Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סובארית שנת 91 E12 דגם ליברו 4X4 מאד מיוחדת לא שווקה בארץ יבוא.

יש לרכב בעיה של זיוף בעיקר בהאצה (הרכב חותך) .

החלפתי מפלג מכסה מפלג חוטי הצתה חגורת טיימינג ועדיין ללא שינוי.

עשיתי ראש מנוע בגלל שסטום שרוף ככה רכשתי את הרכב עיני יודע אים הבעיה היתה גם לפני.

מעוניין בעזרתכם וגם לדעת למי יש גם רכב כזה.

פורסם

אני מניח שהיא הזרקה, וואו :shock: 4X4 נדיר ביותר, תתחדש.:-P

רק תזהר בפניות הרכב הזה לא יציב בשיט,

תבדוק את מצב מזרק הדלק, ואת הפיטלטר דלק, אם אני לא טועה יש אחד בדיוק מתחת לרכב תבדוק אם הוא הוחלף, לפעמים שוכחים אותו ואז זה גורם לבעיות באספקת הדלק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה שעוד יכול להיות זה מגעים לא תקינים של המצבר,

אצלי ברכב ה"נעלי כבל "היו דפוקים לגמרי, החלפתי באחרים ( רק נעלי כבל של המצבר לא חוטים חדשים) עלה גרושים וזה שווה את זה.

תבדוק אולי החוטים אצלך כבר בלויים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כיוונתה את הפלטינה, טוב החלפתה כבל? יכול להיות גם בעיה בקרבורטור משאבת האצה דפוקה.

ועד כמה דברים ששווה לבדוק הם: מודול, קואל חוטים וחשמליים.

פורסם

שלום רב !

ניסן שלום רב, ותודה על הפרגון.

דודו אכן פנה אלי טלפונית, והבהרתי לו שלפי דעתי בעייתו לא בקרבורטור, ולאחר שינטרל סיבות אחרות, שקשורות למערכת ההצתה, והטיימינג שיגיע אלי לאבחנה מקרוב.

הוא הסביר לי שהוא החליף חוטי הצתה ומכסה מפלג, רוטור ההצתה נראה חדש, וחוטי ההצתה לא מזוהים, ולא ידוע לו שם היצרן

שלהם, ויתכן והם בעלי התנגדות גבוהה, לצערי הוא זרק את חוטי ההצתה הישנים, וטוען שלא חל כל שינוי לאחר החלפת חוטי ההצתה.

ההצתה לדעתי היא אלקטרונית, ולכן שללתי בעיית פלטינה וקבל.

הוא טוען שהטיימינג הורכב לפי הסימנים, אך במצב כזה האוטו חותך יותר חזק, ולכן הוא הזיז שן, אמרתי לו שיתמקד בשלב ראשון בתזמון המנוע.

מה שמעניין שהוא טוען שהחיתוך בסלד נמוך, ובסלד גבוה, הרכב מתפקד טוב יותר.

לדעתי מבלי שישלול תחילה בעיות חשמליות, לא יהיה נחיתן לבחון בעיות קרבורטוראו דלק, אך הוא מוזמן לבדיקה ולאבחון, ללא שום התחייבות מצידו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית תודה לכולם .

בלי כוונה עליתי על הבעיה והרכב נוסע חלק.

הרכבתי רדיו דיסק ולקחתי מתח מהמפתח (מהסווי'ץ)וגיליתי חוטים שרופים למחצה ורופפים החלפתי חוטים ומהדקים בדקתי עומס שדבר זה לא יקרה שנית.

והמשכתי בהתקנת הרדיו

לאחרהתקנת הרדיו יצאתי לסיבוב ולהפתעתי הרכב נוסע חלק .

עכשיו זמן הקוסמטיקה והשיפורים אשמח לקבל רעיונות ועזרה בריפודים והתקנת מזגן איפו וכמה זה יכול לעלות.

יש ליזכור שלרכב זה לא מתאים ריפודים סטנדרי רק 1+1+2+2

עדיין זקוק לספר רכב .

לצביקה :

בהקדם הכנס אלייך לבדיקה והכי חשוב להכרות

תירצה תקבל גם סיבוב

הרבה תודה לך.

פורסם
שלום רב !

ניסן שלום רב, ותודה על הפרגון.

דודו אכן פנה אלי טלפונית, והבהרתי לו שלפי דעתי בעייתו לא בקרבורטור, ולאחר שינטרל סיבות אחרות, שקשורות למערכת ההצתה, והטיימינג שיגיע אלי לאבחנה מקרוב.

הוא הסביר לי שהוא החליף חוטי הצתה ומכסה מפלג, רוטור ההצתה נראה חדש, וחוטי ההצתה לא מזוהים, ולא ידוע לו שם היצרן

שלהם, ויתכן והם בעלי התנגדות גבוהה, לצערי הוא זרק את חוטי ההצתה הישנים, וטוען שלא חל כל שינוי לאחר החלפת חוטי ההצתה.

ההצתה לדעתי היא אלקטרונית, ולכן שללתי בעיית פלטינה וקבל.

הוא טוען שהטיימינג הורכב לפי הסימנים, אך במצב כזה האוטו חותך יותר חזק, ולכן הוא הזיז שן, אמרתי לו שיתמקד בשלב ראשון בתזמון המנוע.

מה שמעניין שהוא טוען שהחיתוך בסלד נמוך, ובסלד גבוה, הרכב מתפקד טוב יותר.

לדעתי מבלי שישלול תחילה בעיות חשמליות, לא יהיה ניתן לבחון בעיות קרבורטור,או דלק, אך הוא מוזמן לבדיקה ולאבחון, ללא שום התחייבות מצידו.

בברכה

צביקה[/quote]

דודו שלום רב !

כפי שאמרתי לך בשיחתנו הטלפונית היום בסביבות 6 בערב\,כאשר התקשרת אלי על מנת לבשר לי את הבשורה שבעייתך נפתרה\,וכבר בתחילת השיחה, אמרתי לך, שאני חש שהבעייה היא חשמלית, פשוטה ומרגיזה, ואני שמח שהיא נפתרה על הצד הטוב ביותר, ולו רק בגלל שאתה חשמלאי רכב ובעל מקצוע בענף הרכב, ומי אם לא אתה תוכל לעלות ולאתר את הבעייה.

בכל מקרה אני שמח שמייד האינטוניצייה שלי, וניסיוני המקצועי, שללו מראש בעיות דלק, וכיוונו אותך לבעיות חשמל.

בכל מקרה אתה מוזמן אלי בעל עת, ללא התחייבות מצידך לבדיקה מעמיקה של הרכב , ולכוס קפה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...