Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע היה לי ויכוח מאוד מעצבן עם חבר. הוא אומר שהוא נסע על אקורד 2.0 156 כ"ס ובערך ב30-40 הוא נתן פול-גז והרכב פירפר לו באמצע נסיעה. ופתאום צץ עוד מישהו עם קאמרי 3.5 או 3.6 עם ה250 ומשהו כ"ס ואמר שהוא פירפר ב60 והוא היה צריך לעזוב את הגז כדי שהרכב יסע. אני אמרתי שזה לא הגיוני מה שהם אומרים, ולא היה את הרכבים ביד כדי לבדוק. אני אומר שזה סתם שטויות ושהם דמיינו. אז ליתר ביטחון, אחד מהרכבים האלה באמת יכול "לפרפר" באמצע נסיעה במהירויות עירוניות שכאלה?

ופרט חשוב, זה לא קרה בסיבוב אלא בכביש ישר.

ואני יודע שזה אולי לא מתאים לפורום ושזה אולי קצת שטוטי, אבל פשוט אני חייב לדעת.

פורסם

אני יכול לאשר את הקאמרי .

דוד של חבר שלי טס לארה"ב. והשאיר לחברי את הקאמרי עלינו לסיבוב ובאזור ה30-40 הוא נתן פול גז והיה "פירפור"

וזה רכב יבוא אישי מארה"ב. אבל אין לי מושג מה היה יכול להיות ב60 קמ"ש.

VOLVO S60 2.4

 

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

יכול להיות מאוד ,במיוחד אם יש ערמת מומנט נכבדת בהילוך הנ"ל. אצלי בגדישה של 1.2 מפרפר את כל הילוך שני.

וזה עוד עם K03 :roll:. נחכה לGT28.:twisted:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

יש הרבה פאקטורים מלבד כמות המומנט ונפח המנוע של הרכב.

אני פירפרתי באיזור ה40 עם הונדה שנת 93 בלי שום תוספת מיוחדת.

פשוט בגלל שהאיכות צמיגים הייתה ירודה וכנראה שגם הכביש לא היה הכי סימפטי.

פורסם
לדעתי החופש הגדול לא צריך להתחיל בשום מצב לפני חודש יולי

 

הרגת אותי! :roflmao::roflmao::lol:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

כבר דיברנו לא מזמן על זה.

הלומינה LTZ עם 200 כ"ס מסחררת בראשון ושהוא נגמר היא מעבירה לשני וממשיכה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

בהחלט יכול לקרות...לי זה קרה בביואיק לה-סייבר (3800 סמ"ק) במהירות של 50 קמ"ש לחיצה חזקה על הגז גרמה ל"פירפור" ..ממש ללא כוונה וזה די מפחיד בעיקר כי זה לא היה צפוי...הרכב לא היה שלי אלא של הבוס והנסיעה היתה מזדמנת ולא הכרתי כ"כ את הרכב אבל המנוע שלה חזק מאוד.

פורסם

11 תגובות ועוד לא ננעל. מרשים!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חפש את המדבקה שמוסיפה 5 כ"ס ותדע שזה הם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

 Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...