Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזאדה 3 09 נפח 2000 ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך אתרי ביטוח ששם אתה מזין את הנתונים הבסיסיים שלך ואתה מקבל על המקום מחיר הביטוח מקיף

בהצחה ומברוק

פורסם

יש לך אתרי ביטוח ששם אתה מזין את הנתונים הבסיסיים שלך ואתה מקבל על המקום מחיר הביטוח מקיף

בהצחה ומברוק

לדוגמא ZAP

פורסם

טוב חברים אודות לכם ביררתי בכמה חברות

פלוס מינוס חובה + מקיף 5500 ש"ח

4450 שח מקיף אחרי הנחה באינטרנט

1280 שח חובה

מחיר סביר !!!

פורסם

בהצחה ומברוק

תוכל לומר לי בבקשה באילו אתרים מדובר?

Polo 2012

פורסם

5.5K ביטוח חובה+מקיף על מאזדה 3 בביטוח ישיר?! אתה בטוח? :shock: (זה זול). יפה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין, איך אפשר לתת חוות דעת כלשהי על המחירים, בלי לדעת :

וותק רשיון נהיגה,

גיל הנהגים,

מספר הנהגים המבוטחים,

תביעות קודמות.

שומאכר,

לפי הפרופיל שלך(בן 20), בשבילך זה באמת מחיר זול.

אבל לפותח השרשור, כנראה ,הנתונים אחרים לגמרי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...