Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ראיתי שמשכירים סוסים לבנים עם כרכרה לבנה ממש כמו בסרטים.

ויש גם חברה שמשכירה קורבט\פורשים\ועוד בהרצליה פיתוח, שווה לברר.

יש להם פורש קאיין לבנה חדשה, נראה לי תתאים בול.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רכב שני מושבים לא יכול לבוא בחשבון.

.

מה שכן, הSLK תהיה צפופה מבפנים לשמלת כלה ויהיה ממש לא נוח ליסוע. החתן אולי יהנה, אבל הכלה אני בספק.

אתם כותבים מנסיון ?

לנו היה מאוד מאוד נוח (גם לאישתי,שלבשה שמלה עם קשת מאוד מאוד רחבה),ואפילו תא המטען הקטנטנן של הרכב הספיק כדי לשים בו בדיוק את מה שצריך (הז'קט של החליפה, נעליים ספייר,חולצות ספייר וכו').

כל עוד הנסיעה לא ארוכה מדי,שמים מזגן על פול,מוזיקה טובה,ונהנים כל הדרך אל החופה.

אני יודע שאנחנו נהננו מאוד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אומר קאדילאק CTS

ולא חסר כאלה בארץ.

אוטו מרשים ויהיה מאוד יפה לכניסה לחתונה

בהצלחה ושיהיה להם מזל טוב!

2008-D3-Cadillac-CTS-Front-Angle-Machinery-1024x768.jpg

silvercts03ew3.jpg

פורסם

רכב שני מושבים יכול להתאים, אם באמת רוצים, גם לנסיעה ארוכה (עם גג סגור כמובן).

אני כבר זכיתי להיות לפחות ב- 3 חתונות שבהן הכלה והחתן הגיעו עם מיאטות.

ועל זה נאמר - "אם תרצו אין זו אגדה" :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רן, מזל טוב!! :-)

קח בחשבון שרכב עם שני מושבים ואפילו רכב עם 2 דלתות בלבד, לא נוח לכלה.

אם אתה באמת רוצה לפנק אותם - תנסה למצוא רכב מפואר עם מרווח גדול ליושבים מאחור.

מניסיון עם חברות השכרה (עבדתי באחת מהן) סכום ההשכרה עומד על בערך אלפייה ליום (רכבים מפוארים דמות יגואר לדוג') - אם חשבתי לכיוון כזה ואולי קצת מעבר לא תהיה לך בעיה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה אלון :-)

חברים תודה לכולם אני עושה את הבדיקות הנחוצות ובעזרתכם אני אמצא כבר איזה פיתרון

תודה לכולם

פורסם

רכב החתונה שלי ושל אישתי היה המיני האהוב (אמיתי - לא הפלסטיק הזה ש BMW מייצרים) שלנו - קטן, צפוף, בלי מזגן אבל עם המון סטייל :) נסענו לכותל ואפילו קיבלנו שם דו"ח חניה :roll: - יצאו תמונות מצויינות שלנו עם הרכב - מה גם שהוא חלק מהמשפחה :lol:

אבל צודקים אלו שכאן שאומרים שלא לכולם זה מתאים - אני נהגתי לאולם ומשם הביתה (עם שרוך של פחיות ושלטים JUST MARRIED) והיה לנו חם אבל זה היה שווה כל רגע. אבל לא יכולתי לשתות יותר מדי בחתונה שלי ולאישתי הייתה שמלה ללא ניפוחים (למעט אלו הטבעיים :wink:).

מזל טוב

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

נראה לי שפורשה קאיין, ריינג' רובר (ספורט), X5 או Q7 יהיו הכי מתאימים לאירוע שכזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אשתי ואני הגענו לחופה במיאטה שלנו (NA), אשתי לא היתה מוכנה לוותר על זה ובתפירת השמלה הנתון הזה נלקח בחשבון.

הנסיעה לאולם היתה עם גג סגור במשך רוב הדרך.

בקיצור, זה בהחלט אפשרי, אפילו מומלץ, רק צריך לקחת בחשבון מה המגבלות ולהיערך בהתאם.

שיהיה במזל"ט.

פורסם
אתם כותבים מנסיון ?

לנו היה מאוד מאוד נוח (גם לאישתי,שלבשה שמלה עם קשת מאוד מאוד רחבה),ואפילו תא המטען הקטנטנן של הרכב הספיק כדי לשים בו בדיוק את מה שצריך (הז'קט של החליפה, נעליים ספייר,חולצות ספייר וכו').

כל עוד הנסיעה לא ארוכה מדי,שמים מזגן על פול,מוזיקה טובה,ונהנים כל הדרך אל החופה.

אני יודע שאנחנו נהננו מאוד.

לא בתנאי חתונה אך אכן בילית יום עם רכב כזה. הרכב גם ככה די צפוף ככה שקשה לי לדמיין כלה שנדחסת לאוטו ומרגישה בנוח.

• תוכן חדש...