Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת אופנוע שטח זול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מרוויח כ 3500 לחודש וצריך לחסוך לחו"ל ולימודים. הוצאתי רשיון 500 סמ"ק ואני מעוניין לקנות אופנוע דו"ש.

אין לי כסף ל- XT500/300 DR350 וכל חברייהם האופנועים הפופולריים בנפחים הללו.

1, האם אופנוע 50 סמ"ק (DT, RMX, באלי וכו') עושה את העבודה בטיולי שטח והנאה משטח, או שהייתם ממליצים לא להתקרב אליהם?

2, האם יש אופנוע אחר בעל נפח מנוע קצת יותר גדול (125, 250) שהעלות שלו יחסית נמוכה (עד 10000) ושהטיפול בו יחסית זול שאתם ממליצים?

תודה על התשובות,

יואב

פורסם
שלום לכולם,

אני מרוויח כ 3500 לחודש וצריך לחסוך לחו"ל ולימודים. הוצאתי רשיון 500 סמ"ק ואני מעוניין לקנות אופנוע דו"ש.

1, האם אופנוע 50 סמ"ק (DT, RMX, באלי וכו') עושה את העבודה בטיולי שטח והנאה משטח, או שהייתם ממליצים לא להתקרב אליהם?

2, האם יש אופנוע אחר בעל נפח מנוע קצת יותר גדול (125, 250) שהעלות שלו יחסית נמוכה (עד 10000) ושהטיפול בו יחסית זול שאתם ממליצים?

תודה על התשובות,

יואב

צר לי לומר לך,

אבל אם אתה רוצה לחסוך ללימודים, ולנסיעה לחו"ל, אז תשאיר את חלומות האופנוע בצד.

אופנוע זה טיפולים, צמיגים, ציוד, ביטוח, מנעולים, קסדה, נפילות ושאר דברים.

כל הדברים האלה עולים כסף.

הרבה כסף.

אם אתה רוצה וממש ממש חייב, אז אולי באמת אופנוע 50CC. אבל זה תלוי בגודל שלך.

אם אתה גבוה אז DT לא ממש יתאים לך.

יש איזה סנדה משופרת למכירה אם תתעקש.

אני אישית הייתי ממליץ לך מקסימום לקנות איזה קטנוע עם טיפה נישה לשטח ומגביל את עצמי לשבילים וקטעים קלים.

פיז'ו טרקר הוא מעולה,

טייפון (לא להתפתות לישנים)

ויש עוד כמה לא חשובים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
שלום לכולם,

תודה על התשובות,

יואב

מצטרף להמלצתו של הטיגר: אופנועים זה לא סיפור זול.

אם אתה רוצה בתקציב הנ"ל עוד להפריש כסף ללימודים ולטיול בחו"ל, רד מרעיון האופנוע.

רכיבת שטח מחייבת ציוד רכיבה מינמלי, האופנוע מחייב שתמגן אותו מפני גניבה ותשמור עליו מבחינת אחזקה שוטפת. נכון, 50 סמ"ק יכול לשמש אותך תקופה מסוימת בשטח, אבל ב(אין) תקציב שלך, אני לא מייעץ לך להתחיל בדרך הזו. זו תהיה כניסה ברגל שמאל לעולם האופנועים וכנראה שבגלל ההחלטה השגויה הזו, גם לא תחזור יותר לרכב.

כנראה שמהר מאוד תגלה שרצונך באופנוע "מפוקס" פחות. ואם אפילו XT350 אתה לא יכול להרשות לעצמך במצב הנוכחי, אז פשוט רד מזה.

ועוד הערה קטנה: על אופנועים לא רוכבים, בד"כ, שנה שנתיים וזהו.

כל חייך הבוגרים עוד לפנייך - מה שאומר לפחות 20-30 שנה של רכיבה בהן תוכל לנסות כל אופנוע (כמעט) שתרצה וכל תחום שיעניין אותך. אז תמתין שנה, שנתיים, שלוש: לא יקרה כלום. מבטיח לך.

(מה שבעצם אולי כן יקרה, הוא שהאופנוע שתיקנה, כשתוכל, יספק לך ים של הנאה ויכניס אותך ברגל ימין לעולם האופנועים).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...