Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חשמל (פג'ו 106)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן תיקון של חיישן ברקס ברכב שלי , ביקשתי מהחשמלאי לשים עיין לרגע על הבעית חשמל שיש לי

(מצבר מתרוקן תוך לילה).

הוא הסביר לי לחבר נורת ביקורת דרך המינוס של הרכב (כבל מינוס לנורת מינוס ונורת מינוס למצבר).

הנורה דלקה בצורה חזקה והוא הסביר לי שמשהו לוקח זרם וכל מה שאני צריך זה לשחק עם הפיוזים עד שהנורה תכבה או תחלש .

לבסוף התחלתי לבדוק פיוזים בתא נהג קופסת פיוזים מצאתי פיוז אחד שברגע ניתוק המנורה נחלשת קצת . בדקתי בספר רכב ורשום

Heater / Blower.

המשכתי לפיוזים בתא מנוע פיוזים שנמצאים בצורה כזאת:

| |

|

| |

הפיוז האמצעי נמצא בצד שמאל לבד באמצע פשוט ההודעה מעבירה אותו ימינה

הפיוז השמאלי ביותר החליש את המנורה כמעט לגמרי !

החלטתי לנתק אותו ולהשאיר את הרכב עם מצבר מחובר בלילה , ולמחרת המצבר היה מלא כמו חדש .

עכשיו אין לי שמץ מה זה הפיוז הזה בספר רכב רשום שהפיוזים בתא מנוע הם ABS שאין לי עוד פיוז של ABS ופיוז ונטה (שפועלת קבוע מקצר והמשיכה לפעול בלי הפיוז) ופיוז של למבדה (?!).

האם מישהו יודע על מה הפיוז שומר ?

נ.ב

אזעקה וקודנית פועלים בלי הפיוז .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אנא ציין מהי שנת הייצור של הרכב, ומה קוד המנוע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מצטער היתי בבסיס לא יכלתי לענות .

השנה של הרכב היא 96

והקוד הוא KDX

פורסם

מקפיץ ...

מישהו יכול להביא תרשים של כל בית הפיוזים ?

פורסם

לפי אוטודאטה יש לך בתא המנוע שני פיוזים של מאווררים + שני פיוזים של ABS + פיוז של מחמם חיישן חמצן + פיוז מ. דלק.

זה נמצא כמצורף בתמונה.

ללא שם.JPG

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...