Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום. ברשותי יונדאי גטס 2006. לא מזמן התקנתי עלוקה ברכב ושבוע לאחר מכן הנעילה המרכזית שלי לא פעלה קשורה. כעת רק הדלת הקדמית ננעלת וגם בקושי.

במידה ואני נועל את הדלת באופן ידני, כל הדלתות ננעלות. אך אני צריך לשחק עם זה קצת כדי שיצליח.

האם יכול להיות ששהתקנה של העלוקה שיבשה איכשהו את המנגנון? אם כן נראה לכם שהמוסך ייקח אחראיות על כזה דבר ולא ינסה להתנער ממנה?

אני משער שהבעיה היא רק בדלת הנהג מכיוון שקיבלתי את הרושם שאם אני לא נועל אותה חזק היא לא נועלת את שאר הדלתות.

מודה לכם על כל תשובה שתביאו לי.

פורסם

לדעתי לא קשור לעלוקה , מה הבעייה להכנס למתקין אזעקות שיבדוק לך , אם לא מסתדר כנס למוסך יונדאי , יש להם מחלקה לדברים האלה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה שלך הינה במנעול דלת נהג, לכן עדיף לך לגשת ליונדאי.

ואני מאוד מעריך את זה שאתה מגיע הנה ושואל אם יש קשר כי הרבה אנשים ראשית באים לצעוק ולאחר מכן לאחר שעות של הסבר והוכחות הם מבינים שהם לא מבינים על מה הם מדברים.

ועכשיו התשובה אין כל קשר בהתקנת העלוקה לנעילה המרכזית ברכבך.

• תוכן חדש...