Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי,

רכב בעל שנתון 05-06 שמוצע למכירה מאדם פרטי כאשר יד קודמת היה ליסינג (יש רבים כאילו בשוק), אני מוצא בזה משהו חשוד, כלומר, אם זה השנתון מן הסתם הוא נקנה בשנה-מקס' שנתיים האחרונות, זאת בהנחה שרכב ליסינג נמצא כ- 3 שנים על הכביש לפני שמוצע למכירה.

לפיכך אדם פרטי שמוכר את הרכב שלו אחר כשנה הייתי חושד שיש פה איזשהו טעם לפגם (במיוחד לאור העובדה שנראה לי שקהל הרוכשים מליסינג זה לא בדיוק האנשים שמחדשים רכב כל שנה..).

אשמח לשמוע דעה אחרת או חיזוק לדעתי.:?

פורסם

יכולות להיות שתי סיבות עיקריות למצב כזה:

1. הוא נפל על לימון.

2. קנה את הרכב והוא לא מתאים לו/לא מוצא חן בעיניו/המשפחה גדלה צריך לעלות סגמנט.

פורסם

ישנה עוד אפשרות - מבחינתך היא טובה:

הרכב נקנה דרך ליסינג מימוני - זאת אומרת, הבעלים האחרון קיבל את הרכב עם 0 ק"מ, אבל הרכב נרשם כשייך לליסינג.

כעבור 3 שנים בן אדם שילם את כל הכספים לחברת ליסינג והעביר בעלות על שמו.

איך מזהים את המקרים האלה?

בדרך כלל אנשים שומרים טוב-טוב את הסכם הרכישה עם חברת ליסינג, כדי להוכיח שהרכב נמצא אצלם מהתחלה.

מה עוד יכול להיות - הרכב נקנה ע"י עובד חברת ליסינג, לאחר 3 שנים שהוא נהג בו (בדרך כלל בהנחה יפה),

ועכשיו הוא מנסה למכור את הרכב. אבל את זה לא כל כך אפשרי לאמת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה זה משונה?

עד עכשיו היו לי 3 רכבים, 2 פרטיים ואחד ליסינג.

את שני הרכבים הפרטיים החזקתי אצלי שנתיים ואת שניהם מכרתי תוך יום. ואת הליסינג הנוכחי אני מחזיר גם כן לפני תום התקופה כי אני מחליף עבודה. לדעתי זה סביר שבתוך תקופה של שנתיים חייו של אדם ישתנו בצורה שתחייב החלפת רכב (שינוי מגורים, שינוי מקום עבודה, לידה, גירושים ועוד).

פורסם
למה זה משונה?

עד עכשיו היו לי 3 רכבים, 2 פרטיים ואחד ליסינג.

את שני הרכבים הפרטיים החזקתי אצלי שנתיים ואת שניהם מכרתי תוך יום. ואת הליסינג הנוכחי אני מחזיר גם כן לפני תום התקופה כי אני מחליף עבודה. לדעתי זה סביר שבתוך תקופה של שנתיים חייו של אדם ישתנו בצורה שתחייב החלפת רכב (שינוי מגורים, שינוי מקום עבודה, לידה, גירושים ועוד).

כן, אבל זה לא המקרה.

החלפת 2 רכבים פרטיים תוך שנתיים כי אני מניח שזה הסטנדרט שלך ואתה יכול להרשות לעצמך. ורכב הליסינג שאתה מחזיק שייך לעבודה ומכורח הנסיבות הוא מוחזר.

השאלה היא לגבי אנשים פרטיים שקונים רכב שהיה בליסינג ומוכרים אותו תוך שנה-שנתיים- זה קצת תמוהה. כפי שציינתי, נראה לי שקהל רוכשי רכבים שיכול להרשות לעצמו להחליף רכב כל שנה לא ירכוש רכב שהיה בליסינג.

המוזר הוא שיש המון רכבים יד שניה(פרטית)- יד ראשונה(ליסינג) המוצעים למכירה, בעיקר הדגמים החזקים בשוק הליסינג.

פורסם

תראה, להיות זהיר זה טוב.

אבל אני רק אומר שהחיים של אנשים משתנים וזה יכול להיות סיבה להחלפת רכב.

את הרכב הראשון מכרתי כי רציתי להחליף למשהו יותר נוח ששוקל יותר מ 800 ק"ג. את הרכב השני מכרתי כי העדפתי לקחת ליסינג. את הרכב הנוכחי אני מחזיר בגלל החלפת עבודה.

אתה רואה - 3 רכבים שהגיעו לשוק המשומשות מוקדם מהצפוי וכולם תקינים לחלוטין ושמורים.

• תוכן חדש...