה גם עם מנוע ה-100 כ"ס. מישהו יודע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איביזה:

1.ספורט(100 כ"ס).

2.סטיילנס.

3.רפרנס.

אני כמעט בטוח,שרק גרסת הספורט הגיעה עם 100 כ"ס והשאר 75 כ"ס.

הייתה לי איביזה "ספורט" 2007 שרתה אותי נאמנה כמעט שנתיים וחצי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה.

אני מבין לפי מה שרשמת שמכרת את האיביזה בחודשים האחרונים. אפשר לשאול בכמה מכרת? פשוט אני רואה בלוחות שכולם "דורשים" לפחות מחיר מחירון על האיביזות (לא רק טורבו), ואני מנסה להבין אם זה מה שהולך בפועל או סתם מילים.

איזה אבזור מגיע עם גרסת הספורט?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...