Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט-בעיות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על לשדרג את הרכב לקליאו ספורט או משהו בסיגנון..

הייתי רוצה לדעת אם מישהו מכיר בעיות כלשהן ברכב [2001]

צריכת דלק...אמינות...וכו ...

אשמח לקבל דעה בעיקר מאנשים שמכירים את הרכב או בעלים של רכב כזה ואם מישהו חושב שיש קניה טובה יותר אשמח לשמוע,התקציב שלי עומד על 80K וצריכת דלק בנהיגה רגועה היא נתון חשוב[רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר]

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אכן ביצעתי חיפוש ובכל זאת הייתי רוצה לדעת עוד וליצור קשר עם מביני עניין בנושא..

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

הבעיות השכיחות שעולות לי לראש הן כרית אוויר שמתנתק איזה מגע (ממש שטויות) הגה מתקלף דור הראשון שעליו אתה מדבר והבעיה הכי חשובה היא בעיה בגיר שהייתה בכמה יחידות מהדור הראשון וחשוב לבדוק את הגיר טוב

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

המממ... לעזאזל הקטע עם הכרית אויר קרה לי לפני יומיים , במקרה אחרי הזזת הכסא... אבל חזר למצבו הנורמלי אחר כמה מכות על הכסא :)

בכל אופן , 2001 לפי המחירון עולה באיזור ה 95,000... אני בספק אם מישהו יוריד 15 מהמחירון, אלא אם הרכב עבר תאונה וכו'...

אני לא יודע פשוט על פי מה חישבת את המחיר של הקליאו.

חוץ מזה שאני עם הרכב כולללההה... שבוע :) , אני יכול רק להגיד - תקנה.

אין מה להוסיף , לי יש שנת 2002 דור שני... בהצלחה במציאת הקליאו.

פורסם
המממ... לעזאזל הקטע עם הכרית אויר קרה לי לפני יומיים , במקרה אחרי הזזת הכסא... אבל חזר למצבו הנורמלי אחר כמה מכות על הכסא :)

בכל אופן , 2001 לפי המחירון עולה באיזור ה 95,000... אני בספק אם מישהו יוריד 15 מהמחירון, אלא אם הרכב עבר תאונה וכו'...

אני לא יודע פשוט על פי מה חישבת את המחיר של הקליאו.

חוץ מזה שאני עם הרכב כולללההה... שבוע :) , אני יכול רק להגיד - תקנה.

אין מה להוסיף , לי יש שנת 2002 דור שני... בהצלחה במציאת הקליאו.

אז אתה קנית את הקליאו ספורט שהייתה למכירה כאן בפורום :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כפי שידוע אין היצע נרחב של ה- 172 לדורותיו בארץ הקודש.

כל חודש שעובר הם הופכים להיות נדירים יותר...... (תאונות וכד'). אין לי שמץ של מושג אם המחירון ראלי או לא אך ללא כל ספק יחס FUN לשקל הוא מן הטובים שבנמצא.

שמעתי שיש דור ראשון אחת למכירה שנת 2001 עם 48000 ק"מ יד ראשונה שמבקשים עליה מחירון.

אני אנסה להשיג טלפון.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

יש ק.ספורט לפי הפירוט הנ"ל:

שנת 2001 -> MK1 -> מחירון: 82K ש"ח.

שנת 2002 -> MK1 -> מחירון: 92K ש"ח.

שנת 2002 -> MK2 -> מחירון: 100K ש"ח (תקנו אם טעיתי).

רון

פורסם

עכשיו אני ממש מבולבל... בעלי מוסכים אומרים "תברח כמו מאש!" משפרים אומרים "שלא תעיז" עובד ותיק ברנו אומר: "למה להכנס למיטה חולה?" ואני אומר....התעייפתי!

אני עומד להשקיע את כספי שאותו הרווחתי בזעת אפי ואני לא מתכוון לשפוך אותו בדימעותיי.

מה עושים?!

חברים הציעו יאריס T ספורט חלשה הרבה יותר אני יודע.

אבל טויוטה! ועוד אפשר להשיג אחת עם אחריות מלאה לכמה חודשים.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אבל הוא לא קליאו. תוכל לקנות אחת חדשה או למצוא משומשת עם אחריות לשנתיים. אם אתה מתעניין ביאריס קפוץ לסוכנות טויוטה ותזמין נסיעת מבחן. היא חלשה משמעותית מהקליאו, אבל בהחלט מהנה!

לגבי האמינות עצמה של הקליאו, דובר על זה רבות. גם על הTS דובר, תריץ חיפוש תקבל המון מידע.

גיא.

פורסם
עכשיו אני ממש מבולבל... בעלי מוסכים אומרים "תברח כמו מאש!" משפרים אומרים "שלא תעיז" עובד ותיק ברנו אומר: "למה להכנס למיטה חולה?" ואני אומר....התעייפתי!

אני עומד להשקיע את כספי שאותו הרווחתי בזעת אפי ואני לא מתכוון לשפוך אותו בדימעותיי.

מה עושים?!

חברים הציעו יאריס T ספורט חלשה הרבה יותר אני יודע.

אבל טויוטה! ועוד אפשר להשיג אחת עם אחריות מלאה לכמה חודשים.

מה יאריס? קנה פשוט קורולה. יש יותר מקום, אפשר לקחת את כל המשפחה... :p

עשה לעצמך טובה, ועם כל הכבוד ליאריס, אם אתה רוצה מכונית ספורטיבית - קנה קליאו. ההבדל עצום.

כל אותם חברים/בעלי מוסכים/עובדים ברנו הם הסיבה שאנשים לא קונים מכוניות כאלו בארץ. פשוט חבל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנוגע לעניין של "חבר שלי עובד ברנו " וכו', לדעתי האנשים האלה נפגשים רק עם הרכבים הדפוקים ולכן מפתחים סטריאוטיפ (לא שהוא לא נכון, אבל בכל זאת :wink: ) .

אני מניח שאם תדבר עם מישהו שעובד במוסך של טויוטה גם הוא פוגש רכבים דפוקים כל היום.... וגם הוא ישקול אם בכלל לקנות טויוטה.

בכל מקרה, זה לא צריך להיות שיקול ברכישה, אלא יותר להסתמך על נסיון של אנשים שהם באמת בעלים של הרכב המדובר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לכם שטרום השידוך ל- WRX מס' מוסכניקים של סובארו (מהמרכזי) אמרו לי לעשות לעצמי טובה ולהתרחק מהרכב.

ידעו לספר על תקלות, אחזקה יקרה ומה לא....... כמעט עשיתי במכנסים מפחד.

כך גם היה כשקניתי בשנת 91 AX ספורט, כך היה כשקניתי RSI, כך היה כשקניתי אלפא רומיאו, כך היה כששקלתי 205 GTI, כך גם היה כשקניתי 172 וכך יהיה בעתיד כנראה לגבי מכוניות ספורטיביות ו/או נדירות יחסית בארץ הקודש.

רוב רובן של המכוניות "המפחידות" האלה (ששומר נפשו ירחק מהם) מהוות או תהוונה בעתיד יעד רכישה לאנשים שיודעים להנות מנהיגה.

ידידי, אם לא עשית שעורי בית ואתה לא מבין למה אתה נכנס עם ה- 172 לטוב ולרע חפש לך רכב אחר, רכב כדוגמת ה- 172 לא קונים בלב חצוי.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...