Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה הוא חי המדען הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

" הציע נציג יחידת המדען הראשי במשרד התחבורה לחנך את הנהגים בישראל לנהוג בסגנון מתון "

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3728645,00.html

כנראה שהמדען הזה ספון במעבדת המחקר שלו ושוקד על עבודתו בלי לצאת כבר כמה שנים !

שייצא לכבישים ויבין שאי אפשר כאן לחנך את ציבור הנהגים בעזרת הסברה ובטח לא לכיוון הסגנון המתון ( הלו אנחנו חיים במזרח התיכון המבעבע ) ורק אכיפה אגרסיבית וענישה קשה תחנך אותו .

פורסם

אל תתייחס ברצינות לכתבה הזאת (בעצם, לכל כתבה) -

לפי הצורה שבה הדברים שלו חתוכים, גזורים ומשובצים בכתבה,

מאוד סביר להניח שהם נאמרו בהקשר מסוים, בטח שלא בסדר הזה,

ובהחלט יכול להיות שהוא אמר בכלל דברים אחרים.

לענייננו, הוא צודק באופן עקרוני, אבל בהקשר (2) של המצב התחבורתי בארץ

זאת פשוט בדיחה - אין מספיק כבישים ואין שום אלטרנטיבה נורמלית להסעת המונים -

רכבת חשמלית (עדיין משתמשים כאן בקטרי דיזל!!), רכבת תחתית,

אוטובוסים חשמליים וכיו"ב. בקיצור, כל מה שמפריד בינינו לבין המדינות המובילות באירופה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רכבת דיזל (דיזל חשמלית ) בנתיים יותר יעילה , בנפח תנועה רכבתי קטן כמו אצלנו , מהשקעות עתק בחישמול. גם במדינות מפותחות ממשיכים לראות את ה ג'נרל אלקטריק המיתולוגי בקוים נידחים. כאן כל הקוים נידחים. באיטליה יש גם פנדולינו וגם דיזל, כנ:ל בגרמניה ובצרפת , לצד ה TGV וה- ICE . ע"י ה- 350 קמ"ש הולכות גם רכבות פרברים שעוצרות כל 5 דקות, כמו כאן.

לא כולם מחוץ לפורום הגאונים אידיוטים.

פורסם

הנה, בדיוק על הבערות השחצית הזאת אני מדבר.

אנשים בפורום הזה מעדיפים לשלשל על המסך לפני שייטרחו לבדוק בגוגל.

פורסם
רכבת דיזל (דיזל חשמלית ) בנתיים יותר יעילה , בנפח תנועה רכבתי קטן כמו אצלנו , מהשקעות עתק בחישמול.

אין לי שום סיבה לפקפק במה שאתה אומר,

ההתייחסות הייתה מאוד ספציפית לנושא זיהום האוויר,

הן בכתבה והן בתגובה שלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...