Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיני זה לא ממש להיות מנותק מציוויליזציה. אני מניח שאתה תיסע לאחד המקומות המתויירים (דהב, ראס אל שטן וכו') ובסופו של דבר תמצא את עצמך בחושה כזאת או אחרת עם עוד אנשים.

אם אתם בעניין של להתבודד לחלוטין, אז הרי אילת והנגב הם אופציה הרבה יותר טובה. מצד שני לא יהיה לך שם ים ובדואי שמשרת אותך.

אז בקיצור, לא הבנתי מה אתה מחפש. חוף ים עם פחות אנשים מאשר בת"א ואילת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

טיולי בדד במדבר עשיתי ועוד אעשה, אבל זה לא קשור .

כדי לנפוש (שזה מושג אחר לגמרי מלטייל או להתבודד) אני רוצה אוכל סבבה שתיה שמבוססת על פרות או אלכוהול ( בעיה בסיני), ים , ושקט יחסי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אגב מה דעתך על הכתבה הנ"ל,אומנם אני לא ממש מסכים עם הגישת הקונספירציה שלה אבל יש משהו קטן במה שהיא אומרת:http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/816/783.html

אם מתאים לך לחיות לפי ההמלצות של המרכז לאקולוגיה הוליסטית - סע!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא חי לפי ההמלצות של המרכז לאגולוגיה הוליסטית ולא לפי שום מרכז לשקר כלשהו .

אני חי לפי החלטות הועדה המתכנסת בראשי מעת לעת שבה נלקחים בחשבון משנתים רבים ומתקבלות החלטות שלרוב מקובלות עלי.

אל תבואו לסיני , אני לא משכנע אף אחד , טוסו ליוון , תהנו ותשמרו על עצמכם .

והכי חשוב איפה שלא תהייו תלכו לים , זה טוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אז יוון קפריסין ותורכיה תפורות עליך בול!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...