Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתה הפעם הראשונה בה נהגתי על פיג'ו 206 בכלל, ופעם שניה שנהגתי על הגיר AL4. (פעם ראשונה זה היה על קסארה אקסלוסיב בבדיקת קניה לא מזמן)

בשתי הפעמים, ובמיוחד הפעם,שהסתובבתי עם הרכב כמה שעות בעיר ומחוצה לה, התרשמתי שואלי זה לא גיר מדהים - אבל הסתדרנו מצוין, הוא הוריד הילוכים כשרציתי, העלה הילוכים כשרציתי - וסה"כ, התנהג יופי טופי.

לא מבין על מה המהומה. אולי זה לא גיר מדהים - אבל הוא בסדר. לדעתי.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

AL4 היא תיבה עם חיים משלה.

אבל אני באמת לא יכול להבין על מה מדובר, התגובה של הגיר לא מהירה? הרי מדובר על רכב לנסיעה נוחה ולא על רכב ספורטיבי.

הגיר מסרב להוריד הילוך מספיק מהר בשביל "קיק דאון"? בשביל זה יש את מצב הS (ספורט).

הגיר מעביר הילוכים בצורה חלקה ולא מרגישים את העברת ההילוך, בנוסף הרכב נוסע בצורה חלקה בכל הילוך ובכל מהירות- האין זאת ההגדרה של גיר טוב למכונית כזאת?

אני כרגע 3 שנים עם התיבה הנ"ל ובשורה התחתונה לא הייתה לי אפילו תלונה מינימאלית אליה!

הגיר באמת לומד את הנהג, במקרה שלי אני מקבל מהתיבה בדיוק את מה שרציתי מתי שרציתי.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

נכנסתי עכשיו לפורום, אחרי שלא ביקרתי בו 24 שעות ולגאוותי הרבה יש כאן כבר 48 תגובות!!! לא כולן מכוונות במישרין או בעקיפין לשאלתי הראשונית, אך כולן מעידות על כך שהנושא של "דיעות קדומות על אוכלות הצפרדעים והמלוכסנים שחטפו פצצות אטום" מעוררת פולמוס ויצרים. אני מבינה מזה שאפשר לאהוב את הפיג'ו או לתעב אותה, אבל לא ניתן להשאר אליה אדישים. אם היה זה פורום בפסיכולוגיה, הייתי ממהרת לאמר שהפיג'ו בטח סובלת מהפרעת אישיות גבולית... :-)

פורסם
מיכל שלום

לבת זוגתי 206 1400 אוט' 2002

עולה עליות באזור חיפה טבעון ללא שום קושי, נוחה מאוד לנסיעה , ומפנקת כמו שצרפתיה יודעת לפנק.

אין כל בעיה לשייט במהירות 120 הכל באיזי.

הנסיכה אפילו למכירה יד 2 30 אלף ק"מ בלבד. שתי ידיים פרטיות והמחיר שאנו מבקשים הוא בדיוק המחיר שאת מוכנה להוציא.

מחליפים רק בגלל אפשרות לשדרוג יחודית.

אפס תאונות מכה קטנה בכנף אחורית שתוקנה כמובן , טסט לשנה.

מתאים לך אז ה"פ.

ישה!!!אפשר להתחרט???? אני מאוד מאוד אשמח לראות את הרכב של אישתך...

פורסם
גיר אוטומטי, בניגוד למנוע, הוא לא רכיב שדורש החלפה, כל עוד הוא מבצע מלאכתו נאמנה.

גיר ה AL4 הינו בעל 4 הילוכים בלבד, ובעידן שבו למכוניות רבות תיבות, אפילו פלאנטריות "רגילות", 5 ו 6 הילוכים, זה פשוט לא מספיק, ובמנועים חלשים יחסית תמיד יורגשו בורות.

לפחות כרגע, גיר ה DSG מהווה חלופה מעולה לתיבות אוטומטיות סטנדרטיות, ולמעט הוספת עוד הילוכים (מיותר לגמרי, אגב) אין הרבה מה לשפר בו.

שוב, גיר ה AL4 היווה שיפור עצום לעומת ה ZF האיום אותו הוא החליף, אך אופן פעולתו נותר עד היום שנוי במחלוקת, אם כי בפיג'ו 308, למשל, התרשמתי לטובה מחלקותו היחסית, וב C5 HDI הוא תפקד היטב, כנראה בשל המומנט הגבוה.

אני משתתפף בצערו של מי שמחזיק פיזו'/ סיטרואן מדור קודם , אם התיבה של ה308 טובה ומשופרת ביחס אליהם, חברים מדובר בזוועה, לא פחות!!

אני אחרי 4000 ק"מ ב308 חדשה וזה הגיר הכי נורא שיכולתי להתקל בו (בטח אחרי גיר מטופש של טויוטה קורולה ליסינג שהיתה לאשתי לפני כן).. הכנסתי את הרכב פעמיים למוסך לדיאגנוזה כי הייתי בטוח שיש תקלה, לא יתכן שככה מתנהג גיר אוטומטי מודרני!

תגובות איטיות, מהוססות, הגיר מסרס לחלוטין את הרכב, אפילו בפוקוס שלי התגובות טובות יותר!

בעליות מפותלות עם סיבובים חדים, לדוגמא העליה של חמת גדר לרמת הגולן, האוטו רועד ונחנק כולו,מגמגם ומסרב להוריד לראשון, גם בטיפטרוניק! לעזאזל, נעקפתי כמו טמבל ע"י יונדאי אלנטרה עמוסה בארבע אנשים כאילו אין מחר.

רכב ריק רק אני ואשתי עם 120 כ"ס ואני מרגיש שאני על קונטסה. בעליות מים המלח אני מרגיש שאני מענה את האוטו. איפה התגובה הסופר מהירה של הקורולה שהיתה, הטיפוס של הטורים שהזניקו את הרכב מסיבוב לסיבוב.

אגב, לקרקושים מאזור ידית ההילוכים שכבר מציקים לי בנהיגה אני לא מתייחס כלל.

חברים, הרכב יפהפה, נוח בטירוף, מאובזר, אבל מבחינת שילוב מנוע /גיר חבל להכביר מילים. זאת הצרפתיה הראשונה שאני בעליה, ואני ממש מאוכזב מהתנהגות התיבה.

אתה יוצא לעקיפה, מוריד קיק דאון עדין מרביעי לשלישי, במהירות של 90 קמ"ש, מסיים עקיפה , מוריד רגל מהדוושה על מנת שהרכב יעלה הילוך וימשיך בשיוט - הפתעה! הרכב ממש נבלם כי הוא תקוע עוד כמה שניות על שלישי עם טורים גבוהים, עד שגברת AL4 הנכבדת מבינה כי יש להעלות הילוך.

שכל אחד יקנה מה שהוא אוהב ומה שהוא מתחבר אליו, דעותי לגבי פיז'ו /סיטרואן והתיבה הנ"ל כבר התקבעו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...