Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש מאוד בנושא השיפורים.

אני יודע שמנוע שהופכים אותו לאל אטמוספרי דורש החלפה של הרבה חלקים כדי שהוא יעמוד בזה, אבל, אם אני לא מבצע את השיפור במנוע עצמו ז"א משאיר אותו כמו שהוא בא מהמפעל ובכל זאת הופך אותו לאל אטמוספרי כמה זמן\ק"מ הוא ישרוד?

אני מניח זה משתנה ממנוע למנוע ומאופן השימוש בו, אז בו נצא מנקודת הנחה שהוא הולך לעבוד קשה והוא צריך לספק לי את מירב הסוסים שאני יכול להוציא ממנו. מדובר על מנוע וורטק 4.3L של סונומה.

בתודה מתן

פורסם

בוא נתחיל מהסוף: אין שום דרך לענות על השאלה שלך ומי שאומר אחרת מנסה למכור לך משהו.

עכשיו באופן כללי אני יכול להגיד לך שבארה"ב זה שכיח שמשפרים מנועים אמריקאיים GM\FORD\DODGE (בעיקר את הגדולים) מבלי לפתוח אותם, אבל אף אחד לא יתן לך אחריות על אורך חיי המנוע. אם אתה חושב שהמנוע במצב טוב וטופל כל חייו בצורה סבירה אז אתה בתחום הסביר.

הצעתי לך:

1) תפסיק לחשוב במונחי מקסימום כוח, כי אז צריך גם מקסימום כסף וכדאי גם מנוי למסלול כי לשימוש יומיומי אתה לא תרצה את המנוע יותר.

2) כנס לאתרים אמריקאים ותמצא כמויות אינסופיות של מידע לגבי המנוע שלך והשיפורים שאפשר להלביש עליו.

ברמות הנמוכות (מה שאתה מחפש ולא יודע עדיין) זה די פשוט.

דוגמא למקום טוב להתחיל:

http://www.gmperformancetuning.com/forums/f118/4-3l-vortec-peformance-8738/

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תודה

אני מודע לזה שיש המון שיפורים שאפש לבצע למנוע, אני לא מתמקד בזה.

אני מתמקד בכמה הוא יכול לסבול.

אני לא מתכוון לנסוע עם מנוע כזה רק בתחרויות ולא בצוה יום יומית ככה שאני דווקא כן מעוניין בכמה שיותר סוסים, אני מודע להוצאות, וכרגע הכל על הנייר.

אמשיך ללמוד

פורסם

בלי ניקוד נכון קשה להבין למה אתה מתכוון...

לאילו תחרויות אתה מתכנן את הסונומה שלך ?

אני לא מצליח לחשוב על שום סוג של ספורט מוטורי שהסונומה היא הרכב האידיאלי להתחיל איתו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

קח בחשבון שלראלי יש קטגוריות עם חוקים לגבי מה מותר ומה אסור,

אין טעם לשפר אם בסוף תישאר בלי קטגורייה להתחרות בה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...