Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault Clio B Sport - למה כ"כ הרבה מעל למחירון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לעומת זאת תגיד לי רק מאיזה שנתון אתה רוצה גולף GTI ואני ימצא לך 5 יפיפיות.

אבי.

וואלה,חבל שלא הכרתי אותך לפני כחצי שנה,בזמן שחיפשתי אחרי GTI מארק 4 שמורה,ובלי לשים לב פסלתי 7 רכבים.

כנראה שהסטנדרטים שלי והדרישות שלי הם גבוהים וכבדים,אשר הכבידו עליי בבחירת האקזמפלר הרצוי.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי האם הכל מותר או לא, כאן בדיוק השאלה. האם לא הגיוני לשמור על איזון בפורום שאמור להסביר פניו לחובבי המוטוריקה בארץ באשר הם? האם העובדה שהגרעין הקשה של חברי הפורום הפעילים ובכללם מנהלים רבים (אשר לדעותיהם מיוחס לרוב משקל רב יותר גם אם הם לא מפעילים כלים ניהוליים בפועל) משופע ברכב הספציפי מעלה טעם לפגם? לכל הפחות.

Casper - אם תרצה, זו תמצית טענותיי.

תשמע, הדיון הזה הופך להזוי מרגע לרגע.

אם אני מבין נכון, עצם העובדה שמנהל פורום פה ב-CF מחזיק ברכב X כבר הופכת את הודעותיו למוטות ואת כל הפורום לכזה בו פועלת יד מכוונת כדי להעלות על ערך דגם המכונית של אחד המנהלים?

מה החלופה?

שמנהלי CF יסעו באוטובוסים? (ואז אסור להם לכתוב בשרשורים שעוסקים בתחבורה ציבורית?)

אני מקווה שהבנת כמה הזויות נתפסות הטענות שלך כלפי CF.

:shock:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אתה מעוות את דבריי ומקצין.

לגבי המנהלים, כתבתי מפורשות שעצם הבעלות, גם בלא כל פעולה אקטיבית מביאה דימוי מסוים. זה משהו שאי אפשר להילחם אתו וגם אין בו דבר פסול כי אני בהחלט לא אשלח אתכם לאוטובוסים. מה שכן פסול בעיני הוא השימוש בפורום באופן אקטיבי, ישיר ועקיף, בצורה של הוצאת הרכב מפרופורציות בכל שרשור אפשרי ותקיפת כל אופוזיציה באשר היא. כשקליאו מוגדרת, בכל מקום בפורום, כאופציה הספורטיבית היחידה בטווח המחיר שלה, זה במקרה הטוב עיוות המציאות וזה נעשה חדשות לבקרים.

קח דוגמא: מדוע זה בסדר שקליאו RS, הוט האטצ' מצוינת, נמכרת מעל המחירון ומכוניות כמו טויוטה יאריס (רגילה, לא TS) והונדה ג'אז (אשר גם הן מהמובילות בסגמנט שלהן ומשלבות תכונות רצויות בו כמו אמינות, איכות, תמרון, צריכת דלק נמוכה) נחשבות למתומחרות ביתר?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן, יש מעט בעייה עם התופעה אותה אתה מציין.

האם המצב הנוכחי הוא שעקב היות הקליאו רכב מעולה (בניתוק מהשאלה האם ראוי שיסחר מעל או מתחת למחירון) מנהלים בפורום רכשו אותו, או האם עקב רכישתם החליטו ל"פמפם", כדבריך, את הקליאו לתודעת העם?

לדעתי, מדובר באפשרות הראשונה (ולי אין קליאו, ואני לא מתכנן שתהיה לי אחת).

לדעתי, שאלת המחירון לעומת המחיר הריאלי אינה רלוונטית, שכן מי שרוצה גולף GTI לא יקנה קליאו גם במחירון, וגם בפחות, ומי שמחפש את הקליאו לא מתעניין במחירי הגולף (או האלפא, או הליאון וכיו"ב). עקב מיעוט האפשרויות בקטגוריה, המחיר של הקליאו, ביחס למתחרות, לא נראה כה יקר. הבעיה היחידה במקרה זה היא סוגיית תת-ביטוח.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אייל כתב:

בעלי ליאון טורבו שכחו שהמכוניות הללו נמכרו בזול כחדשות ועכשיו מתפלאים שהמחירון נמוך ביחס לאחרים. לדעתי היחס בינם לבין שאר הקטגוריה נשמר גם בזמן ירידת המחירון. סתם למשל: מחירון גולף GTI שנת 2002 זה בערך 56-58K ,מה המחירון של לאון 2002? בטח סביבות 40K שזה הגיוני. ההפרש הזה באחוזים היה גם כחדשות.

באופן כללי היתה תקופה שבעלי הליאון טורבו פימפמו את הרכב בלי סוף בפורומים השונים ובנו להם שוק מעל המחירון, בדיוק כמו שנעשה לגבי קליאו ספורט ו106 ראלי.

לפני 3-4 שנים, רכבים כמו לאון וקליאו ספורט היו רכבים שבעליהם לא מצליחים להיפטר מהם. רק הפימפום המאסיבי וצניחת המחירונים גרמו להם להיות ה"חלום הרטוב" של כל חובב רכב עם תקציב מוגבל.

בעלי לאון טורבו לא שכחו כלום, אלו בעלי גולף GTI ששכחו שצ'מפיון גזרה עליהם קופון שמן במיוחד כשתימחרו את הרכב שלהם כחדש גבוה מאוד. מה לעשות, אי אפשר לדרוש משוק המשומשות לשלם את הפרמיה שצ'מפיון גבו בשוק החדשות.

מסכים בעניין הפרמיה הגבוהה, בגלל זה אני קונה רכבים משומשים, בדרך כלל בני 6-7 כי אחרת פשוט לא ניתן לרכוש אותם במחיר סביר. זה לא חשוב בכלל אם זה גבוה או לא - לא מתאים לך , אל תקנה.

העובדה היא שיש מחיר התחלתי מסויים וזוהי נקודת המוצא למחירון לאורך כל חיי הדגם.

ולגבי מה שמודגש באדום, אתה פשוט שקרן או סנילי. אני קניתי קליאו ספורט לפני 3 שנים...מעניין מאוד שלקח לי מספר חודשים טובים למצוא רכב הגון אם בעלי הרכבים לא הצליחו להפטר מהם. זה שאתה שונא את כל תוצרת צרפת זה כולנו יודעים, אבל לפחות אל תשקר!

אולי הגזמתי עם ה3-4 שנים, הכוונה היתה לתקופה כשהם היו שנתיים-שלוש על הכביש.

אייל כתב:

א. אני לא הזכרתי אותה ראשון בדיון

ב. רציתי לתת פרופורציות לכל אלה שבוכים על נפילת מחירון וחושבים שזה רק אצלם. מי בוכה? לשמחת בעלי הקליאו יש אנשים מביני עניין שמשלמים מעל המחירון עבור הרכב שלהם. נכנסת לתת פרופורציות כדי לדחוף את האוטו שלך.

כולם בוכים - גם אתה ,כי זה התירוץ הרווח מדוע דורשים מעל המחירון.

ג. אני "נדחף" להרבה שרשורים, לא רק על קליאו ספורט. זה שאני מגיב בנושא קליאו ספורט דברים שלא משרתים את האינטרסים שלך זה סיפור אחר. בתור מנהל יש לי אינטרס שהדברים שנכתבים פה יהיו נכונים, כשאתה כותב דברים שקריים (מדוע לא הגבת על זה?) אז אתה פועל נגד האינטרס של הפורום וזו הבעיה. הרי אתה בעצמך הודת בה"פ שאתה מצלם ומדווח על צרפתיות על גרר בעיקר כדי להתגרות בבעלי צרפתיות, לא?

מעולם לא שיקרתי מעל גבי הפורום אתה סתם מעליל ומוציא דיבה.

צילמתי את ה206 על הגרר כדי לתת לך קונטרה בשרשור נוסף בו טענת שאני משקר לגבי תקלות נפוצות ברכב. (נתת לי התראה וגם ניסית להשפיל אותי בלי סוף ולהציג אותי שקרן מה שאני לא)

ד. על ראש הגנב בוער הכובע בכל מה שקשור לפימפום רכבים. שיהיה...אמרתי לך, תהיה חיובי, לא שלילי. תאדיר את מרכולתך ע"י קידומה ולא ע"י קטילת אחרים.

בוא תראה לי איפה קטלתי או האדרתי משהו. סה"כ התייחסתי למחירונים ביחס למחיר כחדשות , וגם בשרשורים קשים אחרים שיצאו משליטה, הלכתי על הצד החיובי ולא על השלילי אז אנא ממך.

אם כבר , אז בנוסף לתירוץ למכירת קליאו מעל המחירון בגלל לוי יצחק שמקפח רק את הקליאו ,אתם הולכים על דרך השלילה

ומנסים לומר שליד רכבים כמו איביזה (למשל) רואים את ההבדל.

ה. אם יש לך בעיה אישית איתי, פתור את זה מולי בדרכים אחרות ,אני לא חושב שזאת בעיה של שאר הפורום. אני רואה את זה כך: לפורום צריכה להיות בעיה עם כותבים כמוך כי אתה שקרן ותככן...אם זה הופך אותי בתור מנהל הפורום לכזה שיש לו בעיה אישית איתך...so be it, בכל מקרה, אין סיבה שזה לא יהיה דיון פומבי, שאחרים יכירו קצת את הפרצוף האמיתי שלך.

אין לי בעיה, כי אין לי מה להסתיר. פשוט אני יודע שההודעות שלי ייערכו ו/או יימחקו כמו שקורה תמיד. תמיד האמת שמאחורי הקלעים והכביסה המלוכלכת באמת - נעלמים באורח פלא ואז פתאום זה נראה כאילו אין לי מה לומר.

באדום.

אני יכול לסכם את כל מה שרשמת במשפט אחד:

מבחינתך - כל דבר שאתה לא מאמין בו = שקר. אחרת אין הסבר אחר.

מעולם לא שיקרתי מעל גבי הפורום ההאשמה שלך היא חוצפה ולשון הרע.

זה שהעמדות הלא פופולאריות (בעיניך ובעיני דומיך) שלי בענייני פוליטיקה, סוגי רכב מסויימים,ערים מסויימות בארץ,תארים ממכללות שקר כלשהן ונושאים אחרים לא מתיישבות עם מה שאתה מאמין בו, עדיין לא הופך אותי לשקרן.

אייל תגיד מה שתגיד, אבל תמצא לי לאון טורבו 2005 יפה אחת.

לעומת זאת תגיד לי רק מאיזה שנתון אתה רוצה גולף GTI ואני ימצא לך 5 יפיפיות.

וזה בסופו של דבר מה שמרים את המחיר, ההיצע אל מול הביקוש.

אבי.

יש לאון 2005 בודדות זה נכון. דיברתי על תקופה שבה להיפטר מלאון 2002-2003 היה דבר קשה. אנשים עוד לא גילו את הרכבים הללו והמחירון שלהם היה יחסית גבוה.

בקשר ל GTI , אני אשמח אם תמצא לי אחת ולא משנה מאיזה שנתון (99-04). מספיקה אחת. יש לי חבר שמחפש.

יפה זה אומר בלי תוספות ערסיות, בלי תאונות , בלי שיפורים שהרסו את האוטו (עדיף בלי שיפורים בכלל) עם יד נורמלית (יד 4 זה לא נורמלית) וק"מ נורמלי. אחת כזו שבאמת השקיעו בה כל מה שצריך כולל טיימינג בזמן (3K -5K בחברה) ונשמרה כמו שצריך.

חיפשתי כזאת רק במשך שנה וחצי. אז כנראה אני יודע על מה מדובר.

ישה - חלילה לי מלהעליב בסטיונרים. כל מלאכה מכבדת את בעליה. פשוט האדרה סיסטמטית של הקליאו ספורט (בשלב זה ולצורך העניין) כשהיא מונעת רצון להעלות את ערכה ותוך קטילת כל מתחרה (נניח איביזה, אבל בוודאי לא רק) כלא רלוונטית/לא מספיק ספורטיבית/לא ל"מביני עניין"/כל נימוק אחר פסולה בעיני. בסה"כ מדובר בהוט האטצ' טובה, מצוינת אפילו, שלה חסרונות ויתרונות כנגד מתחרותיה לסגמנט ו/או למחיר. זה מה שהיא ולא איזושהי יצירה שהשמש זורחת לה מהדוד האחורי. מעניין שכשאלפיסט מדבר בצורה כזו על אלפא מייד נמצאים חברי פורום שתוקפים אותו אבל הקליאו, מסתבר (כמו הראלי לפניה), פרה קדושה.

נכון שאין אמת אחת, אבל בפורום הזה מתעלמים מכך, לפחות בכל הקשור לענטאר התורן. חבל שזה כך.

לגבי האם הכל מותר או לא, כאן בדיוק השאלה. האם לא הגיוני לשמור על איזון בפורום שאמור להסביר פניו לחובבי המוטוריקה בארץ באשר הם? האם העובדה שהגרעין הקשה של חברי הפורום הפעילים ובכללם מנהלים רבים (אשר לדעותיהם מיוחס לרוב משקל רב יותר גם אם הם לא מפעילים כלים ניהוליים בפועל) משופע ברכב הספציפי מעלה טעם לפגם? לכל הפחות.

Casper - אם תרצה, זו תמצית טענותיי.

רומן, אני חושב שלא הייתי מנסח את זה יותר טוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יבין - סוגיית תת ביטוח היא אכן בעיה חמורה בכל רכב נדיר, אבל זה באמת עניין לשרשור אחר.

אין לי בעיה עם זה שמנהלי הפורום (ולא רק מנהלים) רכשו קליאו בשל היותה רכב מצוין. אני גם מאמין בכך שכן ממה שקראתי העדפותיהם המוטוריות חופפות ליתרונות של הקליאו. מובן ומקובל. גם אני רכשתי 156 כי חשקתי בה וראיתי בה רכב מעולה העונה, פחות או יותר, על כל הצרכים שלי (התפשרתי על היותה סדאן, אני אוהב דלת חמישית ולמרבה הצער יש רק 3 ספורטוואגונים בארץ - 1 דיזל ו-2 GTA שלא היו בתקציב) ודיברתי בשבחיה הרבה לפני שיכולתי להרשות אותה לעצמי. לא זו הבעיה שלי.

הבעיה היא שלאחר הרכישה הפמפום (אשר בחלק ניכר ממנו תוכנו, לכל הפחות, מוצדק בעיני) הפך למוגזם. לא ראית, למשל, 3 מתוך חמשת חברי ועד מועדון אלפא רומיאו בעלי ה-156 (עד לפני שבועיים - אחד שידרג ואחד פרש מהוועד), כולל אותי, מפמפמים את ה-156 בפורום שלנו.

אני גם ממש לא היחיד בדעה הזאת אם כי אולי בין הבודדים שביטאו אותה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רומן, יש מעט בעייה עם התופעה אותה אתה מציין.

האם המצב הנוכחי הוא שעקב היות הקליאו רכב מעולה (בניתוק מהשאלה האם ראוי שיסחר מעל או מתחת למחירון) מנהלים בפורום רכשו אותו, או האם עקב רכישתם החליטו ל"פמפם", כדבריך, את הקליאו לתודעת העם?

לדעתי, מדובר באפשרות הראשונה (ולי אין קליאו, ואני לא מתכנן שתהיה לי אחת).

לדעתי, שאלת המחירון לעומת המחיר הריאלי אינה רלוונטית, שכן מי שרוצה גולף GTI לא יקנה קליאו גם במחירון, וגם בפחות, ומי שמחפש את הקליאו לא מתעניין במחירי הגולף (או האלפא, או הליאון וכיו"ב). עקב מיעוט האפשרויות בקטגוריה, המחיר של הקליאו, ביחס למתחרות, לא נראה כה יקר. הבעיה היחידה במקרה זה היא סוגיית תת-ביטוח.

אם ככה, אז איך אתה מסביר את זה שרכבים שהיו במרכז הקונצנזוס כמו 106 ו306 - נעלמו כלא היו?

הסיבה שהם נעלמו היא כי בעליהם,שהם במקרה חלק ממנהלי הפורומים והמשתמשים הרציניים ולמעשה מובילי/מנווטי דעת הקהל- מכרו אותם והמשיכו הלאה לקליאו S.

כעת יש מגמה של נטישת הקליאו S ומעבר למיאטות/WRXים וכנראה בעוד שנה שנתיים כבר לא יהיו שרשורים כאלה.

בעניין קהלי היעד , לא כל האנשים יודעים בדיוק מה הם רוצים, מה היתרונות והחסרונות של כל רכב ומה מתאים להם אישית, לפעמים מגיעים למצב של התלבטות בין שני רכבים ספורטיביים ואז הפור נופל על פי הגישה בפורום, ואולי כחלק מן הרצון להרגיש שייכות לקבוצה מסויימת של בעלי רכב מסויים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רומן - אני אכן מסכים איתך כי ישנה "צרפתיזציה" של הפורום. אני אישית אוהב צרפתיות (ואיטלקיות, וגרמניות, לפעמים גם יפניות...), ככה שאין לי בעיה עם זה, אבל במבט מהצד - יש אמת מה בדבריך. לגבי המתרחש בפורום אלפא, אני לא מספיק בקיא "בפוליטיקה" הפנימית, אך עלייך לשים לב כי מדובר בפורום יצרן, ולא בפורום כללי (בו כל אחד מנסה לדחוף את יצרנו האהוב).ייתכן ואני טועה, אבל מכיוון ובמסגרת יצרן אחד לרוב יש דגם אחד לכל קטגוריה, בכל שנתון נתון (לדוגמא - 146-156-159, או 164-166), רמת ה"פמפום" נוטה להיות מינימלית.

אייל - ה306 וה-106 לא נעלמו. אנחנו התקדמנו - שים לב כי במסגרת התקציב המדוברת (45K +-) אין באמת 306'ים רלוונטיות כתחרות עם קליאו S או עם האיביזה והגולף (אני לא כולל את ה GTI, עקב יחידות ספורות הנעות על הכביש). פעם, הגולף GTI MK2 היה ה"רכב", ולרוב הוא הושווה ל-205 GTI, וכיום אף חובב VAG לא מציע את ה-MK2, אלא את ה-MK4 (במסגרת התקציב המדובר).

מי שמבקש קליאו S לא רוצה המלצה על קליאו RSI, בדיוק כפי שמי שמבקש המלצות על 206 GTI לא רוצה לשמוע על ה-205. אצל "דלי התקציב", ה-106 וה-306 עדיין חיות ובועטות.

מדובר בסה"כ בתהליך של אבולוציה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לגבי המנהלים, כתבתי מפורשות שעצם הבעלות, גם בלא כל פעולה אקטיבית מביאה דימוי מסוים. זה משהו שאי אפשר להילחם אתו וגם אין בו דבר פסול כי אני בהחלט לא אשלח אתכם לאוטובוסים. מה שכן פסול בעיני הוא השימוש בפורום באופן אקטיבי, ישיר ועקיף, בצורה של הוצאת הרכב מפרופורציות בכל שרשור אפשרי ותקיפת כל אופוזיציה באשר היא. כשקליאו מוגדרת, בכל מקום בפורום, כאופציה הספורטיבית היחידה בטווח המחיר שלה, זה במקרה הטוב עיוות המציאות וזה נעשה חדשות לבקרים.

קח דוגמא: מדוע זה בסדר שקליאו RS, הוט האטצ' מצוינת, נמכרת מעל המחירון ומכוניות כמו טויוטה יאריס (רגילה, לא TS) והונדה ג'אז (אשר גם הן מהמובילות בסגמנט שלהן ומשלבות תכונות רצויות בו כמו אמינות, איכות, תמרון, צריכת דלק נמוכה) נחשבות למתומחרות ביתר?

למרות שאתה חושב אחרת, למנהלי CF עדיין שמורה הזכות להביע את דעתם על כל נושא שבעולם.

אני לא חושב שאני או מנהלים אחרים שהחזיקו קליאו ספורט עד כדי כך מהללים את הרכב הזה, לקליאו ספורט יש חסרונות שאני הראשון להודות בהם. (למשל: תנוחת נהיגה מעצבנת, איכות הרכבה וחומרים נמוכה, תיקונים מסויימים יקרים ויש עוד...)

אבל כן, דעתנו עליו חיובית מאוד ולכן למרבה הפלא גם שמנו כספנו על קרנו.

אבל זאת דעתנו ואין שום סיבה שלא נשמיע אותה.

הפורום הזה אינו מורכב רק ממנהלים, יש פה עוד הרבה גולשים מכובדים שמבינים דבר אחד או שניים על מוטוריקה והם כמו המנהלים מביעים את דעתם. דעתם של המנהלים היא ממש לא תורה מסיני ודעתם לא אמורה להחשב יותר מדעתו של אחר.

ולגבי מה שמודגש באדום, אתה פשוט שקרן או סנילי. אני קניתי קליאו ספורט לפני 3 שנים...מעניין מאוד שלקח לי מספר חודשים טובים למצוא רכב הגון אם בעלי הרכבים לא הצליחו להפטר מהם. זה שאתה שונא את כל תוצרת צרפת זה כולנו יודעים, אבל לפחות אל תשקר!

אולי הגזמתי עם ה3-4 שנים, הכוונה היתה לתקופה כשהם היו שנתיים-שלוש על הכביש.

אה אופס, "לא דייקת"...מבחינתי אתה משקר ומעוות את המציאות כדי לתמוך בטענות שלך.

תספיק להתבכיין על הוצאת דיבה ושאר השטויות האלו, אני ממליץ לך בפעם השלישית...תתמקד בחיובי, לא בשלילת אחרים.

אם ככה, אז איך אתה מסביר את זה שרכבים שהיו במרכז הקונצנזוס כמו 106 ו306 - נעלמו כלא היו?

הסיבה שהם נעלמו היא כי בעליהם,שהם במקרה חלק ממנהלי הפורומים והמשתמשים הרציניים ולמעשה מובילי/מנווטי דעת הקהל- מכרו אותם והמשיכו הלאה לקליאו S.

כעת יש מגמה של נטישת הקליאו S ומעבר למיאטות/WRXים וכנראה בעוד שנה שנתיים כבר לא יהיו שרשורים כאלה.

בעניין קהלי היעד , לא כל האנשים יודעים בדיוק מה הם רוצים, מה היתרונות והחסרונות של כל רכב ומה מתאים להם אישית, לפעמים מגיעים למצב של התלבטות בין שני רכבים ספורטיביים ואז הפור נופל על פי הגישה בפורום, ואולי כחלק מן הרצון להרגיש שייכות לקבוצה מסויימת של בעלי רכב מסויים.

בוא נמנה את חברי הפורום שהחזיקו קליאו או 106 ראלי:

אני-עדיין מחזיק

רוני- מכר

עומר- נמכרה מזמן, לפני ה"הייפ" של הקליאו.

David.A- עזב מזמן את ניהול הפורום.

רוצה להכניס שוב את רוני ואת Guy עם הסקסו?

את כל התאוריה שלך אתה בונה על שני אנשים? כל הכבוד!

אז אל תאשים את הנהלת הפורום בהטיה כזו או אחרת, זאת בדיחה עצובה.

רכבים כמו 106 ו-306 עדיין מבוקשים אך הפכו לזולים יותר. פחות משכורות בשביל לרכוש אותם ובמקביל הם מזדקנים ומושכים פחות רוכשים. אנשים מעדיפים להשקיע עוד 3 משכורות ולרכוש רכב חזק, בטוח,אמין וטוב יותר מאשר ה-106. זה יקרה גם לקליאו...אבל עכשיו הקליאו תפורה לתקציב ולדרישות של הרבה רוכשים פוטנציאלים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יבין - זה לא 146-156-159 אלא 75-155-156-159, אבל זה לא באמת משנה, באמת יש דגם אחד בכל סגמנט בשנתון נתון (חוץ מחפיפה קלה עכשיו בין ה-GT לבררה). אבל היכולת לפמפם עדיין קיימת - תמיד ניתן לטעון לעדיפות ו"נחשבות" דגם קלאסי, למשל, או הנעה אחורית מול קדמית. ניסיונות כאלה היו ושורשו.

לגבי האבולוציה - תראה בכמה מציעים עכשיו 106 ראלי MK1 ביד 2 - שתיים ב-12, אחת ב-15, 17, 18 ושניים שעדיין נתקעו בגל הקודם עם 22 ו-35 (בסכום הזה, וגם ב-32, מציעים למכירה GTI. הזוי. למה הוא לא מבקש 80?! :wink::lol:). יש גם MK2 אחת ב-22. ב-15 ודרומה, למשל (אם היה לי עכשיו את הסכום) הייתי בהחלט שוקל לרכוש כרכב שני לג'ימקאנות וסופי שבוע, כשלא צריך לשלם על ההילה אלא על המהות - רכב בסיסי, ספרטני ובעל שימושיות מוגבלת עם התנהגות כביש משובחת ומהנה לנהיגה.

אפילו XSI, בהשוואה, רכב שלעניות דעתי עדיף למחפש הוט האטצ' על הראלי (לא כל יום תוקפים פניות וביום-יום ה-XSI עדיפה במידה שלדעתי גוברת על ההפרש בהתנהגות), עולה הרבה פחות - אף אחד לא מבקש יותר מ-14 ל-1.4 וגם ל-1.6 המחירים נעים סביב ה-15 +/- כמה אלפים לפה ולשם.

עריכה, לאחר תגובת קספר.

למרות שאתה חושב אחרת, למנהלי CF עדיין שמורה הזכות להביע את דעתם על כל נושא שבעולם.

אתה ממשיך להכניס לי דברים לפה. אם תקרא את מה שאני כתבתי במקום את מה שאתה רואה בזה (כלומר את מה שקורה בפועל), תראה שאמרתי את הדבר הבא:

זה משהו שאי אפשר להילחם אתו וגם אין בו דבר פסול כי אני בהחלט לא אשלח אתכם לאוטובוסים.

לגבי היתר, המחלוקת בינינו היא על אופן אמירת הדברים. התגובה שלך, למשל, רק מחזקת את עמדתי.

דעתם של המנהלים היא ממש לא תורה מסיני ודעתם לא אמורה להחשב יותר מדעתו של אחר.

לא אמרתי שהיא אמורה, אמרתי שככה זה בפועל. לא תמיד כוונה X מובילה בהכרח לתוצאה Y וכמו שכתב אייל:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מנהלים חביבים של פורום חביב

למען השקיפות יש להעלות הודעה בה יירשם שמו של המנהל והרכב שעליו הוא נוסע / בבעלותו.

כך נדע אם יש הטיה לכאן ולכאן.

אני אישית אין לי מושג מי הם מנהלי הפורום כמה כאלה יש קל וחומר שאין לי מושג על מה נוסעים ואני מצהיר כי כל מה שרשמתי וארשום בהודועותי הוא פרי דעותי העצמאיות בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא חושב שאני או מנהלים אחרים שהחזיקו קליאו ספורט עד כדי כך מהללים את הרכב הזה, לקליאו ספורט יש חסרונות שאני הראשון להודות בהם. (למשל: תנוחת נהיגה מעצבנת, איכות הרכבה וחומרים נמוכה, תיקונים מסויימים יקרים ויש עוד...)

אבל כן, דעתנו עליו חיובית מאוד ולכן למרבה הפלא גם שמנו כספנו על קרנו.

אבל זאת דעתנו ואין שום סיבה שלא נשמיע אותה.

הפורום הזה אינו מורכב רק ממנהלים, יש פה עוד הרבה גולשים מכובדים שמבינים דבר אחד או שניים על מוטוריקה והם כמו המנהלים מביעים את דעתם. דעתם של המנהלים היא ממש לא תורה מסיני ודעתם לא אמורה להחשב יותר מדעתו של אחר.

אה אופס, "לא דייקת"...מבחינתי אתה משקר ומעוות את המציאות כדי לתמוך בטענות שלך.

תספיק להתבכיין על הוצאת דיבה ושאר השטויות האלו, אני ממליץ לך בפעם השלישית...תתמקד בחיובי, לא בשלילת אחרים.

בוא נמנה את חברי הפורום שהחזיקו קליאו או 106 ראלי:

אני-עדיין מחזיק

רוני- מכר

עומר- נמכרה מזמן, לפני ה"הייפ" של הקליאו.

David.A- עזב מזמן את ניהול הפורום.

רוצה להכניס שוב את רוני ואת Guy עם הסקסו?

את כל התאוריה שלך אתה בונה על שני אנשים? כל הכבוד!

אז אל תאשים את הנהלת הפורום בהטיה כזו או אחרת, זאת בדיחה עצובה.

רכבים כמו 106 ו-306 עדיין מבוקשים אך הפכו לזולים יותר. פחות משכורות בשביל לרכוש אותם ובמקביל הם מזדקנים ומושכים פחות רוכשים. אנשים מעדיפים להשקיע עוד 3 משכורות ולרכוש רכב חזק, בטוח,אמין וטוב יותר מאשר ה-106. זה יקרה גם לקליאו...אבל עכשיו הקליאו תפורה לתקציב ולדרישות של הרבה רוכשים פוטנציאלים.

שכחת כמה מנהלים על הדרך:

שלומי:בעברו 206GTI וגם 306XSI משופרת

רז:בעברו 205GTI (אבל לא מושפע מהרוח הכללית)

רוני : בעברו סקסו VTS/ 306S16 וגם קליאו S

צוקרמן:בעברו 306GTI (מנהל בדימוס)

איציק נ. : המיר את דתו. חובב צרפתיות מס'1 בפורום

falou : קליאוS לשעבר

Tzvika-pick :פיג'ו 205 בעבר, 206 בהווה

אני חושב שפספסתי כמה, כי אני יורה את זה מהזיכרון.

שנעבור למנהלים לשעבר או למשתמשים מובילים בפורום?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אני מסכים איתך שקל זה לא, אבל יש כאלו ולא מעט, למצוא אותן ביחס למציאת רכבים כמו הלאון היא קלה עשרות פעמים כשבסקשן של הלאונים עומדים למכירה לאורך זמן בממוצע רכב אחד גג 2 לעומת עשרות..

מעבר לזה אני יגיד משהו, ואני מקווה שלא יסקלו אותי כאן, לדעתי אין טעם לפוצץ רכישה של רכב בסכומים של 60-70-80 א"ש בשביל 2,3 א"ש...

וזו דעתי האישית בלבד.

אבי.

פורסם
רוני - כתבת:

בדיוק! איך מפה אנשים מגיעים למסקנה שרכב X יותר ספורטיבי מרכב Y, אין לי מושג. זה הרי כל כך תלוי תנאים, אופי שימוש צפוי והעדפות אישיות.

מכיוון שכפי שתיארתי קודם, אפשר לתת פירוש מקובל לספורטיביות של רכב, ולפי הפירוש הזה אפשר לדבר על מכוניות ספורטיביות יותר ופחות. אם יש לך פירוש עדיף - אתה מוזמן לספק אותו.

רומן וישה : הגרעין הקשה של חברי הפורום כולל להערכתי בסביבות 150-100 איש, כל השאר על תקן סטטיסטיקה.

יש בפורום יותר מ-300 איש עם יותר מ-1000 הודעות. 300 נוספים כתבו יותר מ-500 הודעות. עוד כ-1800 חברים כתבו מעל 100 הודעות, שזה כבר בהחלט מציב אותם כ"משתמשים חוזרים". אם הייתי אומר לך את המספרים של כמות הגולשים באתר ביום או בחודש כבר באמת היית מופתע...

א. קליאו לא מוגדרת כאופציה היחידה. כשמישהו מבקש מכונית מתנהגת ומהנה לנהיגה - היא אופציה מצוינת. אם מישהו ירצה מכונית ספורטיבית שעדיפה מבחינת ביצועים וזמינות כוח וכן מפנקת יותר, הוא בהחלט יקבל תשובות כגון גולף GTI וכדומה.

ב. כי המחירון של קליאו ספורט נגזר לפי לוי יצחק ישירות ממחירון הקליאו הרגילה - כלומר נמוך בלי פרופורציה. מחירון היאריס והג'אז גבוה כי השוק/לוי יצחק אוהבים אותן.

שכחת כמה מנהלים על הדרך:

אז רגע, שאני אבין, אתה טוען שלמנהלי הפורום יש טעם טוב במכוניות ואומר את זה כמשהו רע? :-P:-D

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שכחת כמה מנהלים על הדרך:

לא הבנתי מה אתה רוצה - בשנת 2001 2002 שהפורום קם , רוב המנהלים של אז היו ילדים בגילם ובהכנסתם,

לכן טבעי שרובם ככולם ייקנו PSA ספורטיבית - איזו אופצייה הייתה אז?

עד היום לא השתנו דברים בבסיסם , כנס לPIS ותבין שאותן PSA ספורטיביות של פעם נותנות גם היום את הטון ל"מעוטי הכנסה"

מה לא בסדר בזה?

אל תשכח שמסלול אמיתי אין לנו לכן הספורט העממי היחידי הוא גי'מקאנות ובשביל זה אין כמו הטווח שנמצא בקטגוריות הראשונות והשניות ב MDC (חוץ מהZ4M ).

• תוכן חדש...