Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת כלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש עזרה בבחירת כלב שמירה לבית שלי.

כיום יש לי כלב פקינז שהבאתי בגיל חודשיים וכיום הוא בן 7 ונמצא בתוך הבית, בעקבות מקרה מסויים של השחתה של רכוש בגינה חשבתי אולי להביא כלב שיסתובב בגינה ,מעבר לכך תמיד היה בי רצון מסויים לכלב שהוא יותר ממחזיק מפתחות:-P, יש לי בבית גינה גדולה ואין בעיה של מקום .

את האמת לדוד שלי יש בוקסר ואני חולה עליו הוא אחלה עם ילדים והוא גם שומר מצויין על הבית וייצא לי לראות כמה מקרים שהוא הרחיק אנשים תמהוניים בלילות מהבית של דוד שלי (בית במושב), אבל חשבתי להתיעץ ולבדוק גם על כלבים אחרים.

פורסם

אני מבין שאתה פותח את השרשור כאן כי *מאחר וחסמו גם אותך מפורום כלבים ושמירה...

*מחווה לבוריס, אללה יקום דמו.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רועה גרמני, כלב חכם ונאמן שגם קל לאלף אותו, היה לי כזה ברוסיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ככלב שמירה הרועה גרמני והבוקסר מצויינים ומתאימים לתפקיד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם כל הדרישות שלך מסתכמות בכלב שיוכל לגור בחצר ויהווה התראה מסויימת כנגד זרים מזדמנים, לך לעמותה/צב"ח הקרוב לביתך וקח כלב מתאים משם. רק תזכור, כלב שנובח נובח תמיד ואחרי כמה זמן יכול להיות שזה יימאס עליך ועל שכניך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היום,אחרי הרבה שנות כלבים וכשאין לנו ילדים בבית הייתי לוקח ממירנה שיבולת בחוות שער הגיא (יש לה חנות "זה חי" בקניון מבשרת ) אחד מצאצאי אלופי העולם הכנענים שלה.כלב חכם , מצוין לשמירה (ראה במאהלי הבדואים) שלא מוערך.

עדיפות שניה- משהו ממשפחת הריטריברים מעורב עם זאב. ל א זאב (בלגי/גרמני/קווקזי) טהור.

פורסם

לך ל-SOS ותבקש שם כלב דומיננטי וגדול. קשה לעמותות למצוא להם בתים מאמצים בד"כ.

אבל שים לב שאם הכלב הוא דומיננטי - אתה צריך להיות יותר דומיננטי. (ויכול להיות שהוא לא יקבל בברכה את העובדה שהפקינז גר איתכם בבית והוא גר בחוץ).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

arilou ניסיתה את מה שאתה מציע?

ultras_monkeys

כלב בוחרים לא לפי פורמים באינטרנט , קח את הרכב וסע לתארוכה של כלבים רק ככה תבין מה אתה רוצה באמת.

בכול תארוכה בלי יותר מידי בעיות וסיבוכים יענו לך אל כול שאלה , בנוסף לכול אם מצאתה כלב שמוצא חן בענייך

פשוט תפנה לבעל הכלב והוא כבר יפנה אותך לרכז גידול של הגזע שימצא לך בלי בעיה המלטה איכותית.

הכי חשוב אל תמהר כלב חי לפחות 10 שנים וגם יותר (כנעני מגיע ל17 שנה)

אל תחשוב אפילו אל SOS הכלבים משם עברו טראומות קשות לרוב זה כלבים אם הרבה מאוד בעיות באישיות.

פסיכולוגים של כלבים ואילוף זה דבר יקר בארץ , ככה שבשביל שיהיה לך ראש שקט.

haimy מירנה שיבולת רכזת גידול של קולי ושלטי אם אני לא טועה , מגדלת כנעני אם אני זוכר נכון.

אודי A4

דימה.

פורסם

גם ילדים בבית יתומים עברו הרבה, זאת סיבה לא לאמץ אותם?

אתה יודע שלכלבים גזעיים יש הרבה בעיות בריאות שדורשות טיפולים יקרים במשך חיי הכלב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר מדובר פה בכלב מבוגר ודומיננטי , זה כמו לאמץ ילד בן 20.

ובכלל כלב זה חיית מחמד , קודם כול תדאג שהוא לא יפגע בך.

תומר יש לך נסיון עם כלבים גזעים? אולי מספיק כבר אם המיתוסים , כלב הוא כלב , בדרך כלל יש שלושה דברים

שמשפיעים אל בריאות:

1. קו דם פגום - מחלות תורשתיות , זיווג בני משפחה.

2. תזונה לא נכונה.

3. חוסר בחיסונים.

לרוב הנתיה לחשוב שכלב גזעי עדין יותר מכלב שחי ברחוב אבל זה ממש לא נכון.

נכון יש גזעים שלא יציבים במדינות מסויימות , וערבוב של גזע זה עם גזע מקומי יכול לתת תוצע יותר יציבה , אבל לטעון

שהכנעני שחי במדינה שלנו לפני כול כלבי הרחוב חסין מהטבע למחלות כגון דיספלזיה, מחלות עיניים, בעיות עור ןפרווה, ורגישות לשינויים בתנאי הסביבה והמזון עדין יותר זה מגוחך , דרך הגב תערבב לו גזע נוסף וקיבלת כלב רחוב אם מיליון בעיות.

כלב גזעי זה לא כלב דקורטיבי.

אודי A4

דימה.

פורסם

רועה גרמני, כלב חכם ונאמן שגם קל לאלף אותו, היה לי כזה ברוסיה.

מצטרף להמלצה,גם לי היה רועה גרמני ברוסיה ופעם אחת הוא באמת הרחיק פורצים כש הייתי איתו לבד בבית(הייתי בן 5).

אך צריך לעלף את הכלב הזה ולדעת לשלוט בו כי במיוחד הזכרים מאוד שטלתניים ואתה צריך להראות לו שאתה הבוס, אך אם תעלןף אותו כמו שצריך ותתיחס אליו בכבוד, תקבל כלב חכם מאוד אוהב נאמן בצרוה בלתי רגילה ושומר טוב(תאמין לי שאני לא מקנא במי שיפרוץ לבית שבו נמצא רועה גרמני)

מצטער הייתי חייב:123620838651_01.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
תומר מדובר פה בכלב מבוגר ודומיננטי , זה כמו לאמץ ילד בן 20.

ובכלל כלב זה חיית מחמד , קודם כול תדאג שהוא לא יפגע בך.

תומר יש לך נסיון עם כלבים גזעים? אולי מספיק כבר אם המיתוסים , כלב הוא כלב , בדרך כלל יש שלושה דברים

שמשפיעים אל בריאות:

1. קו דם פגום - מחלות תורשתיות , זיווג בני משפחה.

2. תזונה לא נכונה.

3. חוסר בחיסונים.

לרוב הנתיה לחשוב שכלב גזעי עדין יותר מכלב שחי ברחוב אבל זה ממש לא נכון.

נכון יש גזעים שלא יציבים במדינות מסויימות , וערבוב של גזע זה עם גזע מקומי יכול לתת תוצע יותר יציבה , אבל לטעון

שהכנעני שחי במדינה שלנו לפני כול כלבי הרחוב חסין מהטבע למחלות כגון דיספלזיה, מחלות עיניים, בעיות עור ןפרווה, ורגישות לשינויים בתנאי הסביבה והמזון עדין יותר זה מגוחך , דרך הגב תערבב לו גזע נוסף וקיבלת כלב רחוב אם מיליון בעיות.

כלב גזעי זה לא כלב דקורטיבי.

אז ספר לנו למה להרבה כלבים גזעיים יש בעיות באגן? לגולדר וללברדור יש את הבעיה וגם ברועה גרמני (וזה רק מה שאני מכיר).

אני גם יכול לספר לך על לא מעט אנשים שאני מכיר שיש להם כלבים עם תעודות והכלבים סובלים ממחלות שונות מה שאף פעם לא יצא לי לפגוש בכלבים מעורבים (ופגשתי הרבה בחיים).

כנעני זה סוג אחד, מה עם כל השאר?

רק אתמול ראיתי לברדור בן 6 עם בעיות חמורות בפרקים והוא את הטיול שלו מסיים בנסיעה הביתה ברכב בגלל כאבים.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...