Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 GTI

focus RS
שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל משנת 2001\2002 ורציתי לדעת איזה בעיות\מחלות יש לאוטו? ממה אני צריך להיזהר?

טיפולים שוטפים צריכת דלק ובכלל החזקה של הרכב, אני יודע שזה תלוי עד כמה הרכב טופל וכמה שמרו עליו אבל בכל זאת איזה שהיא הערכה גם תתקבל בברכה :D

ועוד משהו קצת מוזר ה-XS נמכרת במחיר דיי קרוב למה שמבקשים על ה-GTI, יש סיבה מיחדת לזה? =לפי יד2.

תודה לכל העוזרים :D

Peugeot 107 2012 :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל משנת 2001\2002 ורציתי לדעת איזה בעיות\מחלות יש לאוטו? ממה אני צריך להיזהר?

טיפולים שוטפים צריכת דלק ובכלל החזקה של הרכב, אני יודע שזה תלוי עד כמה הרכב טופל וכמה שמרו עליו אבל בכל זאת איזה שהיא הערכה גם תתקבל בברכה :D

ועוד משהו קצת מוזר ה-XS נמכרת במחיר דיי קרוב למה שמבקשים על ה-GTI, יש סיבה מיחדת לזה? =לפי יד2.

תודה לכל העוזרים :D

יש לחבר כזאת ,אולי ראית באשדוד מסתובבת לבנה עם אגזוז.

עד עכשיו שמעתי רק על בעיות עם המושבים, המסילות שלהם לא הכי איכותיות בעולם.

המנוע מנוע נפוץ (מנוע של C5 ,ושאר הסיטרואנים 2000 סמ"ק).

הרכב מאובזר בצורה מפנקת מבפנים ,מושבים עור הפוך,גג שמש, של החבר מודל 2003 160 אלף ק"מ והיא מרגישה בריאה ולא עושה לו עד עכשיו יותר מדי תקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכב יש בעיקר בעיות חשמל. לי אישית הייתה בעיה עם הסאנרוף כל כמה חודשים,כמו גם בתאורה פנימית וחיצונית.

חשוב לבדוק שלא שמו לו מיי ברז,המנוע מאוד רגיש לזה.

מעבר לזה אחזקה סבירה,טיפול מונע ימנע הוצאות גדולות. תבדוק אם נעשה טיימינג,אם הוחלף ממיר קטליתי,אלה הטיפולים היקרים שנתקלתי בהם. צריכת דלק ממוצעת במשך שנתיים עמדה על 1:10.

מחירון של הרכב יחסית אפילו גבוה למה שהוא נמכר בפועל,בעיקר בגלל המתחרים מבית רנו ופיאט.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לכם אתם עוזרים לי מאוד :D

יש לי עוד שאלה, למה ה-GTI נמכרות במחיר דיי זהה ל-XS?? זה קצת מוזר לא..??

שיהיה לנו אחלה יום. :D

מכיוון שהמחירון שלהן גבוה מלכתחילה ,ושל ה XS נמוך יחסית והיא נמכרת מעל המחירון.

אז המצב מתאזן...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקליאו לא "עדיפה ספורטיבית" היא עדיפה מבחינות מסויימות, לא עדיפה באחרות ובגדול - הבחירה ביניהן היא בחירה של טעם אישי וסגנון נהיגה. אני העדפתי את הקליאו אבל אני בהחלט יכול להבין אם מישהו יעדיף את ה-GTI

בנוסף (לדעתי):

במכוניות משומשות איכות האקזמפלר הספיציצי חשובה גם היא. בשל ההיצע הדל, אם מאן דהוא מוצא GTI שמורה במצב מצויין זו תהיה שטות לחכות לקליאו ספורט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא לקחת קליאו? כי דורשים עלייה הרבה יותר כסף מאשר על ה-GTI! ואין לי את הכסף לצערי :(

מה שבכלל מפחיד אותי הוא הטיפולים, אמרו לי שבעיקרון האוטו לא בעייתי אם הוא טופל כמו שצריך אבל כשאתה בא לרכב שנת 2002 (זה מה שמצאתי וזה נכנס לתקציב) אז בטוח לאט לאט יתקלקלו דברים ואמרו לי שברכבים האלה עדיף לקנות חלקים מקוריים ולא חלופיים וזה מה שבסופו של דבר מיקר את כל העסקה... :? אז אני לא יודע כבר מה לעשות אולי לקנות אוטו (הרבה) יותר חלש ולהתקדם בשנים לדוגמא באותו הכסף אני יכול לקנות פאביה שנת 2005 בקיצור אני לא יודע מה לעשות...

עצתכם...?:?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה התקציב שלך לרכב בלבד? (בלי ישור קו וביטוחים).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

40 אבל אני לא מתכוון לקנות רכב ב-40 ולהשקיע ישור קו עוד 5 וביטוחים עוד 5 אני מעוניין למצוא רכב דיי שמור ולא להוציא עליו על ההתחלה המון כסף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לפזול לכיוון של פונטו HGT,גם לרכישה וגם לאחזקה תהיה זולה יותר. לא בהרבה,אבל עדיין זולה יותר.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-206GTI היא מכונית טובה,

הבעיה שלה זה קליאו ספורט.

עפר, אין ספק שהקליאו עדיפה כספורטיבית.

נכון, יש פרמטרים שה-206 עדיפה בהם, אבל בסופו של דבר הקליאו מרגשת בהרבה.

אופי מנוע ועוצמתו, התנהגות דרמטית ומהנה ביותר, בלמים חזקים מאוד...

לכל אלו אין ל-206 תשובה,

אך ההגה שלה מדויק ומתקשר קצת יותר (יש לזכור של הקליאו לא רע בכלל) והשלדה מאוזנת יותר.

לקטנה חמה, במיוחד אם זוכרים את מי היא ירשה, זה לא מספיק...

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עפר, אין ספק שהקליאו עדיפה כספורטיבית.

נכון, יש פרמטרים שה-206 עדיפה בהם, אבל בסופו של דבר הקליאו מרגשת בהרבה.

אופי מנוע ועוצמתו, התנהגות דרמטית ומהנה ביותר, בלמים חזקים מאוד...

לכל אלו אין ל-206 תשובה,

אך ההגה שלה מדויק ומתקשר קצת יותר (יש לזכור של הקליאו לא רע בכלל) והשלדה מאוזנת יותר.

לקטנה חמה, במיוחד אם זוכרים את מי היא ירשה, זה לא מספיק...

מספיק או לא מספיק, זה עניין של טעם. להגיד שאין ל-206 אין תשובה זו הגזמה. זה לא שהיא עגלה ללא בלמים, היא פשוט פחות טובה בתחומים הללו. יש מי שיעדיף את ה-206 בשל ההתנהגות הפרוגרסיבית יותר וההגה הטוב יותר על פני מנוע/ביצועים ובלמים. את הריגוש בסופו של דבר יוצר הנהג עם הכלי שהוא מעדיף.

מכיוון שההעדפה האישית שלי במכונית כביש היא לכיוון הדרמה (רצוי מצד הזנב), אני מעדיף את הקליאו. אבל להגיד שהיא יותר טובה אבסולוטית, את זה אני לא יכול לאמר.

ונכון מה שנכתב כאן, המנוע של קליאו הוא פנינה, אבל יכול להיות פנינה יקרה. המנוע היותר סטדנרטי של פיז'ו עלול להתברר כזול יותר לאחזקה במכונית מזדקנת.

ואני חוזר לנקודה שהיא בעיני הכי חשובה, חשוב לקנות אקזמפלר במצב טוב. אף אחת מהמכוניות הנ"ל לא מבאסת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מספיק או לא מספיק, זה עניין של טעם. להגיד שאין ל-206 אין תשובה זו הגזמה. זה לא שהיא עגלה ללא בלמים, היא פשוט פחות טובה בתחומים הללו. יש מי שיעדיף את ה-206 בשל ההתנהגות הפרוגרסיבית יותר וההגה הטוב יותר על פני מנוע/ביצועים ובלמים. את הריגוש בסופו של דבר יוצר הנהג עם הכלי שהוא מעדיף.

מכיוון שההעדפה האישית שלי במכונית כביש היא לכיוון הדרמה (רצוי מצד הזנב), אני מעדיף את הקליאו. אבל להגיד שהיא יותר טובה אבסולוטית, את זה אני לא יכול לאמר.

ונכון מה שנכתב כאן, המנוע של קליאו הוא פנינה, אבל יכול להיות פנינה יקרה. המנוע היותר סטדנרטי של פיז'ו עלול להתברר כזול יותר לאחזקה במכונית מזדקנת.

ואני חוזר לנקודה שהיא בעיני הכי חשובה, חשוב לקנות אקזמפלר במצב טוב. אף אחת מהמכוניות הנ"ל לא מבאסת.

:mm_yeah:

עבור 80% מהגולשים פה ה-206GTI היא רכב עדיף ל-80% מהנסיעות והשימושים.

העניין הוא אותם 20% של נהיגה קיצונית יותר שגורמת לקליאו לזרוח.

:-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...