Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיג 215/55/16 ל-C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי C5 שנת 2005 הצורה החדשה שרכשתי זה מכבר.

רגע יש שני צמיגים קדמיים federal (תוצרת טאייוון) ואחוריים Wanli סיני כמובן).

כולם במצב לא רע, לא שחוקים ועומק החריצים טוב. אבל אני לא מתכוון לקחת סיכון ובטוח להחליף את האחוריים ושוקל גם את הקדמיים.

ביררתי קצת וקראתי אך יש לי כמה שאלות:

1. אילו צמיגים מומלצים במחירים סבירים (500 ש"ח ומטה לצמיג) - ראיתי את ה-toyo T1R בכ-400

2. איציק ציין כאן מתישהוא שעדיפם צמיגי קיץ בשל מזג האויר במחוזותינו (מה הכוונה צמיגי קיץ, לא ראיתי שעל צמיג מסוים מופיעים נתונים עונתיים כלשהם)

תודה

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

אני בזמנו רכשתי C5 מאחת מחברות הליסינג והם שמו צמיגי זבל סינים גוד רייד פשוט הלכתי לעסק צמיגים ורכשתי 4 צמיגים גוד ייר מקוריים צורה חדשה , או שאתה ממשיך לנסוע עד שיגמרו או לך ורכוש צמיגים איכותיים .

לדעתי כל החברות הסיניות לא מיועדות לחום ולתנאי הכבישים בארץ והייצור שלהם באיכות נמוכה מאד.

למרות שגם החברות כולל מה שרכשתי זהנ כבר לא מה שהיה אבל לפחות יש אבא ואמא.

פורסם

זו בדיוק הבעיה ולכן אני מחפש המלצות.

אני שוקל את ה-toyo היפניים מאחר ומחירם עדיין סביר (כ-400 ש"ח ב-tires4u) עבור ה-Proxes-TPT HR 93H.

האם מישהוא יכול להמליץ עליהם או שמא נכון יותר לטפס לכיוון ה-toyo היקרים יותר Proxes-CT01 ZR 97W RF TL או

Proxes T1R ZR 93W ואולי בכלל לדלג גבוה עוד יותר למותגים (מה שמתחיל להיות בעייתי מבחינת עלות).

עוד דילמה היא מתי הכי נכון לבצע את ההחלפה, האם עכשיו או קרוב יותר לחורף (למרות שגם הקיץ על חומו המעיק יוצר את בעיות הבטיחות שלו)

נתון שחושב לציין הוא שמדובר ברכב שני בבית שאני נוסע עליו נסיעות רגועות, לא מהירות ובכבישים די רגילים (כביש החוף וכביש 4) וכ-60 ק"מ ביום.

לדאבוני, דווקא את הנסיעות הארוכות יותר והמשפחתיות (והפואנציאליות יותר להנאה) עלי להתפשר בנהיגה בקורולה כרכב חברה נטול חן משמעותי ואביזרי בטיחות שלדעתי היבואן צריך להתבייש שהוא לא מספק.

פורסם

לאחרונה הוחלפו לרכב שברשותי צמיגים על ידי חברת הליסינג בצמיגים סיניים,מאז ההגה רועד והנסיעה לא חלקה,עשו איזון גלגלים וכיוון פרונט ולא עזר.

ומחוות דעת רבות ששמעתי,יש להתרחק מצמיגים תוצרת סין,לדעתי צמיגים תוצרת הארץ מותאמים הכי טוב לתנאי האקלים והנסיעה בארץ,נכון שיחסית הם יותר יקרים אבל הם טובים ולא יורדים ברמתם ממישלן או קלבר.

פורסם

מצמיגים סיניים רד לגמרי.

מכיוון שיש לך רכב שהדגש בו זה הנוחות כדי להגביר את החוויה תעזוב את הtoyo והויוקוהמה שהם צמיגים קשים יחסית,ןלך בכיוון של מישלין פיילוט,קלבר,או גודייר אקסלנס שהם צמיגים שיישפרו לך בהרבה את הרכות והנוחות של הרכב ועדיין יהיו שקטים ואוחזים בנוסף.קח בחשבון שבמידה שרשמת הם יהיו יקרים יותר מ500 ש"ח לצמיג אבל התוספת שווה כל גרוש.

פורסם

גם אני החלטתי לקנות את C5 ודבר ראשון אני הולך להשקיע 3K במישלין פיילוט. נכון גם צמיגים ב2K מצויינים אבל קצת פרופורציות..

החסכון של 1K כמה זה שווה בתדלוקים?

שתי ארוחות משפחתיות במסעדה? (תבשלו בבית :) )

אני, אחרי כמה החלקות במהירות 50 קמ"ש על צמיגים זבל  , את הפרופורציות שלי עשיתי.

אם רוצים לשפר רכב זה הדבר הכי משמעותי.

פורסם

מסכים שאין מה לדבר על זבל סיני. זו לא אופציה מבחינתי.

על אילו צמיגים אנחנו מדברים קצת מעל ל-500 שח לצמיג מהמותגים (מישלן, קלבר, גודייר וכו') והיכן?

אני שמעתי לגבי ה-toyo דברים טובים ומחירם לא רעץ לכן אני מתעניין.

פורסם

שלום לכל,

התלבטותי עומדת על השלושה הנ"ל ואשמח לעזרת המבינים ו/או בעלי הצמיגים הנ"ל בעבר ו/או בהווה

TOYO T1R - ביקורות טובות מאוד כצמיגי קיץ (ציון 4.3 מתוך 5) באתרים בחו"ל - עלות של כ-480 ש"ח

Falken ZE912 –ביקורות טובות כצמיגים רב עונתיות (ציון 4 מתוך 5) באתרים בחו"ל - עלות של כ-430 ש"ח

KLEBER DYNAXER HP2 – ביקורות ממוצעות כצמיגים רב עונתיים (כ-3 מתוך 5) עלות של כ-500 ש"ח

לעיונכם ולעזרת הזולת מצ"ב שני לינקים מחו"ל:

http://www.1010tires.com/tires.asp

http://www.tyrereviews.co.uk

פורסם

הקפצה.

יש למישהוא המלצות מתוך השלושה?

אני חיב לציין שה-kleber הפתיעו אותי לרעה במבחנים הנ"ל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אל תתפשר ל c-5 מתאים רק מישלין תאמין לי ניסיתי המון אבל אם אתה מחפש נסיעה ללא רעידות בהגה במיוחד במהירות גבוהה

רק מישלין גם אני חשבתי שזה טירוף לקנות צמיג ב 850 ש"ח אך לאחר שקניתי אותם הבנתי את ההבדל זה לנסוע עם c-5 ולא עם עוד רכב הצמיג עושה את ההבדל .

פורסם

חקרתי גם את המישלן (כמו בקלבר) וראיתי שחוות דעת שונות מצביעות על "שיוויון" בין הטויו למישלן. מה גם שאני מחפש תגובה קצת יור ספורטיבית מהצמגים ופחות רכה.

האם למישהא עדיין יש הארות שיכולת לסייע?

• חודש מאוחר יותר...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסי5 הישנה שלי החלפתי את המישלין גרין בקלבר דיינמקס. קיבלתי אחיזה הרבה יותר טובה, אם כי השחיקה שלהם נראתה מהירה יותר מהגרין. אבל היה גם זול וגם מהנה.

בסי5 החדשה, כמו שלך, אין כמו המישלין המקוריים. זה לא הגרין המצחיק מהדגם הישן, אלא צמיג אמיתי. יקרים, משהו כמו 900 לצמיג, אבל האחיזה של הרכב אינסופית. אפשר לסוע איתם יותר מהר ממה שזווית הגלגול מרמזת. בעיקולים אשתי צורחת עליי הרבה לפני צווחת הצמיגים ו/או פעולת בקרת האחיזה:lol:

• תוכן חדש...