Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה התקציב לסאב הוא עד 500 ש"ח

קיקר cvr ירד מהפרק עקב דרישה למונובלוק.

הסאב יוגבר על jbl 1004 יש למישהו רעיון?

פורסם

רוקפורד P2 בתיבה פורטד

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני הייתי מחפש דווקה את זה

http://www.cadencestore.com/ProductCart/pc/viewPrd.asp?idcategory=163&idproduct=75

300W RMS לחיים ארוכים. 350W RMS.

נצילות!! 94DB. ומחיר צריך להיות טיפה יקר 700 ש"ח.

אבל הוא יהיה חזק יותר מכל האחרים. הוא יפתח לך 118 BD בלי בעיות!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ה-P2 הישן הוא 200 RMS בעל סליל בודד ה-P2 החדש הוא 250 RMS בעל שני סלילים ה-P3 הוא 500 RMS שני סלילים לגבי הטווח תדרים שלהם אין לי מושג מי יורד מי עולה וכ'ו כנל לגבי נפחים אבל את כל הנתינים הנ"ל אפשר ליבדוק באתר היצרן כמו שמיקי אמר "p3 חזק יותר ומדויק יותר-מין הסתם יקר יותר"

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

רצית דעה. קבלת.

הקדנס יהיה יותר איכותי מכול אלו שהומלצו בתרד. ויותר חזק בהתחייבות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

בירושלים יושב היבואן.

תגיד לו שאלי עם הבורה שלח אותך.

• תוכן חדש...