Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש מכם יעוץ בבחירת רכב, בשווי של עד 10,000 שקל, רצוי באלף אלפיים פחות כדי שישאר כסף לתיקונים וכדומה.

הרכב לא צריך לעשות יותר מידי, צריך להראות נחמד, להיות קטן לא גדול מידי, חסכוני, לא משנה ידני אוטומטי והכי חשוב רכב אמין שאני לא אצטרך כל שישי לגשת למוסך.(אזור נתניה והסביבה)

אשמח גם אם תוכלו לפרט לי מה השלבים כי אני צעיר, לא רכשתי אף פעם רכב והבנתי שזה "עולם" אכזר ו"דופקים" אנשים על ימין ועל שמאל.

תודה.

פורסם

הקטע הוא שכבר יש לי משהו בראש, אבל כל אחד אומר משהו שונה.

חשבתי על אוטו צרפתי, סיטרואן AX\ZX אולי פיג'ו 205 אבל נאמר לי שלסיטרואן כל תיקון זה יקר והפיג'ו לא אמין משהו.

אחרי זה חשבתי על אוטו יפני, שרייד נגיד, אמרו לי שנת 97+ אבל 97+ המחירון גבוה מידי.

ראיתי גם פונטו, אבל מכל הניסיון שיש לחברים של עם פונטו(2 חברים ושניהם ביקרו במוסך מספיק בגלל הרכב).

לכן ביקשתי המלצה, מה לא יהיה יקר מידי לתיקון במקרה ו..מה נחשב לאמין, חסכוני אם אפשר גם טיפה נוח מבפנים?

פורסם

ל205, AX וZX יש שפע של חלקי חילוף זולים וזמינים, והאמינות שלהן אולי לא מדהימה אבל היא סבירה לחלוטין.

כשמדובר ברכבים זולים וישנים כל כך חשוב שתבין שמה שיקבע את האמינות (או מספר הפעמים שאתה מבקר במוסך, מין מדד מוזר שכזה שמשום מה נפוץ כאן בארץ) של הרכב הם אופי התחזוקה שקיבל הרכב בעבר ויקבל אצלך והמזל שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי אז הבנתי שזה תלוי במזל, ואיך תיחזקו את הרכב(אם בכלל).

איך אני מברר את זה? מה השלבים?

זאת אומרת, אני רואה עכשיו רכב שאני מעוניין לרכוש מה השלבים?

אני מצטער על השאלות המוזרות פשוט אני לא רוצה לקנות רכב ולגלות שקניתי גוש פח.

פורסם

התחלה לא רעה תיהיה בקריאת המדריכים של הפורום, תוכל למצוא אותם בשרשור הדביק שבראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...